Po meczu z Leeds postanowiłem dać sobie spokój z oglądaniem Live pod wodzą tego Pana i to chyba była słuszna decyzja. O dziwo nawet za Roya oglądałem każdy mecz XD
Zalogowałem się tylko, żeby napisać, że naprawde zastanawia mnie pomysł na naszą grę jaki niby ma tu Slot, ja tu nie widzę ani chęci agresywnego pressingu odbioru, ani gry kombinacyjnej, pozycyjnej, gdy mamy piłkę nie ma wcale ruchu, nie widzę schematów w ataku, nie ma stałych fragmentów gry, nie rozumiem kierunku i to jest w tym wszystkim najgorsze, rozumiem spadek formy i brak wyników, ale co my właściwie chcemy grać? wyglądamy jak oldboye na orliku, a gość mówił że chce grać jak PSG z poprzedniego sezonu XD no trochę brakuje na moje oko
ale spokojnie, przynajmniej mamy opracowany schemat - teraz w 2 połowie wejdzie na pałe każdy ofensywny zawodnik (NAWET CHIESA), zostawimy 1-2 zawodników do asekuracji i będziemy se biegać bez składu i ładu, a po meczu Slotinho powie, że no wiecie każdy trener przygotowuje na nas inną taktykę niż zazwyczaj gra, to jest nie do ogarnięcia, że tak się nad nami znęcają, a dziś to wgl zawodnicy Fulham nawet biegali więc jak mieliśmy się temu sprzeciwić.
Za Arne Slota lepiej sobie wkropić cytrynę do oka.
Pytanie brzmi czy wywalić tylko Slota i jego rodaczków nieudolnych? czy też nie wywalić Hughesa? razem z nimi. Przecież ktoś tych bufonów zatrudnił, ktoś kupił Kerkeza i innych na których psy wieszamy więc chyba ten ktoś powinien za to też wziąć jakąś odpowiedzialność
sądzę że to nie jest do końca problem kogo kupiliśmy, bo kupiliśmy tych których każdy by chciał. Problem jest taki, że kupiliśmy za dużo zawodników w jedno okno a to trzeba zgrać. Cały system musi się zmienić. Dlatego jest potrzebny czas dla trenera jak i samych nowych zawodników. Nikogo nie powinno się posądzać. Patrz na Real który potrzebował dużo czasu aż zmieni się gra po odejściu Ronaldo, Bale’a etc.
Niech on wypierdala, zero charakteru, zero poprawy, ziobro trenerki
Myślę, że przed sezonem każdy był podjarany tymi transferami. Slot nie ma pomysłu na grę i nie potrafi wykorzystać potencjału tych zawodników.
Pierwsi do wywalenia są te 2 “gieniusie” H i E ![]()
Sam się właśnie zastanawiałem czy Jurgen by to ogarnął,i myślę że przynajmniej nasi by chociaż zaczęli zapieprzac na boisku
Di Matteo wygrał LM. Arne Slot Premier League. Poza tym same podobieństwa.
zostawcie Arne The Kinga Slota, z nim nawet trzeba słodzutko zatańczyć w Championship ![]()
Ja to robię dla was. Chyba nie chcecie się ze mną męczyć całe życie na tym Forum ![]()
Jak najszybciej wy***ac dyscyplinarnie i to na kopach. Łysy bajerant ślizga się tak już od jesieni i jakieś przebłyski go tu trzymają. Bo gra ani na chwilę się nie poprawiła. Już kto był winny? Najpierw Kerkez , potem ze Wirtz zaburza system, później ze Salah. Teraz na kogo padnie? Bo nigdy przecież na łysego bajeranta bo jest nietykalny. Zdobył mistrzostwo na farcie nic nie grając przez całą drugą połowę sezonu i tylko to , że za rywali miał upośledzonych na tamten moment Arsenal i City pozwoliło mu dowieźć tego majstra. Ktoś wymieni dobry mecz w 2025? Chyba jedynie z City na etihad. To tylko pokazuje nasz poziom.
Króciutko #SlotOUT znaki
Pomysł Arne upadł. Problem jest fizyczny. Każdy słownie każdy rywal wygląda jakby się Red Bull nawpierdzielal przed meczem. Problem jest mentalny, wirtz wygląda na przestraszonego, podejmuje juniorskie decyzję, a i tak wygląda na jednego z bardziej chętnych do gry.
Gakpo z solidnego zmiennika zamienił się w holenderskiego Anthonyego. Graven stracił swoje zdolności dryblingu, a maca to kryminał.
Do tego leży taktyka. Każdy rywal się jak nas pokonać. Zagęścić środek, cofnąć się do tyłu a samemu próbować jednym dwoma podaniami długimi nam zagrozić.
Ściągamy wybitnego zawodnika jakim jest wirtz by potem nastawić tak zespol żeby jego atutów nie wykorzystywać. No bo po co nam wybitna 10 jeżeli my gramy tak wolno że właściwie każdy ma tak zagęszczony środek że nic tam z wirtza. Brakuje nam większej ofensywnej siły z boków obrony co powodowałoby więcej miejsca dla reszty.
Wszystko ze sobą jest nie powiązane. Źle się to ogląda i myślę że najwyższa pora szukać managera. Być może Alonso być może iraola(tak wiem że mu teraz nie idzie ale hughes już pokazał że ma nosie zdanie innych a już go raz sprowadził) może se zerbi a może fabregas? Nie wiem ale szukać już trzeba.
No zgoda ja też się transferami jarałem najmniej Frippongiem ale jak ktoś takiego wzmocnienia nie ogarnia to chyba powinien polecieć z roboty??? A pytanie czy za to że nie poleciał i nikt na to nie zareagował to Hughes też nie powinien polecieć … To tak jak w polskich szpitalach leży sprzęt od WOŚP bo szpital nie ma ludzi którzy umieją to obsłużyć tu mamy to samo … A sam Slot powinien się podać do dymisji przecież tu nie trzeba dużo myśleć że to droga do nikąd ale szkoda by było odprawy nie dostać …
Przecież Slot położył cały sezon. W każdym normalnym klubie byłby już na bruku. Przygotowanie fizyczne leży. Jego taktyczny geniusz okazał się mitem. Rozwój zawodników, wprowadzanie młodzieży - szkoda mówić. Mental , zdolność mobilizacji, jakakolwiek charyzma - zero. Jednak dla cwaniaka Edwardsa to super mieć takie popychadło.
Ogólnie tylko Klopp odkąd kibicuje zasługiwał na takie szanse na wyjście z kryzysów, reszta w innych klubach była by wywalana. Rodgers też był za długo za nic.
A tu już dodatkowa sprawa.
Tylko że to nie chodzi o kryzys dla samego kryzysu bo slot zdobył mistrzostwo więc zasłużył na szansę. Chodzi o to że tu ciężko uwierzyć że z jego pomysłem my wql będziemy mogli wygrywać
Ale co Ci zrobił Mariusz Lewandowski?
Nie wiem o czym wy tutaj piszecie? Jaki słaby mecz? Oglądamy to samo spotkanie?
-
Wysokie posiadanie piłki
-
Cały mecz Gakpo
-
Zdjęty Wirtz w odpowiednim momencie
-
Młodemu Rio pokazane miejsce w szeregu
Moim zdaniem wszystkie cele na to spotkanie zrealizowane. Można się rozejść.