Po takich wpierdolach to nawet Klopp powinien stracić pracę. Ten łysy pet powinien polecieć zaraz po meczu. To jest skandal, że on tu jeszcze jest. 3 mecze 9 goli straconych. Taktyka tak zajebista jak bujne owłosienie glacy naszego trenera.
W zeszłym sezonie to gdyby ich trenował van Dijk po pijaku, to efekt byłby taki sam.
I tak dobiega końca era Slota bo już nie jest i nie będzie dobrze wykonana robota.
To mówiłem ja Jarząbek… eee ynwa19 ![]()
Czy potrzebujemy nowego menadżera?
Tak
Czy ktoś nowy to pozbiera?
Wątpię.
Konate nadaję sie do przyspawania do ławki rezerwowych. Salah może byc awizowany do składu ale nie musi wychodzić z szatni. Nie bedzie różnicy ze gramy w 10. Gakpo chyba dostaję domięśniowe zastrzyki z cementu. Mecz przegrany z dobrze poukładaną drużyną bez jakiegokolwiek wielkich zawodników. Realnie nie mamy alternatywy na kilku pozycjach. Możemy kończyć sezon.
Jeszcze przedwczoraj broniłeś Slota misiek i się wdawałeś w jakąś głupią dyskusję ![]()
Jest najgorzej od kiedy pamiętam, po rekordowym okienku i mistrzostwie w zeszłym roku.
Lysy to wygląda na Dyzmę, śmignęło mu się z mistrzostwem i zwiódł wszystkich, no prawie, bo ja tam niemal od początku byłem z niego niezadowolony
Macca jest rzadki w tym sezonie jak najgorszej jakości kisiel. Przy gravenie i przede wszystkim Szobo wygląda jak pilkarz z okręgówki
Idę w kime, mam nadzieję, że jutro go wyrzucą.
9 porażka w ostatnich 12 meczach. 75% meczów to porażki. Z taką statystyką żaden trener nie ma prawa utrzymać się u steru.
Niestety myslicielu ry uważasz ze jak slot zostanie zwolniony to ktoś to poskłada. To jest różnica która ja widze a ty nie. Winna nie jest typko po stronie Holendra ale głupiej polityce i lata zaniedbań. Porostu ta drużyna jest zlamana i wypalona. Stare elementy przestaly grać nowych nie ma. jesteś naiwny że nowy człowiek ktory musi wejść w zespół a nie będzie mial pole manewru zacznie dokonywać cudów. Kto ma grac za salaha Konate Gakpo? Czy macalistera?
Jak trener traci już piłkarzy i kibiców to oznacza koniec i to właśnie dziś spotkało Slota.
Długo byłem za Slotem, ale kolejna porażka w takim stylu przelała czare gorycz. Mam dość. Tu trzeba konkretnie działać, póki jeszcze można coś wyratować z tego sezonu.
Nie no nikt lepiej nie poprowadzi klubu, mamy skład na bicie się o utrzymanie.
Masz rację zgadzam się,
Arne zostań, bo i tak nic się nie zmieni.
Na prawdę trzeźwy jesteś ?
Teraz to już FSG nie ma wyjścia- muszą go zwolnić. ile jeszcze kompromitacji musimy zaliczyć….
Jeśli Slot nie płaci Ci za szerzenie dobrego PRu, to proszę przestań robić to z własnej nieprzymuszonej woli, bo to nawet gorzej.
Rano wstaje i chce przeczytać że ten wuefista razem z Konate zostali wyoierdoleni z klubu a Salah z Van Dijkiem zabrane po pół wynagrodzenia . Dobranoc
Papszun chyba szuka nowego miejsca
To trzeba zmienić taktykę. Xabi Alonso grał 3 z tyłu w Leverkusen. W Realu gra 4. Bo taki ma skład. Trener musi dobierać taktykę do zawodników jakich posiada w zespole
Tak poważnie, chłopaki potrafią grać tylko mental siadł. Dawać Gerrarda na pół roku, niech ich za mordy trzyma
Trzeźwo myślący na pewno w porównaniu do kolegi. Rozuniem ze oprocz slota ludzie od transferów tez idą do zwolnienia. Jesteś jak typowy ciemny lud ktory chce krwi i prostych rozwiązań. Będzie lepsze samopoczucie sle problem nie zostanie rozwiązany.
Nawet w Górniku Złotoryja po takich wynikach trener by nie przetrwał. Czas najwyższy pokazać, że w takim klubie nie ma miejsca na takie wyniki. Jutro mamy mieć najlepszy poranek od wielu miesięcy.