Jak coś to jest konto fanowskie, żeby nie było ![]()
Z taką grą Slota to każdy chce z nami grać. Tylko patrzą w kalendarz i czekają kiedy mecz. Mówię tu już o lidze i LM.
W takiej formie to Legia by jedną bramkę wcisnęła. Mówię całkiem serio
Sorry Mosci Szlachta ale smieszycie mnie z ta naiwna wiara w przyjscie Jürgena ![]()
Nic takiego sie nie wydarzy ! bo nasz byly guru ma ciepla posadke w RB i na co mu ten stres,ktorego chcial uniknac stad odejscie,i po cholere wystawiac na szwank swoja legende ?
Choc oczywiscie z “dablju” nie pijam ( za cienki Bolek w te klocki
) i moge sie mylic ale na to jest szansa w wysokosci 0,0000001 %
No dobra. Slot jest skończony, tylko kto miałby pokierować drużyną za niego?
Klopp jest nierealny. Nie ma co się łudzić. Inzaghi? Też przecież dopiero zaczął trenować Al-Hilal i raczej nie narzeka.
Chyba najbardziej realne byłoby zatrudnienie Glasnera, Iraoli albo Hurzelera. Tylko żaden z nich nie ma doświadczenia w takim dużym zespole i nie wiedzą jak gasić takie pożary.
Nadzieja w efekcie nowej miotły. Nowy trener musi dać szansę młodym (kiedy ma się wykazywać Rio czy Nyoni jak nie w sytuacji gdy skrzydła i środek leżą i się kopią po czole) i poszukać systemowej naprawy obrony (personalnie nie mamy za dużo opcji).
Pytanie czy długofalowo byłoby to lepsze nazwiska od Slota.
Ten wywiad jakby nieprzypadkowo wyszedł, w którym mówił, ze jest szansa powrotu i potrzebował rok wolnego. Raczej te szanse wydają sie niemałe. nawet buki boją się dać wysoki kurs, żeby potem nie byc stratnym przypadkiem
Tym bukmacherem jest firma Loku Entertainment.
Też kwestia czy ten wywiad był nagrywany wtedy czy trochę wcześniej a autor po prostu zrobił publikację w “klikalnym” momencie żeby wygenerować zasięgi
William Hill, jeden z wiekszych buków w UK…
Mniejsi też przyjmuja zaklady i kursy sa zwykle 3/1-4/1
Bet365 ma nieco wyzszy(6), ale tez Jurek jest faworytem
Więc wcale szanse nie są tak małe, jak niektórzy tu twierdzą…
A jakie kursy są u najlepszego buka tego roku czyli SebzieBet?
Cześć,
czy ma ktoś do polecenia dogłębną analizę taktyczną naszych meczów?
Takie artykuły pojawiały się na głównej w poprzednim sezonie, teraz nie widzę.
Chodzi o analizę taktyczną z rysunkami, filmikami.
Pozdrawiam
Widziałem, mam nadzieję, że to nieprawda, jak jutro dostaną wszyscy wolne w tym Arne, to jest chyba klub myszki miki, a nie poważna drużyna.
JA właśnie czułem, że ta konferencja w nietypowej porze to będzie pozegnanie, ale no zobaczymy dużo czasu nie zostało ![]()
Steele to tez żaden insider, po prostu lokals, co się kręci w okół klubu, ale raczej bardziej prywatnie i próbuje na tym zarobić, niż tam rzeczywiście coś ma kontakty.
W piątek odwołali wszystkie treningi, więc już bardziej niż pewne, że wczoraj był ostatni mecz Slota. Teraz czas na strażaka Jurka ![]()
O której czasu polskiego ma być ta konferencja?
o 16 czasu polskiego
W piątek przerwa, potem wpierdol od west hamu i tak się żyje w tym liverpoolu.