Arteta przed sezonem ogoli się na zero, żeby zwiększyć swoje szanse na mistrzostwo.
Ten Hag lubi to
Piękne podziękowania dla Jurgena, po którym polały się szampany!
Wielkie dzięki Arne i czekamy na więcej Panie trenerze!
Taka ciekawostka to jego pełne imię to nie Arnold lecz Arend co po niderlandzku oznacza Orzeł.
Arne Slot lalalalalala
Arne stałeś się moim ulubieńcem kochamy cię Pierwszy sezon pierwszy tytuł oby nie ostatni
No i co panowie (do pań się nie zwracam, bo wam to nie będzie pasować), kto jutro ścina głowę na łyso na cześć Arne Slota? Ja jutro golę na zero*, bo Wielki Arne Slot zasłużył na chwałę. Kto by się spodziewał, że tak zmasakrujemy konkurencję? Gdy jeszcze nie było jego tematu, to myślałem, że to może być jakaś opcja, bo jego praca w Feyenoordzie była bardzo dobra. Osobiście byłem nakręcony na Alonso i De Zerbiego. Później się okazało, że Alonso zostanie w Leverkusen, a Włochem nie byliśmy zainteresowani. Gdy pojawiło się zainteresowanie i można było przeczytać bardziej szczegółowe opisy Slota, to napawały one optymizmem, bo wydawało się, że Slot jest nie tylko dobrym trenerem, ale także ma dobrą osobowość. I sprawdził się znakomicie. Oczywiście Kloppowi należy się szacunek za wspaniałe fundamenty i dziś Slot ten szacunek oddał, śpiewając na jego cześć. Super gość. Ale trochę Slot zmienił, ułożył po swojemu drużynę. Inna rola Trenta wyszła mu na dobre, jego problemy z obroną odeszły w zapomnienie. Gravenberch został odkryty na nowo, a gdzieś do stycznia grał tak znakomicie, że można było go odważnie rozważać w kategorii pretendenta do Złotej Piłki. Szoboszlai zmienił pozycję na numer 10, a sam Liverpool jest przez to ustawiony trochę inaczej, ale mimo że nie zawsze błyszczy, to wykonuje niezwykle ważną robotę dla zespołu. Gakpo rozwiał jakiekolwiek wątpliwości, czy warto było go tu sprowadzić.
Wszyscy kochamy Kloppa i teraz wszyscy kochamy Slota.
- golę się na łyso co dwa-trzy dni od trzech lat. Polecam, bądźcie jak Arne Slot!
Piękny jesteś Panie Slot
Piękny jak nasz dwudziesty puchar za wygranie mistrza Anglii
I pięknie dziękuje za dzisiejszy cudowny dzień i cudowny sezon! Ja chcę jeszcze raz!
A ja głupi chciałem żeby Arsenal przegrał z Palace żeby jak najwcześniej się już cieszyć z mistrzostwa i by mnie ominęły takie piękne chwile. Super się stało, że jednak dopełniliśmy tego na Anfield i to w takim stylu!
20!
Miałem od początku przeczucie, że Slot może powalczyć o tytuł, wbrew obawom wielu kibiców na forum. Nie zakładałem, że maks dla nas to walka o top 4, zakładałem walkę o mistrza, niekoniecznie skuteczną.
Ale w najśmielszych oczekiwaniach nie spodziewałem się, że wygramy Premier League w takim stylu, z taką przewagą i że kwestia mistrzostwa zostanie w zasadzie wyjaśniona pod koniec lutego.