Arne Slot

Łysy powinien klękać do włoskiego miecza w szatni po meczu za to, że uratował mu dupę. Sam nie wiem po co Chiesa to zrobił, mógł spuścić Slota tak, jak ten regularnie spuszcza jego.

11 polubień
Czy Slot zasługuje jeszcze na szansę?
  • Tak
  • Nie
0 głosujących

Bo Chiesa w porównaniu do Slota gra dla dobra klubu.

5 polubień

Wolałbym 0 pkt w tym meczu, jeśli skutkowałoby to zwoleniem trenera.

Czas na zmiany

Po co ta ankieta, przecież i tak go nie zwolnią.

O żadnym ratowaniu dupy nie może być mowy, w poważnym klubie jutro rano wlatuje zwolnienie nawet jakbyśmy jakimś cudem ten mecz przepchnęli w 90 minucie. Kolejny poranek po meczu i kolejna nadzieja na dobre wieści.

Niech dadzą Fede na tymczasowego, gorszej roboty nie zrobi, a może będzie zaangażowanie u innych widać

Bez opcji lub nie głosuję.

2 polubienia

Bo to forumek, a jestem ciekaw jak stoją akcje Slota u nas.

Niech ich może zacznie przygotowywać fizycznie, to będą mieli siłę i szybkość by biegać.

Następnym razem się poprawię!

Na atak zero pomysłu, z wyjątkiem wrzutek dochodzących w stosunku 1:10. Katastrofa kompletna, bramka kompletnie z pały wyłącznie dzięki umiejętnościom dryblingu Wirtza i fartowi bo ten strzał bez rykoszetu wylądowałby gdzieś za linią boczną. Z ataku pozycyjnego nie potrafimy stworzyć klarownej sytuacji, gra z kontry nie istnieje, jakich tu niby wyników oczekiwać? Po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy, miałem wrażenie że marnuję po prostu czas oglądając ten mecz. Mam nadzieję, że poszukiwania nowego trenera są na zaawansowanym etapie.

2 polubienia

Ależ to jest męczenie buły. Okropnie się to ogląda. Slot powinien polecieć, ale z drugiej strony co to zmieni skoro oni sa chujowo przygotowani do sezonu i ledwo biegają??

Robicie pierdolnik w temacie, a jak przychodzi do kasowania postów to zawsze tylko moje o murzynach znikają. Trochę konsekwencji by się przydało osobom moderatorskim.

11 polubień

Czy się sprawdziło? Raczej tak, Sunderland wybiegał nawet trochę więcej niż zwykle. Prowadził, w doliczonym czasie gry był bliski wygranej, ale Chiesa zdecydował się prawdopodobnie ocalić Slota.

Leeds nas w weekend zabiega. Dałbym jakieś 70-75% szans na ich wygraną.

5 polubień

Kur….wa ludzie! Ja też lubię Slota i zawsze będę go szanować, ale jeżeli on nie zostanie bardzo szybko pogoniony to klub nie zagra w lidze mistrzów i straci kilkaset milionów euro. Biorąc pod uwagę ostatnie zobowiązania transferowe (kasa za Isaka i Wirtza nie została jeszcze przelana) kominy płacowe Salaha i van Dijka to tutaj może dojść nawet do upadłości klubu i relegacji na poziom ligi niedzielnej. Tutaj nie ma żartów, trzeba typa wywalić i zacząć punktować

1 polubienie

Slot teraz wywiadów udzielał w stylu „ wcale tak źle nie gramy”
Może powinni go wysłać na jakieś badania…

Czekamy na Xabiego albo Inzaghiego.

1 polubienie

Moje też znikają, piona :waving_hand:

1 polubienie

Potem to samo zrobi Brighton, po nich Tottenham, w międzyczasie dostaniemy jeszcze w łeb od Interu. Każda w miarę ogarnięta taktycznie, zdeterminowana i dobrze biegająca drużyna jest dla Liverpoolu nie do pokonania.

Od jakiegoś czasu tracimy już tylko cenny czas. Nowy trener będzie potrzebował wielu tygodni na uporządkowanie burdelu jaki ugotował Arend Martin Slot wraz ze swoim sztabem, a klub zamiast zakończyć tę wegetację, tylko ją przedłuża. Za chwilę to tu nie będzie czego zbierać i przepadnie nam kwalifikacja do Ligi Mistrzów.

E:
@Goalkeeper Brighton z Aston Villą zrobiło 116 km, wcześniej z Forest 118. Potrafią swoje wybiegać, mają dobrych piłkarzy i pewnie będą ciężary. Ogólnie do meczu z Wolves 27 grudnia jest duży potencjał na zbudowanie kolejnej serii meczów bez wygranej.

12 polubień