Arne Slot

Poleci po meczu z WHU

W Niemczech tajemnica poliszynela jest,ze Jorgus ma dosyc trenerki a sugerowanie sie jakimis wywiadami…no sorry nie nauczyliscie sie @Loku64 przede wszystkim przez te lata,ze Kloppo czestokroc mowi (l) to co przeprowadzajacy wywiad chcial uslyszec :grimacing:

ETH poleciał chyba po meczu z West Hamem? Dobrze pamiętam? :smirking_face:

Wiesz co teraz tak wszedłem na jego Insta i on promuje Mistrzostwa Świata, ma byc reporterem w ich trakcie.
Nie wygląda na gościa, co miałby zaraz wskoczyć w samolot do Liverpoolu :smiley:

@ynwa19 ale zobaczymy, serduszko by chciało jeszcze Jurka zobaczyć przy linii, ale rozum mówi, że nostalgiczne powroty różnie się kończą :smiley:

1 polubienie

I widzisz a nie pisalem :grinning_face_with_smiling_eyes:

Wydaje mi się, że jesteśmy ze Slotem tylko dlatego bo nie ma nikogo wolnego z tych co nasi by chcieli. Brendana też dopiero wywalili jak Jurgen stał się dostępny

Slot dostał ultimatum - 6 pkt w następnych dwóch meczach z tego co pisze indyk.

A jak będzie 4?

. W ostatnich 20 latach posadę przed finiszem rozgrywek stracili tylko Roy Hodgson i Brendan Rodgers

czyli poleci po WHU :smiley:

1 polubienie

Jeśli to prawda, to w zasadzie mission impossible i już w pierwszym meczu zostanie brutalnie zweryfikowany przez Nuno Espirito Santo. Inna sprawa, że stawianie takiego ultimatum to droga donikąd.

2 polubienia

Ale poza tym Jurek był 9 lat, Rafa 5 i ostatni sezon miał słaby. Dalglishowi w końcu podziekowali, albo bardziej niby sam odszedł, w końcu już nie pamietam jak oficjalna wersja była
Więc tak na prawdę 2/3 zwolniliśmy w trakcie sezonu.

W faktach dużo zależy od kontekstu :smiley:

Takie ultimatum powinien dostać jakieś 4 kolejki temu. Dziś jesteśmy kolejne punkty w plecy zarówno w lidze jak i LM, a ktoś w klubie robi absurdalne przeciąganie liny. Wyznaczanie kolejnych meczów jako weryfikacja jest pozbawione sensu i pozbawianiem klubu kolejnych punktów, bo ta weryfikacja trwa od ostatnich 12 meczów.

@Loku64 cokolwiek nie napiszą, to jeśli Slot po konferencji nadal będzie trenerem, będzie to policzek dla kibiców. Jeśli coś nie przynosi rezultatów, a wciąż brnie się w to samo, to naiwnością jest oczekiwać, że rezultat nagle się zmieni.

2 polubienia

Ale to pisze indyk, który pierw pisze, że SLota zamieniamy na Alonso w tygodniu, potem pisze, że Slot ma wsparcie, potem pisze, że Slot ma zdobyc 6 punktów w kolejnych 2 meczach.
Tu trzeba walic po lbie za ich cytowanie, a nie przerzucac sie ich wypocinami

Zaraz się zacznie.

W międzyczasie od „Slot ma wsparcie”, a „Slot ma zdobyć 6 punktów w dwóch meczach” dostaliśmy w łeb dwa mecze różnicą 3 bramek. Serio liczyłeś że narracja się nie zmieni?

Postu z zamianą na Alonso w tygodniu nie widziałem.

Ale oni to pisali dziś wszystko.
Arne jednak zostaje, a przynajmniej dzis sie nie żegna :smiley:

Zdenerwowany, ciągle powtarza o zeszłym sezonie. Ewidentnie się bronił dziś i powtarzał to pewnie górze :smiley:

Serio FSG zostawiło Slota po tych ostatnich spektaklach?

Ten Klopp spadł im w 2015 roku z nieba. I w tym jest chyba cała prawda o sukcesie za rządów FSG.

1 polubienie

Zostawili bo po prostu nie ma kogo za niego wziąć teraz najwidoczniej albo dali sobie te kilka dni do meczu WHU z rozeznaniem kto jest dostępny. W kuku od WHU i będzie nowy trener

Niestety Slot powiedział, że dzisiejsza rozmowa z zarządem nie różniła się od tych z ostatniego 1,5 roku. Cały czas mydlenie oczu zeszłym sezonem, co w moim odczuciu jest chwytaniem się brzytwy, bo to podkreślanie sukcesu, w którym udział miał znikomy. Chłop się nie wyspał, ale chętnie pogratuluje PSV zwycięstwa.

Nie wiem co jest bliżej dna - aktualna forma zespołu czy pytania dziennikarzy na tej konferencji.

Myślałem jednak, że w tym klubie są poważni ludzie ale tu jednak nie ma żadnych standardów. Po dwóch kolejnych porażkach to już pewnie będziemy w strefie spadkowej. Jaki sens to ciągnąć…

9 polubień