Arne Slot

bardzo mnie cieszy próbowanie innych schematów rożnych, wczoraj to przyniosło efekt

Dużo lepiej wyglądaliśmy po korektach Arne w przerwie, kiedy cofnął Mac Allistera głębiej. Wcześniej Real zbyt często przebijał się przez naszą drugą linię. W drugiej połowie Ryan wyglądał lepiej w defensywie niż w pierwszej części spotkania.

Swoją drogą Camavinga był wczoraj fenomenalny. Francuz byłby idealnym zawodnikiem do drużyny Slota.

Głębiej? Tego samego maca który strzelił z 11mwtra gola a minutę później strzelił z 16 ? Głębiej? Hmm
Po za tym nie o to zapytałem. Gramy kolejny mecz na dmf z zawodnikiem o którym twierdzisz że nie umie bronić. To najlepszy zespół ostatnich lat i nie oddali ani jednego strzału z gry. Więc pytam czy dalej tak uważasz. ( Zero złośliwości)

1 polubienie

Dla mnie w pierwszej połowie Real momentami za łatwo przechodził przez naszą drugą linię. W drugiej połowie Ryan wyglądał lepiej w defensywie, niż w pierwszej części spotkania, ale i tak moim zdaniem potrzebujemy innego zawodnika na pozycję nr 6. Moim wyborem byłby Baleba. Ryan mógłby grać wtedy trochę wyżej. Mac Allister częściej schodził niżej, a Bradley naciskał, co pozwoliło nam na lepszą progresję piłki, a także utrzymanie presji na rywalu. To nie znaczy, że cały czas Argentyńczyk grał głębiej.

Ciekawe jakby hipotetycznie Liverpool w tym sezonie wygrał Ligę Angielską i Ligę Mistrzów,to jaka by była reakcja Arne jakby się latem zgłosił po niego Real?

On tu nie przyszedł na rok

3 polubienia

Nikt tego nie wie. Liverpool znany jednak jest z tego, że trzyma trenerów, nie zwalnia zbyt szybko i buduje im dobre środowisko do pracy.

Także nie martwiłbym się o odejście.

Xabi po jednym sezonie nie chciał odchodzić z Leverkusen, a Slot miałby zostawić LFC? A tak w ogóle to przypominam, że jeszcze NIC nie wygralismy

4 polubienia

Xabi nie chcial odejsc z Leverkusen bo byl dogadany z Realem.

To się okaże…

Znaki

Nie wiedziałem, od kiedy obejmuje Real?

Nie martwiłbym się straty Slota, Real raczej napali się na trenera z nazwiskiem albo młodego, zdolnego związanego z Madrytem w przeszłości. A Arne niech spokojnie sobie pracuje w czerwonej drużynie.

Przeciez Arne ma byc naszym Paisleyem a ten pare dobrych lat na Anfield popracowal :smiley:
A kazdy wie,ze historia lubi sie powtarzac i zataczac kolo.

“Kiedys mielismy Boba GOAT-a a dzis mamy wspanialego Slota” :muscle: :joy:

Może warto poczekać z takim śpiewaniem o Arne do wygrania chociaż pierwszego garnka?
Jak można być tyle lat kibicem Liverpoolu i dalej ‘świętować’ wyniki sprzed nowego roku.

NA TEN moment porównywanie Slota do Paisleya to obraza dla tego drugiego.
Forma zespołu jest świetna, ale teraz zaczął się maraton, który będzie trwał i trwał, a nawet po nim i po styczniu jest tyle czasu, by się wywalić z rowerka, że poczekajmy do tego kwietnia chociaż z hurraoptymizmem nt wygranych w jakichś rozgrywkach porównując Arne do świętego Boba. W LM w fazie pucharowej wystarczy jeden gorszy dzień, a w lidze już trzęsiemy portkami, czy nam Ibou nie wyleciał na dłużej (i słusznie, bo to od początku sezonu bestia i jego strata będzie ogromna). To tylko pokazuje, że kadrę dalej trzeba wzmacniać, a Arne dotychczas dał argumenty klubowi, by ten go w styczniu wsparł w trudach walki o tytuły, ale co będzie, co się stanie, co w grudniu jeszcze nastanie, to dopiero zobaczymy.

10 polubień

Klub stwierdzi że mamy środkowego obrońcę i prawego i lewego w świetnej formie. Co z tego, że to jeden Gomez. W środku pola i z przodu aż nadto zawodników. Slot zasłużył na wsparcie ale ja się obawiam o jego brak. Chyba że pracują nad czymś czym mnie zaskoczą.

Kulisy wyboru nowego Bossa. Warto poczytać jak skomplikowany był to proces. Jest też parę słów o Alonso i Amorinie.

Z kim teraz musimy zagrać, żeby dokonać weryfikacji Slota?

11 polubień

Real I City były w słabej formie – a tak na serio, to myślę, że Tottenham będzie trudny

2 polubienia

But can he do it at cold rainy night at Stoke? :wink:

12 polubień

Myślę że to najlepsze wejście do drużyny za mojego życia na oczywiście dzień dzisiejszy. Co za geniusz. Złego kroku nie wykonał. Wow brak mi słów. Brawo.

1 polubienie

Radomiak za czasów Cyca, tylko to byłaby prawdziwa weryfikacja.

6 polubień