Alisson Becker

Wirtuozem defensywnie nie jest, ale jak grał świetnie do przodu, to i wracać mu się chciało i odzyskiwał często piłki.
Oznacza to jedno - problem z głową. Gdy nie idzie, to widać srogo. Jak odkopywał piłki dzisiaj po odgwizdanych faulach (dobrze, że tylko jedną żółtą dostał i nie wyleciał), no i wtedy widać że mu się nie chce z tyłu.

1 polubienie

Allison Becker złamał palec u ręki

Wg info na głównej - kontuzja, a nie złamanie.

4 polubienia

Niesamowity zawodnik. Prawdziwa perła naszej drużyny. 1 gol z 23 strzałów Newcastle to w dużej mierze jego zasługa

1 polubienie

Alisson vs Newcastle

56 touches
7 saves
3 diving saves
4 saves inside the box
2 clearances
10 recoveries

7 polubień

Zdecydowanie najlepszy bramkarz na wyspach od kilku lat. Na świecie zależy od roku ale w najgorszym wypadku top 2.

8 polubień

Wszyscy mówią, że Nunez dał zwycięstwo, ale jak dla mnie wygraną zapewnił Alisson i myślę, że pomimo faktu, iż to dopiero trzecia kolejka, to można mówić o interwencji sezonu. W jaki sposób on wyjął wolej Almirona, nie mam pojęcia. Przewidywanie i refleks na absurdalnym poziomie gdy pomyśli się ile metrów od bramki stał Almiron, z jaką siłą uderzył i ile czasu piłka potrzebowała by dolecieć do bramki.

13 polubień

Ali to już grająca legenda, jego refleks jest kosmiczny i mamy szczęście, że gra właśnie u nas

8 polubień

Jak dla mnie Ali to nasz najlepszy transfer ostatnich lat.

13 polubień

Opoka :heart_eyes: Na tego gościa zawsze można liczyć, co za gość :ok_hand::fire:

1 polubienie

Tu już trzeba pisać, że jest jednym z najwybitniejszych, jacy grali w naszym klubie.

4 polubienia

Czasem odcina mu prąd, ale to najlepszy bramkarz świata. Jajca ze stali.

2 polubienia

Zgadzam się, że Becker i Salach rywalizują o miano najlepszego transferu XXI wieku w Naszym klubie. Salach ma kosmiczne liczby, ale czasem znika. Ali to opoka choć czasem zawali jakąś bramkę w komiczny sposób. Mimo to jak dla mnie od paru lat bramkarz numer 1-3 na świecie.

2 polubienia

Eddie Howe:

Alisson’s save, for Almiron’s shot, was the best I’ve ever seen in my life.

Szef

4 polubienia

Szkoda gościa. Broni jak natchniony a po 3 meczach zero czystych kont

4 polubienia

Alison z nagrodą za najlepszą interwencje w miesiącu sierpień w meczu z Newcastle.
Brawo.

11 polubień

Dawno nie widziałem takiego kocura ma bramce, który dodatkowo tak trzyma poziom przez długi czas. Niezłego mamy farta że Ali jest z nami, mental ma też totalnie inny jak reszta tych brazoli.

9 polubień