Arne Slot

Ej no skąd te ponure miny? Przecież ludzie tu pisali, że to dzięki niemu jesteśmy aktualnym mistrzem Anglii, więc na pewno to naprawi, bo wyciąga z tej drużyny co najlepsze. A poza tym to nie jego wina, prawda? Bo kto to widział sprowadzić mu do klubu światowej klasy piłkarzy.

Btw Sunderland ledwo awansował, sprowadzil 14 zawodników, większość EPL na oczy nie widziała.
Slot zrobił 5 transferów, w tym 2 topowych zawodników ligi i nie radzi sobie, jesteśmy za Sunderlandem w lidze.
Może zatrudnijmy gościa z Sunderlandu, albo rzeczywiście kogoś z forum będziemy razem skład wybierać

Ale to już przerabialiśmy. Jak Arne Slot wygrywa to jest wynikiem odpowiedniego ułożenia gwiazd. Jak przegrywa to tylko i wyłącznie jego wina…

3 polubienia

Ostatnio mało wygrywa, więc więcej jego winy, niż zasługi gwiazd

No dokładnie tak.

Mohamed Salah - Strona 147 - Kadra i Transfery - LFC.pl

2 polubienia

Brighton nie biega aż tyle, co Leeds, ale ma lepszych piłkarzy. Najłatwiejszy mecz będzie z Kogutami, bo oni nie biegają wcale więcej od nas. Natomiast do Interu nie będziemy mieli podejścia. W tym poście, w którym siebie cytuję można to przeczytać.

Fizycznie to my się podniesiemy jakoś w marcu dopiero… Oby nie było już wtedy “po ptokach”. Ale żeby coś w tym marcu było z nas, to trzeba reagować natychmiast.

Podsumowanie naszej gry

8 polubień

Nie chcę pastwić się kolejny raz nad Arne. Sympatyczny chłop się wydawał, idealnie też nie ma, bo rodzina została w Holandii i widzi ich raz na dwa tygodnie - szczególnie w kryzysie na pewno nie jest mu łatwo.

Nie chcę narzekać na wyniki, na brak taktyki, zgrania, schematów gry i tego, o czym rozmawiamy tu od miesięcy… To wszystko byłbym w stanie wybaczyć i mimo wszystko trzymać za niego dalej kciuki.

Ale jak widzę, że dosłownie “pie***li” o tym, że ma tylko 14-15 zawodników, to mnie krew zalewa. Na ławce siedzą z reguły Mama, Ekitike, Chiesa, Robertson, kółeczko Jones, Endo, Ngumoha… Jaką oni mają mieć do cholery motywację, jak połowę z nich cudowny treneiro traktuje jak jakieś odpady z outletu z piłkarzami… On nawet nie kryje się z tą niechęcią.

To jak traktowany jest Chiesa, to jak traktowany jest Endo, Ngumoga, a w zeszłym sezonie także Elliott, który od początku sezonu był marginalizowany… Slot kompletnie nie potrafi zbudować mentalu w drużynie. U Jurgena nawet Bobby Clark mógł czuć się ważny. A u Slota jedziesz na trening ze świadomością, że i tak nie zagrasz…

5 polubień

To chyba nie oglądał naszych ostatnich meczów :squinting_face_with_tongue:

Ehh kiedyś taki Sunderland by przez 90min bronił się w polu karnym i byłaby nawałnica. Teraz przyjeżdżają i klepią sobie po całym boisku

4 polubienia

To do działu humor się nadaje. Impotent taktyczny, Enra Tols.

1 polubienie

Jak już pisałem gościu delulu totalne, oby ktoś w klubie pokazał jaja i puścił go z torbami, bo wystarczy już tego braku ładu i ogólnej byle jakości w grze

5 polubień

Te dwa fajne:

Niesamowite jaki to spadek mentalności po Jurgenie

I szkoda że nie mamy takiego Lewego co by Sylwię Grzeszczak puścił xd

Indyk:

Ku*wa miał być Paisleyem.

Dalej uważam, że nie ma co spinać się na pojedynczych zawodników. Slot musi polecieć i wtedy zobaczymy czy faktycznie są tak słabi, w co wątpię.

Na początku podobało mi się u Slota to, że nawet jak graliśmy słabo i wygrywaliśmy to potrafił merytorycznie podejść do problemu, teraz wjechała mu typowa odklejka trenera pod presją i pierdoli jak jakiś AI GPT Bot frazesrami. Jego mowa ciała w meczu też wiele mówiła, mocno nieobecny nie ogarniający sytuacji. Miałem wiele zastrzeżeń do Kloppa, ale nigdy nie widziałem go tak obojętnego i bezradnego jak Slot. Dead man Walking. Trzeba szukać trenera nawet nie na teraz, ale na następne pół roku. Typ nie ogarnia gdzie jest. Jak dwóch - pięciu piłkarzy gra g*ówno to może być sprawa indywidualna, ale jak 2-3 piłkarzy nie gra gówna, to wina jest wtedy trenera.
Sorry dziękuje łysy że wygrałeś mistrza, ale czasem zażegnanie kryzysem jest ważniejsze od pucharów. Szczególnie jak się wydało 0,5 miliarda euro.

Ps w sumie się zesrałem podczas tego meczu, lepsze niż cokolwiek na zatwardzenie.
Ps2 Ktoś gra w DSJ 4.0 online?*

3 polubienia

Czy można gdzieś obejrzeć z odtworzenia te 20 szans o których mówi Arne ten Hag? Bezczelny gość nawet 10 niezłych okazji by mi na wideo nie pokazał z tego meczu, a mówi o 20. Chyba, że dla niego szansą jest jak Salah/Gakpo mają piłkę na skrzydle i spamują dośrodkowania na głowy obrońców rywala, to faktycznie i 100 szans by się uzbierało.

2 polubienia

To co Arne jest większy jak klub? Źli są piłkarze, trener czy zarząd? kto jest winny takich wyników i tak beznadziejnej gry? 20 sytuacji? naciąganych ,bardzo naciąganych max 7 yyyyyyyyy a sytuacje przeciwnika?

Bardziej męczący i zdecydowanie bardziej nieprzyjemny w odbiorze od późnego Brendana.

1 polubienie

masz racje chodź nie wiem czy to odpowiedni temat max 15 ostatnich minut było ekscytujących , Arne wywalił się i już go tu nie ma , kibice na stadionie maja to samo co kibice na forum tez by go wyrzucili ale sentymentalni są zbytnio , wygrał im cos . wam

Był wczoraj na początku II połowy moment (pewnie było ich więcej, ale oglądałem jednym okiem), gdy Sunderland rozgrywał piłkę od obrony. Salah, Isak i Gakpo założyli lekki pressing, ustawili się w linii, podbiegli, tyle tylko że… za nimi była ogromna dziura. 4 pomocników Sunderlandu stało na wolnej przestrzeni za naszym atakiem,a przed naszą cofniętą pomocą. Każdy miał dobre 10m miejsca, zero pressingu, nic. Po prostu nasz atak biegający na 30m, a pomoc stojąca na linii środkowej. Dramat. Tak się nie da grać. Już za samo nakazywanie takiego ustawienia Slot powinien wylecieć dyscyplinarnie. Tak wykastrować drużynę, która bazowała na pressingu, ciężkiej pracy, która ma tylu świetnych zawodników to wbrew pozorom nie jest łatwe.

2 polubienia