Nas może na niego nie stać, skoro Legia nie może spełnić warunków Rakowa.
W sensie, ten skład jest serio dziwny. Nie mamy zastępstwa za tragicznego Konate, na ławce dzisiaj z pomocy był wyłącznie Endo. W ataku za to dwóch nowych gości za 100 mln z ostatniego okna. Kerkez biega jak potłuczony a w najważniejszym momencie nie pokryje.
na papierze to wygląda świetnie, a na boisku jak zestawienie wypalonych indywidualności bez zgrania i bez głębi na ławce
ja też mam obawy czy nowy trener cokolwiek tu zmieni. Nie wierzę w to, że Slot na totalnym farcie zdobył mistrzostwo i teraz wychodzi jego rzemiosło. Myślę że coś w składzie (być może przez transfery?) się złamało, a Slot nie wie jak to naprawić
Jest tylko jeden człowiek który może uratować ten sezon. Na imię ma Jurgen a na nazwisko Klopp. Tak, liczę na cud. Pozdrawiam.
Wystarczy trener który ustawi piłkarzy na odpowiednich pozycjach i nie jest impotentem taktycznym i każe im biegać. Może ligi nie wygramy ale do top4 byśmy się doczłapali i uniknęli tych kompromitacji.
Slot:
- Taktyczny impotent
- Mental całkowicie siadł i nie jest wstanie wpłynąć na drużynę
- Piłkarze grają a ciul wie gdzie na jakiś pozycjach
Wystarczy ktoś kto wróci trochę do podstaw i ułoży to lepiej niż Holenderski Rodgers.
Słabo może grać 2-3 piłkarzy to wtedy mogą być odpowiedzialni sami za swoją formę, ale nie WSZYSCY. Wtedy opowiedzialny jest trener.
Myślę, że miarka się przebrała i łysy poleci przed WHU.
Może i dobrze, że teraz, bo jakby coś jeszcze powygrywali to byśmy go trzymali do końca sezonu, a potem może jeszcze dali szansę.
A on tylko by nas w nędzy pogrążył.
Gościu dostaje lanie z PSV i się boi zmieniać.
Facet nie ma psychy do wielkiego futbolu.
Śmigło mu się na dobrej drużynie i widocznie poluzowaniu treningów to na początku zażarło. Jednak z czasem przestało żreć, a facet się pogubił totalnie.
Nawet za Hodgsona takiej parodii nie odstawialiśmy, a grały tam takie orły, aż na wspomnienie samo boli.
Gościu dostał topowych zawodników, a wyglądają u niego jakby ich znalazł pod stadionem żebrających.
Wspaniały był to trener, nie zapomnę go nigdy, czuję, że będzie wspominany często na forum nasz Arne Dyzma
Ja bym wybrał jako grającego trenera Chiese, facet zasługuje na dodatkowe minuty
I tak nie będzie już łatwo wyratować czegokolwiek z tego sezonu. Zanim nowy trener zdąży posprzątać burdel jaki pozostawił po sobie Slot ze swoim sztabem to miną miesiące.
Oby cała ta zbieranina wyleciała razem z nim, na czele z Peetersem i pseudotrenerem od stałych fragmentów gry Briggsem i tym ogórkiem, którego ściągnęli mu do pomocy z Southampton.
Na tymczasowego trenera przyjdzie pewnie jakiś Gareth Southgate.
Jestem zmęczony. Tak po ludzku. Przetrwałem Hodgsonów, przetrawiłem Koncheskych i Poulsenów. Ale od jakiegoś czasu coś we mnie pęka z każdym kolejnym meczem i nie potrafię już zasiąść do oglądania na spokojnie, bez emocji, zwyczajnie patrzeć i cieszyć oko, bo to już nie cieszy. I nawet nie chodzi o sukcesy, bo byłem tu, gdy o sukcesach można było tylko marzyć. Po prostu to przestało cieszyć, bo ktoś zepsuł mi smak ulubionej potrawy.
Idę spać pełen nadziei. Nadziei, że to za chwilę się skończy.
Slot wyloguj sie z forum i zacznij sie pakowac do dubaju bo jutro wypie*dalasz
To bylby najlepszy prezent jaki moglbym sobie wymarzyć no coz pomarzyć mozna
Nie zgodzę się, że to taktyczny impotent. Zbudował Gravenbercha, wynalazł Szobo na prawej obronie, przeprowadzał w zeszłym sezonie dobre zmiany.
Nie wiem, o co tam chodzi, ale po tym, co dzisiaj zobaczyłem, on już tego nie udźwignie. Trzeba podziękować, prawdopodobnie wsadzić kogoś na wysokiego konia (Van Bronkchorst? Gerrard?), liczyć na efekt nowej miotły i że znajdzie się ktoś chętny by to wziąć po sezonie i zacząć od nowa układankę. Kariery Slota bym nie skreślał. Może się jeszcze odbudować w Ajaxie np.
@josif to kiedy składasz papiery na trenera? Bo w kuluarach się mówi, że rekrutacja ruszyła.
Ja pierdolę, kolejny.
A ile on tam dobrego zagrał? Po prostu Szobo jak Milner wystawisz go i będzie zapierdzielał.
Dziś no Jones grał na PO i wyglądał tam slabiutko
Jak dla mnie Iraola wydaje sie byc faworytem
mysle ze szobo na prawej stronie to zasluga jego wszechstronnosci, moglby pewnie grac i na lewej i tez by sprostal
Czy wiesz, że? W tym sezonie rozegraliśmy 19 meczów o stawkę. Oto bilans: 10-0-9. Bramki: 30-32.
Jeśli FSG tak opiera się na statystykach i Excelu, to powinno im to wystarczyć do podjęcia odpowiedniej decyzji. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Jutro muszę zakupy zrobić i wyprowadzić psa na smyczy (i w kagancu) także zarobiony jestem i nie mam czasu.