W ostatnim sezonie widać było już jego zmęczenie jak i to, że nie mógł już z siebie wykrzesać takiej zwykłej sportowej złości jak nie szło w gorszych momentach.
Jasne było, że była potrzebna zmiana warty w klubie, a jemu odpoczynek.
W ostatnim sezonie widać było już jego zmęczenie jak i to, że nie mógł już z siebie wykrzesać takiej zwykłej sportowej złości jak nie szło w gorszych momentach.
Jasne było, że była potrzebna zmiana warty w klubie, a jemu odpoczynek.
no przyznaje, ale tak samo Klopp wygrał jak nikt nie przekroczył 80pkt.
Śmieszne jest to, że po 1/3 sezonu nagle koleś jednak sie na niczym nie zna wedlug niektorych- żebysmy tak co drugiego trenera takiego teraz mieli to byloby fajnie. Wchodzi robi mistrza i odchodzi.
Co nie zmienia faktu, że raczej kolejny musi sie wziąć za ułożenie tych klocków, bo Slotowi raczej sie za bardzo rozsypały.
City miało 81, a my 99, trochę różnica jest, w porównaniu do zeszłego sezonu ![]()
Czy chciałbyś aby Arne Slot począwszy od meczu z WHU wraz z drużyną odnaleźli formę i jeszcze sprawili nam wiele radości w tym sezonie co oznaczałoby pozostanie Holendera na stanowisku trenera?
Ja nie chcę stawać żadnych jednoznacznych opinii. Z jednej strony taka zmiana trenera w trakcie sezonu będzie trudna. Może się okazać, że problemy w przygotowaniu fizycznym są tak duże, że niezależnie kto będzie chciał to pociągnąć to nie da rady.
Z drugiej strony ten kryzys jest katastrofalny i zaliczamy kompromitację za kompromitacją. Mam obawy, że Slot tego już nie wyciągnie. Nie wiem szczerze.
Mam poczucie, że Slot sobie nie pomaga swoimi decyzjami, przy już bardzo słabej grze. Tutaj mam największy problem:
50 głosów więc można na takiej próbie wyciągnąć, ostrożnie, pierwsze wnioski.
3/4 dalej pokłada nadzieję w Arne i wierzy w jego misję oraz umiejętności trenerskie ![]()
Zaprzecza też moim zdaniem teorii o “samograju postkloppowym” w poprzednim sezonie - zresztą te tzw “samograje” to jak dla mnie kompletnie absurdalna idea.
Ponadto jest to chyba wyraz realnej oceny sytuacji w temacie jak nie Slot to kto a tutaj pojawiają się najczęściej utopijne pomysły typu powrót Jürgena,dajmy szansę Stevenowi i temu podobne kwiatki ![]()
Wychodzi więc na to, że trzymamy kciuki za Holendra bo to prawdopodobnie na dziś najlepsze rozwiązanie ![]()
PS tak! wiem, że popełniłem posty przeciwko Arne ale teraz się… zreflektowałem jak wku… e po ostatnich 2 porażkach minęło.
Jeżeli dzisiaj przegramy, no to mysle ze w środę będzie być albo nie być dla Slota a Sunderland wczoraj pokazał że umieją wracać z dalekich podróży.
Moimi wątpliwościami i największą nadzieja są zrywy w pojedynczych meczach. Aston Villa i real to przykłady z brzegu. No w porównaniu do porażek są to niewytłumaczalne spotkania. Czyli drużyna potrafi dobrze zagrać, no nie bez kozyry było to przełomowe okienko. Mamy topowych piłkarzy światowych z poprzednich lat szobo, mac, graven, van dijk. Kiedyś był nim Salah, ale On już w drugiej części sezonu słabł i słabnie dalej. Odszedł TAA, który chyba pasował tylko do taktyki kloppa, która wzmacniała jego atuty. Alisson topowy bramkarz na świecie od wielu lat. Wirtz i Isah to też topka, tylko na swoje nieszczęście nie wypalili jeszcze w tym klubie. Kerkez najlepszy lewy obrońca zeszłego sezonu. Trzeba grać tym co mamy bo ten sezon trzeba i tak dograć. Mimo rekordowego okienka wciąż widać braki w kadrze, ale niech nasze nowe nabytki w końcu coś pokażą, bo nie ma sensu powtarzać kolejnego takiego okienka jak gwiazdorzy z poprzednich klubów nie mogą się tu odnaleźć.
Pytanie w ankiecie jest specyficzne zadane. To trochę jak byś zapytał czy jesteś kibicem Liverpoolu czy zwolennikiem zwolnienia Slota. Chyba każdy by chciał żeby stał się cud i zaczęlibyśmy grać football totalny i zgarniać wszystkie możliwe punkty. Jak dla mnie to Slot mógłby sobie na asystenta zatrudnić ten Haga jeżeli to skutkowało by tym, że gra była by dobra i pojawiłyby się serię zwycięstw. Problem w tym, że nic takiego się nie zdarzy. To trwa już tak długo a nie widać żadnych punktów poprawy. Jest tylko gorzej. Przypadkowe zwycięstwo tylko niepotrzebnie przedłuży tą agonię.
Zajebista manipulacja Panie “derby muszą być”, rodem z czasów słusznie minionych.
Chłopie, zadałeś zupełnie inne pytanie, a później sobie dorabiasz teorię za przeproszeniem z dupy do czegoś innego. Twoje pytanie z ankiety brzmiało “Czy chcesz…” , a sobie wyciągasz wniosku na zupełnie inne pytanie. Ja chciałbym żeby Slot i zespół się ogarnęli, ale absolutnie w to nie wierzę i jestem przekonany, że to się nie wydarzy. To co robisz jest zwyczajnie parszywe i obrzydliwe. Jesteś chyba najbardziej niemerytoryczną postacią na tym forum.
Steve jako trener musi być, tak jak derby muszą być.
Nie zmieniaj teraz pytania kiedy interpretujesz wyniki!
Ja bym chciał, żeby tak było. Czy jednak w to wierzę? Niestety nie… ![]()
Mam nadzieje, ze nie masz nic wspolnego z analityką jakichkolwiek danych
Ja jestem ciekaw ile moderacja musi go analizować, by tego boomera azbestowego wywalić.. no josif to przy nim złote dziecko dwóch korków i potulna owieczka.
@down @hoster ciężko, oj ciężko. Sam się nie uważam za idealnego użytkownika forum w żadnym calu, ale są po prostu ludzie, którzy może są za starzy albo nie nadają się do egzystowania na takich forach? Zresztą już zaznaczyłem, żeby po prostu po blokadzie danego użytkownika nie odświeżało tematów ani nie wyświetlało mi “pokaż post zablokowanego użytkownika” czy jak to tam wygląda (musiałbym jakiś post HappyBlancika znaleźć
) i przynajmniej nie będzie mi psuł w tak mocny sposób korzystania z forum.
Nie no nie przesadzajmy, szanujmy się nawzajem a tym bardziej, być może najstarszego użytokownika tego forum pomimo, że manipulacja na poziomie Republiki.
Republika… fantastyczny zespół ![]()
A ponadto jak to mówią : prawdziwa cnota krytyk się nie boi ![]()
Claudio Ranieri stracił pracę kilka miesięcy po tym jak zdobył mistrzostwo z Leicester. I co ? A to trener o większej renomie niż Slot - pracował wcześniej w kilku znanych klubach… Już nie wspomnę o tym że wtedy z Leicester sprzedano kluczowych zawodników jak Kante czy Mahrez. A Liverpool latem zrobił rekordowe transfery…
No i ch*j, teraz łysy 100 lat będzie trenował ten klub…
Nie będzie awansu do LM to nie będzie Slota. Nie ma co się śpieszyć ze zwolnieniem kiedy największe szanse według buków na objęcie LFC ma Gerrard
Cóż - jeśli nie ma szansy na powrót Kloppa - a wydaje się że nie ma - to o poprawę wyników może być bardzo ciężko…. Inzaghi byłby chyba najbardziej ciekawą opcją ale on z Arabii raczej nie przyjdzie…