Cztery ostatnie wyjazdy w lidze to porażki. Liverpool u siebie, a na wyjeździe to kolosalna różnica, a tu wina jest po stronie trenera.
Nikt wyników po zapewnieniu sobie mistrza nie brał na poważnie. Zresztą na start ligi wygraliśmy 5 spotkań, problem jest w ostatnich tygodniach i bynajmniej nie jest nim Slot, a na pewno nie głownym.
Odkleja was trochę z Jego zwolnieniem. Przyjdzie nowy trener i nagle Salah z Konate, jak za dotknięciem czarujące różdżki, wrócą do formy? Wirtz z Kerkezem wypali, a Isak przejdzie okres przygotowawczy? Tak?
Nie sądziłem, że tak szybko się tutaj spotkamy xD To co, Arne zamknął mordy krytykom a hejterzy po raz kolejny się skompromitowali?
Ale generalnie nie wiem czego się można było spodziewać po pozbyciu się 2 z 4 najważniejszych piłkarzy z pola.
Każdy słabszy mecz w naszym wykonaniu i musimy czytać te wieczne pierdolenie o zwolnieniu Slota. Postawa godna każdego wiernego kibica LFC. Nie ma nadziei.

A to nam będą dopisywać przed meczem 3 punkty, bo mamy w nazwie Liverpool? Jest 5 porażek w 6 meczach i wszystkie te porażki są zasłużone, bo ta drużyna nic nie gra za tego człowieka. Na wyjazdach pod względem stylu gry jesteśmy pewnie między 18, a 15 miejscem. Gdybyśmy zamykali swoich rywali, bombardowali bramkę, piłka chodziłaby szybko, a rywale wygrywali po jednej kontrze w meczu to w porządku. No ale jak nie ma pół składnej akcji (zwłaszcza na wyjazdach) to cóż. Ta drużyna wygląda jakby nie miała żadnego trenera od lutego. Zawodnicy nie chcą już u Slota grać i potrafią się sami zmotywować jedynie na taki Real, coś jak United w ostatnich latach, gdy to piłkarze wybierali sobie mecze w których grają na 100%. Z pewnością taki Wirtz podskakuje z radości jak przychodzi na trening u człowieka, który go oszukał podczas rozmów przed transferem.
Wymieniaj tych zbawców…
I kolejne super wycięcie zdania, tak żeby zmieniło sens MOJEJ wypowiedzi. Masz swoje zdanie to je przedstaw, bo takim czyms tylkop pokazujesz swoj poziom…
A ja Ci w całym moim poscie napisałem jak ja uważam, i dlaczego się nie odniosłeś do całej wypowiedzi tylko do 1 zdania? No serio tak wygląda dyskusja? Ja chce Iraole i uj, Pan Iraola to jest bóg trenerki i wogóle już by tytuł był wygrany… a co ten gość wygrał wogóle, wie co to znaczy prowadzić klub takiego kalibru? Slot przyszedł sobie i wygrał tytuł, to w czyn ten Iraola jest lepszy? Bo jest sobie w zespol gdzie przegra to przegra i tyle a jak wygra to tylko plusuje…
Howe tez fajnie trenował i co? To już może Glasner bardziej bo wygrał 2 pucharki w Anglii.
Ja nie chce znowu przechodzic z jakimś iraola czy glasnerem sezonów przejściowych. Zresztą przeczytaj sobie wyżej co napisałem w całości… Chyba, że szukasz tylko gifow bo coś konstruktywnego to ciężko napisać.
A powiedz mi jeszcze co Twoim zdaniem przemawia za iraola?
Zidane nie jest dostępny na rynku, bo czeka za kadrą Francji. I chyba już odrzucał parę ofert z Pl.
Dosłownie jednego z nich wymieniłem w poprzednim wpisie
No wymienił ci. Całego jednego. Ale nie wiem czy coś więcej by z niego było niż trener tymczasowy.
Wgl gdzie jest ten kogucik co skakał do wszystkich po meczu z Realem?
Zanim Slota wzięliśmy to pewnie też nikt o nim się by tu nie zająknął.
Od tego są Riczi z Majkelem, żeby kogoś odpowiedniego znaleźć w razie w.
Na ten moment zresztą mamy Arne i może jeszcze trochę tu zabawi, chyba że będzie nadal ciągnął taką grę jak dziś ![]()
A to niby dlaczego, podaj choc jeden racjonalny argument. Czy w takim razie Rodgers który został wywalony za podobne wyniki też powinien dograć wtedy cały sezon żebyśmy mogli go rozliczyć?
Ileż można pisać że większa w tym zasługa żelaznej XI pozostawionej przez Kloppa oraz słabego City i Arsenalu niż samego Slota. To, jak Slot potrafi operować drużyną po swojemu, mamy okazję właśnie teraz oglądać.
Szczególnie dzisiaj, jak w składzie było dwóch nowych xd.
Odnośnie zawodników tego nie wiesz, a możesz jedynie przypuszczać na podstawie swoich wniosków i obserwacji. Zresztą spinanie się na Real, a olanie City nie ma sensu skoro obie drużyny są z piłkarskiego topu. W przypadku United jak już coś to było raczej olewanie drużyn że środka tabeli i niżej, a City do nich się nie zalicza.
Wracając do meczu z Realem jeśli chodzi o moją opinię to uważam, że ten mecz bardziej pokazał jak słaba jest La Liga i to, że Real czy Barca nie mają tam za bardzo konkurencji.
Tu nie ma co analizować, w tym momencie jest różnica klas pomiędzy nami a takim City i boisko to dziś wybitnie pokazało.
Powiedz mi ile to city zdobylo punktow jak Klopp wygral mistrza? Niektorym sie coraz bardziej odkleja
Ja bym wyluzował, bo zbliża się mega łatwy terminarz. W święta będziemy tuż za City w walce o mistrza.
To nie ma znaczenia, dowiózł mistrzostwo z ta drużyna i to jest fakt.
Nie wiem czy się zgodzisz, ale żeby zostać na Topie musisz wykazać się jako trener systematycznością prowadzenia drużyny na najwyższym poziomie sezon w sezon, a to jak wiemy potrafią tylko najlepsi trenerzy i obecnie Slot pokazuje, że do nich raczej się nie zalicza.
A co ma jedno do drugiego? xD odklejka fest
Zresztą niech każdy myśli sobie co chce. W mojej opinii gdyby mistrzostwo było wyłączną zasługą Slota, to jego warsztat trenerski spokojnie pozwoliłby na wdrożenie kozaków za 100 baniek do zespołu. Aktualna sytuacja bardziej dowodzi tego, że zeszły sezon to był przede wszystkim Salah prime. Nie ma Salaha i nie ma “Liverpoolu Slota”.
Slot przegrywa taktycznie kolejny mecz. City zrobiło co chciało. Ogólnie poza Szoboszlaiem i Gravenberchem to nikt nie jest w formie, plus duża liczba kontuzji, pokazuje, że zespół jest tragicznie przygotowany do sezonu. Nie tylko Salah gra słabo, ale każdy. Im dalej w sezon to Slot pokazuje, że może i wniósł drużynę na wyższy poziom, ale na składzie który zbudował mu Klopp. Teraz dostał świetnych piłkarzy za 500 milionów i nie potrafi ich wprowadzić. Bradley gra w kratkę. A to co zrobił z nim dzisiaj Doku pokazuje, że był nie przygotowany na ten mecz. Trent jak grał na Doku, mimo, że też miał dużo przegranych pojedynków, ale większość z nich nic nie wynikała, bo odprowadzał go w bezpieczne sektory. Sam fakt, że Slot wrócił do gry z Szobo na 10 jest znakiem, że przyznaje sie do porażki w wprowadzaniu piłkarzy do składu. A i kolejny to Ekitike, po fajnym wejściu gra co raz gorzej z meczu na mecz. Być może to się zmieni, ale na razie nie czuję tego. I jeśli nie będzie znacznej poprawy po kadrach trzeba będzie myśleć o zmianie trenera. Slot to nie Klopp i nie ma tak mocnej pozycji.