Arne Slot

This Midfield Trio…

2:35 mi umknęło :smiley:

Wrzucam do tego tematu, bo rok temu Graven był nazywany flopem, Szobo również i jedynie Maciek coś grał. A i to sukcesywnie coraz gorzej. Arne wyciągnął z chłopaków to co najlepsze. Niczym Jurek z magicznego Trio

1 polubienie

Zgadzam się z tobą. Nic nie ujmując oczywiście jurgenowi, ale to że slot potrafi na te topowe ekipy prawie zawsze wymyślać coś innego sprawia że nikt nie się czego się spodziewać. Do tego jest to tak płynne jak by wydawało się że jest to nasza taktyka. Graliśmy murarke 45 minut, ale taka że city w sumie blisko gola nawet nie było, a człowiek czuł nie czuł zażenowania taka gra, a bardziej doceniam kunszt taktycznej elastyczności

1 polubienie

Jurgenowi właśnie brakowało tej elastycznosci taktycznej. Przeciwko kazdemu chcial grac tak samo. I to go zgubilo wielokrotnie.

:joy::joy::joy: jakie czasy, taka mafia

Johnny Heitinga sobie poradzi. ma doświadczenie spore. Dobrze że tylko na dwa mecze.

A ja sie pytam choc wiem,ze to tak retorycznie,gdzie jest kara dla tego skonczonego durnia z gwizdkiem?
Sedziowie czyli zorganizowana grupa przestepcza! :rage:

2 polubienia

Przecież wiesz że to tka nie działa. Slot został ofiarą systemu gdzie wielu managerow przez lata robiło dużo gorsze rzeczy sędzia i nie spotykało ich nic (saf, mou, conte czy nasz kochany Jurek).
Natomiast ludzi z gwizdkiem zazwyczaj nic nie spotyka. Wszyscy nawet kibice united śmieją się z tej kartki i małych jajek olivera.

Ten patałach nawet jak nie uda mi się zepsuć meczu po przez nie odgwizdanie karnego albo jakiegoś kiera, to małymi decyzjami na przestrzeni całego meczu potrafi sprawić że obie strony czują się poszkodowane jego sędziowanie. Straszny zjazd zaliczył

Już widzę nagłówki, PILNE, NASZ NEWS: Co za historia! Grał w Evertonie, poprowadzi Liverpool.

2 polubienia

I dobrze powiedział cwelowi.

24 polubienia

Kara za pare słów prawdy prosto w oczy :upside_down_face:

Brawo Arne :clap::+1:
NIE! Sędziowskiej mafii :rage:

Haha, nawet go nie obraził. Po tym co odwalał to powinno się go zjechać od stóp do głów po 10 pokoleń wstecz.

Ciekawe o co ta pierdoła się obraziła - o f*cking czy o blame you?

4 polubienia

4 polubienia

Ciekawe czy asystent asystenta dostałby 700£ :thinking:

6 polubień

Prawda jest taka że to wygląda teraz średnio, ale każdy kto widział atmosferę i ciśnienie meczu i sam grał w piłkę ten wie że takich słów sie w emocjach i nerwach używa. I gdyby sędziowie dawali za to wykluczenia to w co 2 meczu by je trenerzy dostawali. Myślę że asystent powinnien dostac zawieszenie, ale nie sam slot. Tak czy inaczej Oliver z obiecującego i już dobrego sędziego stał się największą piz… i bidetem dla szejków do których jeździł na “gościnne” występy

2 polubienia

Krytykowałem poprzednio zmiany, to dzisiaj wypada pochwalić. Nunez z asystą, Elliott z golem. Endo i Jones nieco uspokoili środek pola. Nie wiem czy taki był plan na mecz czy po prostu nic z niego nie wyszło, ale wynik się broni. Brawa dla Slota za czutkę, kogo trzeba wpuścić.

Za trenera Slota jest dobrze wykonana robota i bum! :grin:

O ile w city była kontrolowana gra w defensywie tak dziś psg nas zmiotło z planszy i w grze utrzymał nas tylko Ali. Nie winie tylko do końca za to słota bo nie ma on tak komfortowych warunków jak trener PSG. Natomiast za co można pochwalić słota.

• nie wiem jak to nazwać ale ma on coś na wzór farta. Konate popycha i przyznam że znam sędziów którzy dają czerwo
  • spalony jest mikroskopijny
  • dawno nikt kogoś tak nie zdominował i nie zdobył bramki.
  • zmiany były fenomenalne. Endo zabezpieczył środek prosta fizycznością Jones dołożył kontrolę piłki i ruchliwość, Darwin dal asystę i sprawił że stoperzy musili się cofnąć głębiej i mieliśmy więcej miejsca w środku pola.
  • eliott gol
    Elastyczność taktyczna imponuje, ale dokłada on przy tym odrobinę farta
4 polubienia