Arne Slot

W ogóle buki zaczęly przyjmowac zakłady na powrót Jurka, a kurs całkiem niski :smiley:

3 polubienia

Ja to mówię jurgen wróci :sweat_smile::sweat_smile:

Wrzuciłem do posta screeny z tymi jego wypowiedziami i wyglądało legit

Mam jakieś przeczucie że Jurgen może wrócić jako strażak do końca sezonu , a do tego czasu będziemy mieli czas na zaklepanie kogoś konkretnego. Slot wg mnie poleci na pewno , dzisiaj może nawet być komunikat. W sumie to nie przyjmuje nawet innego rozwiązania do wiadomości.. limit się u każdego chyba już wyczerpał.

3 polubienia

Otwierać zakładkę jurgena do 24:00 będzie oficjalnie trenerem a ten lysy zgred juz będzie poza Liverpoolem :sweat_smile::sweat_smile:

Arne o 16:00 ogłosi odejscie róbcie screeny :smiley:

1 polubienie

Jakby Klopp to wziął do końca sezonu to w sumie wyszłoby na to, że finalnie byłby tu tak jak planował wcześniej do końca 25/26 ( taki miał kontrakt)

2 polubienia

No przecież to jest profil znany z masowej produkcji gówna w stylu:

“Źródła donoszą, że jeden z agentów piłkarza o wzroście od 160 do 190 cm pochodzącego z kontynentu na wschód od Europy kontaktował się z jednym z klubów w Anglii. Nasze źródła twierdzą, że jest to zespół grający obecnie na szczeblu pomiędzy A klasą, a Premier League i zespół ten pomiędzy rokiem 1900, a 2025 grał co najmniej raz w białej koszulce. :top_arrow::chart_increasing::eyes::eyes::eyes::eyes::eyes:

Totalny debilizm.

2 polubienia

Jedno pytanie czy Edward ma odwagę zadzwonić do jurgena bo oni nie zabardzo się lubili.

Jak Klopp wróci to tylko na pół roku, ale widzę ten scenariusz. Pomoże nowym nabytkom wprowadzić się do zespołu, odzyska mental piłkarzy, a sam poprowadzi zespół z drogimi zabawkami, którymi nigdy podczas swojej kadencji nie mógł się pobawić. Teraz Liverpool potrzebuje go jak wtedy, gdy obejmował zespół na stałe, no bo na rynku nie ma nikogo konkretnego. A jednak te pół roku ktoś musi trenować nasze gwiazdeczki i nie może to już być dłużej Slot.

Jurek ostatnio opowiadał, że dobrze mu sie wspolpracowalo z Edwardesem, albo gra pod kamery, albo rzeczywiscie nie chowa urazy, czy tez wiekszego problemu nie bylo.

Nie potrafię już sobie wyobrazić Jurgena pracującego jako menadżer, ale jeśli już miałbym spróbować to wyłącznie dla Liverpoolu i jedynie w takiej sytuacji jak nasza - totalna zapaść, wyciągnąć nas z bagna i przekazać na ręce kogoś kto będzie miał pomysł co dalej.

Boję się że taki pomysł jak Slot.

Też nie lubię takich powrotów ale Jurgen to jedyna sensowna opcja. Bardziej mnie martwi to co po nim. No bo okej dogrlaby sezon do końca, potem znowu będą newsy , że nasz dział analityków znalazł niesamowicie pasującego trenera do systemu, taki trener tu przyjdzie ba nawet może znowu zrobi mistrzostwo w 1szym sezonie a w kolejnym wpadnie w kryzys jak Slot i co wtedy? Znowu telefon do Kloppa. Trzeba w końcu znaleźć kogoś kto naprawdę to poprowadzi długoterminowo tylko jak pokazał przypadek United o takie coś jest mega ciężko.

Tylko czy Klopp będzie chciał ryzykować swoją legendę? Ma dużo do stracenia lądujący się w to szambo.

1 polubienie

Klopp to akurat przeambitny gościu i raczej takimi rzeczami jak podkopanie legendy sie nie martwi, bo przede wszystkim pewnie nie bierzę pod uwagę porażki :smiley:

3 polubienia

Wyrobił sobie tu taki pomnik, że ta legendę jescze zwiększy jeśli pomoże klubowi w takim kryzysie. Jak już by się zdecydował to niech chociaż raz ma tą przyjemność od klubu i niech się pobawi drogimi zabawkami.

2 polubienia

Myślę , że nikt nie będzie oczekiwał cudów przez te pół roku od Kloppa. Najważniejsze to zakwalifikować się do LM, a wszystko powyżej będzie sukcesem. Legendy jego nic nie jest w stanie zepsuć.

1 polubienie

No ale koledze ni chodzi tylko o zmiany w składzie, a raczej o to, że w ubiegłym sezonie Slot potrafił bardzo dobrze reagować na to co się dzieje na boisku przez drobne korekty, zmiany ustawienia, które dawały efekty i pomagały odwracać obraz meczu. Mało to razy widzieliśmy przespane pierwsze połowy i pobudkę po przerwie?

Oczywiście działało to do pewnego czasu, tak mniej więcej do lutego, po któym nawet tego już nie było.

Już nawet San Marino robi sobie z nas jaja. Tak źle to nie było za kadencji choćby Roya. Jest kataklizm.

2 polubienia