bardzo mnie cieszy próbowanie innych schematów rożnych, wczoraj to przyniosło efekt
Dużo lepiej wyglądaliśmy po korektach Arne w przerwie, kiedy cofnął Mac Allistera głębiej. Wcześniej Real zbyt często przebijał się przez naszą drugą linię. W drugiej połowie Ryan wyglądał lepiej w defensywie niż w pierwszej części spotkania.
Swoją drogą Camavinga był wczoraj fenomenalny. Francuz byłby idealnym zawodnikiem do drużyny Slota.
Głębiej? Tego samego maca który strzelił z 11mwtra gola a minutę później strzelił z 16 ? Głębiej? Hmm
Po za tym nie o to zapytałem. Gramy kolejny mecz na dmf z zawodnikiem o którym twierdzisz że nie umie bronić. To najlepszy zespół ostatnich lat i nie oddali ani jednego strzału z gry. Więc pytam czy dalej tak uważasz. ( Zero złośliwości)
Dla mnie w pierwszej połowie Real momentami za łatwo przechodził przez naszą drugą linię. W drugiej połowie Ryan wyglądał lepiej w defensywie, niż w pierwszej części spotkania, ale i tak moim zdaniem potrzebujemy innego zawodnika na pozycję nr 6. Moim wyborem byłby Baleba. Ryan mógłby grać wtedy trochę wyżej. Mac Allister częściej schodził niżej, a Bradley naciskał, co pozwoliło nam na lepszą progresję piłki, a także utrzymanie presji na rywalu. To nie znaczy, że cały czas Argentyńczyk grał głębiej.
Ciekawe jakby hipotetycznie Liverpool w tym sezonie wygrał Ligę Angielską i Ligę Mistrzów,to jaka by była reakcja Arne jakby się latem zgłosił po niego Real?
On tu nie przyszedł na rok
Nikt tego nie wie. Liverpool znany jednak jest z tego, że trzyma trenerów, nie zwalnia zbyt szybko i buduje im dobre środowisko do pracy.
Także nie martwiłbym się o odejście.
Xabi po jednym sezonie nie chciał odchodzić z Leverkusen, a Slot miałby zostawić LFC? A tak w ogóle to przypominam, że jeszcze NIC nie wygralismy
Xabi nie chcial odejsc z Leverkusen bo byl dogadany z Realem.
To się okaże…
Znaki
Nie wiedziałem, od kiedy obejmuje Real?
Nie martwiłbym się straty Slota, Real raczej napali się na trenera z nazwiskiem albo młodego, zdolnego związanego z Madrytem w przeszłości. A Arne niech spokojnie sobie pracuje w czerwonej drużynie.
Przeciez Arne ma byc naszym Paisleyem a ten pare dobrych lat na Anfield popracowal
A kazdy wie,ze historia lubi sie powtarzac i zataczac kolo.
“Kiedys mielismy Boba GOAT-a a dzis mamy wspanialego Slota”
Może warto poczekać z takim śpiewaniem o Arne do wygrania chociaż pierwszego garnka?
Jak można być tyle lat kibicem Liverpoolu i dalej ‘świętować’ wyniki sprzed nowego roku.
NA TEN moment porównywanie Slota do Paisleya to obraza dla tego drugiego.
Forma zespołu jest świetna, ale teraz zaczął się maraton, który będzie trwał i trwał, a nawet po nim i po styczniu jest tyle czasu, by się wywalić z rowerka, że poczekajmy do tego kwietnia chociaż z hurraoptymizmem nt wygranych w jakichś rozgrywkach porównując Arne do świętego Boba. W LM w fazie pucharowej wystarczy jeden gorszy dzień, a w lidze już trzęsiemy portkami, czy nam Ibou nie wyleciał na dłużej (i słusznie, bo to od początku sezonu bestia i jego strata będzie ogromna). To tylko pokazuje, że kadrę dalej trzeba wzmacniać, a Arne dotychczas dał argumenty klubowi, by ten go w styczniu wsparł w trudach walki o tytuły, ale co będzie, co się stanie, co w grudniu jeszcze nastanie, to dopiero zobaczymy.
Klub stwierdzi że mamy środkowego obrońcę i prawego i lewego w świetnej formie. Co z tego, że to jeden Gomez. W środku pola i z przodu aż nadto zawodników. Slot zasłużył na wsparcie ale ja się obawiam o jego brak. Chyba że pracują nad czymś czym mnie zaskoczą.
Kulisy wyboru nowego Bossa. Warto poczytać jak skomplikowany był to proces. Jest też parę słów o Alonso i Amorinie.
Z kim teraz musimy zagrać, żeby dokonać weryfikacji Slota?
Real I City były w słabej formie – a tak na serio, to myślę, że Tottenham będzie trudny
But can he do it at cold rainy night at Stoke?
Myślę że to najlepsze wejście do drużyny za mojego życia na oczywiście dzień dzisiejszy. Co za geniusz. Złego kroku nie wykonał. Wow brak mi słów. Brawo.
Radomiak za czasów Cyca, tylko to byłaby prawdziwa weryfikacja.