Arne Slot

Nas może na niego nie stać, skoro Legia nie może spełnić warunków Rakowa.

1 polubienie

W sensie, ten skład jest serio dziwny. Nie mamy zastępstwa za tragicznego Konate, na ławce dzisiaj z pomocy był wyłącznie Endo. W ataku za to dwóch nowych gości za 100 mln z ostatniego okna. Kerkez biega jak potłuczony a w najważniejszym momencie nie pokryje.

na papierze to wygląda świetnie, a na boisku jak zestawienie wypalonych indywidualności bez zgrania i bez głębi na ławce

ja też mam obawy czy nowy trener cokolwiek tu zmieni. Nie wierzę w to, że Slot na totalnym farcie zdobył mistrzostwo i teraz wychodzi jego rzemiosło. Myślę że coś w składzie (być może przez transfery?) się złamało, a Slot nie wie jak to naprawić

Jest tylko jeden człowiek który może uratować ten sezon. Na imię ma Jurgen a na nazwisko Klopp. Tak, liczę na cud. Pozdrawiam.

6 polubień

Wystarczy trener który ustawi piłkarzy na odpowiednich pozycjach i nie jest impotentem taktycznym i każe im biegać. Może ligi nie wygramy ale do top4 byśmy się doczłapali i uniknęli tych kompromitacji.

Slot:

• Taktyczny impotent
  • Mental całkowicie siadł i nie jest wstanie wpłynąć na drużynę
  • Piłkarze grają a ciul wie gdzie na jakiś pozycjach

Wystarczy ktoś kto wróci trochę do podstaw i ułoży to lepiej niż Holenderski Rodgers.

Słabo może grać 2-3 piłkarzy to wtedy mogą być odpowiedzialni sami za swoją formę, ale nie WSZYSCY. Wtedy opowiedzialny jest trener.

6 polubień

Myślę, że miarka się przebrała i łysy poleci przed WHU.
Może i dobrze, że teraz, bo jakby coś jeszcze powygrywali to byśmy go trzymali do końca sezonu, a potem może jeszcze dali szansę.
A on tylko by nas w nędzy pogrążył.
Gościu dostaje lanie z PSV i się boi zmieniać.
Facet nie ma psychy do wielkiego futbolu.
Śmigło mu się na dobrej drużynie i widocznie poluzowaniu treningów to na początku zażarło. Jednak z czasem przestało żreć, a facet się pogubił totalnie.
Nawet za Hodgsona takiej parodii nie odstawialiśmy, a grały tam takie orły, aż na wspomnienie samo boli.
Gościu dostał topowych zawodników, a wyglądają u niego jakby ich znalazł pod stadionem żebrających.
Wspaniały był to trener, nie zapomnę go nigdy, czuję, że będzie wspominany często na forum nasz Arne Dyzma

1 polubienie

Ja bym wybrał jako grającego trenera Chiese, facet zasługuje na dodatkowe minuty

16 polubień

I tak nie będzie już łatwo wyratować czegokolwiek z tego sezonu. Zanim nowy trener zdąży posprzątać burdel jaki pozostawił po sobie Slot ze swoim sztabem to miną miesiące.
Oby cała ta zbieranina wyleciała razem z nim, na czele z Peetersem i pseudotrenerem od stałych fragmentów gry Briggsem i tym ogórkiem, którego ściągnęli mu do pomocy z Southampton.

Na tymczasowego trenera przyjdzie pewnie jakiś Gareth Southgate.

Jestem zmęczony. Tak po ludzku. Przetrwałem Hodgsonów, przetrawiłem Koncheskych i Poulsenów. Ale od jakiegoś czasu coś we mnie pęka z każdym kolejnym meczem i nie potrafię już zasiąść do oglądania na spokojnie, bez emocji, zwyczajnie patrzeć i cieszyć oko, bo to już nie cieszy. I nawet nie chodzi o sukcesy, bo byłem tu, gdy o sukcesach można było tylko marzyć. Po prostu to przestało cieszyć, bo ktoś zepsuł mi smak ulubionej potrawy.

Idę spać pełen nadziei. Nadziei, że to za chwilę się skończy.

12 polubień

1 polubienie

On ma niezły ubaw i czeka na ofertę

Slot wyloguj sie z forum i zacznij sie pakowac do dubaju bo jutro wypie*dalasz

3 polubienia

To bylby najlepszy prezent jaki moglbym sobie wymarzyć no coz pomarzyć mozna

Nie zgodzę się, że to taktyczny impotent. Zbudował Gravenbercha, wynalazł Szobo na prawej obronie, przeprowadzał w zeszłym sezonie dobre zmiany.

Nie wiem, o co tam chodzi, ale po tym, co dzisiaj zobaczyłem, on już tego nie udźwignie. Trzeba podziękować, prawdopodobnie wsadzić kogoś na wysokiego konia (Van Bronkchorst? Gerrard?), liczyć na efekt nowej miotły i że znajdzie się ktoś chętny by to wziąć po sezonie i zacząć od nowa układankę. Kariery Slota bym nie skreślał. Może się jeszcze odbudować w Ajaxie np.

@josif to kiedy składasz papiery na trenera? Bo w kuluarach się mówi, że rekrutacja ruszyła.

Ja pierdolę, kolejny.

1 polubienie

A ile on tam dobrego zagrał? Po prostu Szobo jak Milner wystawisz go i będzie zapierdzielał.

Dziś no Jones grał na PO i wyglądał tam slabiutko

2 polubienia

Jak dla mnie Iraola wydaje sie byc faworytem

mysle ze szobo na prawej stronie to zasluga jego wszechstronnosci, moglby pewnie grac i na lewej i tez by sprostal

Czy wiesz, że? W tym sezonie rozegraliśmy 19 meczów o stawkę. Oto bilans: 10-0-9. Bramki: 30-32.

Jeśli FSG tak opiera się na statystykach i Excelu, to powinno im to wystarczyć do podjęcia odpowiedniej decyzji. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Jutro muszę zakupy zrobić i wyprowadzić psa na smyczy (i w kagancu) także zarobiony jestem i nie mam czasu.

3 polubienia