Arne Slot

Ale się milutko czyta takich ananasów jak Wy. Gość teraz piszę, że Trent to rozstrzygał mecze w pojedynkę, a pół roku temu jak był objeżdżany to pisał, że lfc to za wysokie progi dla niego i niech lepiej idzie gdzieś indziej. Inny ananas piszę, że Diaz to był kocur i jego sprzedaż to był wielki błąd. Ale jak grał u nas to wszyscy pisali jeździec bez głowy. Nie mówiąc o Quansah, Nunezie czy Elliocie. Nie da się Was czytać, wszędzie te same wypociny wypisujecie. Wszystkie nowe nabytki nazywacie flopami, a nie widzicie, że cały zespół jest pod formą. Dwie, trzy porażki z rzędu wpływają istotnie na pewność siebie zawodników, a jak jest ona niska to głupie przyjęcie piłki jest dla problematyczne bo jesteś nerwowy. Najlepszy przykład Gravena czy Salaha z poprzedniego sezonu. Graven tak urósł w tamtym sezonie to samym przyjęciem gubił kryjącego go przeciwnika. Ten balans ciałem, który był znakiem rozpocznawczym w tamtym sezonie teraz praktycznie nie istnieje. Tu nie trzeba rewolucji. Tutaj trzeba powoli odbudowywać pewność siebie chłopaków i ich zgranie. Połowa z Was chyba nie grała nigdy w piłkę, jak nie wie jak ważna jest ta pewność siebie.

5 polubień

Zgadzam się, dodatkowo drużyna mentalnie leży przez te porażki i jak dostają gonga na 0:1 to bardzo ciężko jest im się podnieść

1 polubienie

I nie wygrać PL? :rofl: wolne żarty. Zrobiono najlepsze co można było zrobić czyli przedłużyć a dwa lata żeby sprzedać po roku. Tylko kolega nam psikusa zrobił bo w pół roku zaliczył 2 letni zjazd

3 polubienia

Ta weźmy gościa co został w ciągu 4 miesięcy wywalony z dwóch klubów.
Na pewno wyjdziemy na tym dobrze.
Tego typu plotki to można wstawić obok mamy Mbappe

2 polubienia

Prędzej tu wleci Gerrard w roli tymczasowego trenera do końca sezonu, niż ten postTottenhamowski Gamoń.

2 polubienia

Nie wiem kto gorszy, ten co pisze o Postecoglou czy Wy z tym Gerrardem na tymczasowym XD

3 polubienia

Arne mowi na konferencjach ze ma 15-16 piłkarzy zdolnych do gry podczas gdy inne ekipy mają większe możliwości rotacji. Ja się pytam czyja to jest wina? Zostało wydane 450 mln funtów na transfery i połowa tej kwoty została wydana na dwóch napastników o niemalże identycznym profilu którzy swoją drogą dalej nie spełniają pokladanych w nich oczekiwań.
Chciałbym przypomnieć panu trenerowi, ze mamy jeszcze do dyspozycji Gomeza, Chiese, Endo czy mlodych Ngumohę i Nyoniego, tylko jak widzimy nasz trener traktuje ich jak powietrze; naprawdę z nimi w skladzie bylibysmy gorsi niz teraz? Co nam szkodzi zaryzykować i dac im szansę przecież i tak wszystko przegrywamy i zelazna jedenastka zawodzi; Szoboszlai jest zajezdzany, gra w każdym meczu od deski do deski w reprze rowniez, na wiosnę bedzie cieniem pilkarza ale co tam wycisnijmy go jak cytrynę , a co bedzie potem mniejsza o to.

Naprawdę nie rozumiem betonowych decyzji Slota w sytuacji w jakiej jestesmy az sie prosi o szansę dla tych którzy jej nie dostali a noz widelec ktorys z underdogów pozytywnie zaskoczy.

Mam wrażenie, że Arne prowadzi jakiś eksperyment społeczny dotyczący cierpliwości kibiców i zarządu klubu…

Szobo znów w obronie? Gakpo w pierwszym składzie. I wieczny talen “Kółeczko” Jones. Nie można w kółko popełniać tych samych błędów i oczekiwać innych rezultatów. Poza tym jaką motywację mają mieć nasi rezerwowi, skoro i tak wiesz, że nawet jakbyś harował jak wół na treningach i biegał jak głupi, gdy dostaniesz już te ochłapowe 5 minut pod koniec meczu, to i tak w kolejnym spotkaniu wyjdzie nieślubny syn trenera Gakpo, czy kaleczący Konate.

Jeśli ktoś dziś spodziewa się łatwego zwycięstwa, to zazdroszczę optymizmu :smiley: Ale może zdarzy się cud.

Dobra Arne dzięki za mistrzostwo, ale pora się pożegnać.

4 polubienia

Matko, niech oni wreszcie zwolnią tego sabotażystę… Ja rozumiem że jeden czy drugi piłkarz może mieć problem z adaptacją, kolejny może mieć gorszy sezon. Ale żeby nagle wszyscy zapomnieli jak się gra w piłkę… to niemożliwe

4 polubienia

Każdy nam może strzelić bramkę, nawet Stal Mielec by nam coś wpierdzieliła.

Zwolnijcie tego szkodnika na ławce, chociaż jak przeczytałem o tym Postecoglu, to się obawiam co oni wymyślą. Przecież nie można wybrać gorzej. Jestem ciekaw jakie są nastroje w drużynie i jakie jest zaufanie do Slota. Pewnie Holendrzy są za szkoleniowcem, ale taki Robertson, Salah i reszta mogą mieć zupełnie inne zdanie.

Co jeśli w sumie ten klub był średnio zarządzany, ale wszystko przykrywało to, że Klopp potrafił z ligowego przeciętniaka zrobić piłkarza klasy europejskiej? I co jeśli tylko dzięki temu mieliśmy dobre i bardzo dobre wyniki? Że w sumie średniemu zarządcy trafił się wygrywający los na loterii?

2 polubienia

Nawet jeśli w tej teorii jest sporo prawdy to latem kupiliśmy przecież kilka naprawdę dobrych czy wręcz świetnych zawodników. Po prostu nie chce się wierzyć że nagle wszyscy zapomnieli jak się gra w piłkę. Jeden Ekitike miał dobry start ale teraz też przygasł… Winny jest trener. Nie jest to tylko jego wina ale on w największej mierze jest odpowiedzialny.

Z czego w naszej taktyce nie ma pozycji dla Frimponga i Wirtza. Kerkez też jest obrońcą o zbyt ofensywnych inklinacjach względem tego, co chcemy grać.

Ile jeszcze tego gnoju trzeba bedzie ogladac.
Z kazdym kolejnym spotkaniem pod amatorem zawodnicy tracą pewność siebie i zakopujemy się coraz głębiej.
Mam nadzieję że strażak do końca sezonu jest już załatwiony.

10 polubień

Niestety odczucia podobne do tych po meczu Finlandia-Polska. Straciłem wiarę w to że to dźwignie. Nie pamiętam trenera który się odkopał z takiego marazmu. Więc chyba im seria porażek trwa dłużej tym lepiej, nie ma co aktualnie podpinać kroplówki.

ZA TRENERA SLOTA DO DUPY JEST WYKONANA ROBOTA. :heart_on_fire: :heart_on_fire: :poop:

5 polubień

Tu już nie ma co zbierać. Od marca nie ma gry i nie widać aby miało coś zacząć. To jest błąd matrixa, że ten gość zdobył z nami tytuł. Nie ma nic, nic, nic co by przemawiało za tym trenerem. Nawet już jego gesty są typowo Brendanowskie. Te klaskanie w ręce i pseudo pobudzanie zawodników… Dramat i tyle. My nie możemy wygrać z Psv u siebie to jak chcemy wygrywać w PL?

2 polubienia

Jaja zaraz dopiero będą jak jakiś gigant wywęszy moment i zgłosi się po Szobo, Macce czy innego… w sumie tyle z naszego składu, kogo ktoś z gigantów mógłby chcieć. To pokazuje w jakim my jesteśmy miejscu xd

1 polubienie