Zal mi Was. Slot nasprowadzał sobie.. hhahaa
Devilpage widzę wjeżdża w pełnej krasie, z nieśmiertelną debatą: trener zły, bo dostał super drogie gwiazdy, ale nie umie ich dobrze ustawić vs. piłkarze źli, ale trener też zły, bo naściągał szrotu
Proszę mnie nie obrażać od debilpejdżów. To jest jedyne w swoim rodzaju uniwersum w internecie, który powinien się wstydzić, że takie coś dycha…
Niestety ale uważam, że nic z tego sezonu nie będzie. Nie dlatego że gramy słabo, tylko dlatego że nie widać żadnego progresu w grze. Od dwumeczu z PSG w zeszłym sezonie obserwujemy nieustanną przeciętność i to mimo wzmocnienia składu piłkarzami klasy światowej w minionym okienku.
Widać jak na dłoni, że problemem nie są piłkarze, a sztab szkoleniowy, który się jednak nie zmieni, bo ma za dobre legacy po mistrzostwie w zeszłym sezonie. Dlatego też ogłaszam sezon bez trofeów.
Czytam i nie dowierzam. Ale ważne jest kto pisze, a nie co pisze. Sezonowi kibice, którzy by chcieli wyników jak w fifie na PS.
Po sześciu kolejkach mamy 15 pkt i jedną przegraną z być może rewelacją sezonu. Ale lepiej napisać, że z sezonu nic nie będzie lub, że trener nie potrafi nic zrobić.
Ten CichyFan to akurat kibic Arsenalu, więc nie ma co się nim przejmować. Fakty są takie, że mamy 15 punktów, następną rundę CC i 3 punkty w LM. A hejterzy do budy. Wyraźnie widać, że Slot chce jak najpóźniej ruszyć maszynę, żeby starczyło pary do mety.
No tylko, że tych punktów powinno być znacznie mniej. Z Newcastle byliśmy gorsi i to grając w dziesiątce. Z Burnley czy Arsenalem to byłby typowe mecze na 0-0. Na ten moment nie walczymy o mistrzostwo
Spokojnie CP w tym sezonie jest dobre. Każdy kto tam przyjedzie będzie miał problem .
Sezon jest długi i zobaczymy jeszcze różne zwroty akcji . Real wczoraj dostał 5:2 z słabym Atletico.
Każdy gdzieś się potyka w meczach stąd mamy 5 pkt przewagi . Man city wraca na tory , Chelsea idzie w dół nagle suderland leci w top 5 , czuję że arsenał spierdzieli dziś i jeszcze totki ratują zwycięstwo w ostatniej minucie z wilkami, manU dostaje od srebrni bredford i takie tam smaczki … będzie jeszcze tak że zremisujemy z galata to będzie zimny kubel wody i może wtedy slot pomyśli co dalej . Musi wyciągaj wkoncu wnioski że tak jak nunez występował w pierwszym składzie to tak jakbyśmy grali w 10 to może być podobnie z salahem, liczę że któryś mecz siądzie na ławce . Chce dodać jeszcze że sobo najlepiej wygląda na prawej obronie i nikt nie ma tam podjazdu ani frimpong ani bradley .. chciałbym aby w następnym meczu zagrał tam gomez by zobaczyć jego grę , bo prawdopodobne tam jest jego pozycja i wirtz właśnie na ławce zaczął . Jakieś roszady muszą być wkoncu . Takie konkretne
Ławka:
Wirtz lawa
Fringoong lawa
Salah lawa
Bradley lawa
Do podstawy:
Gomez
Ekitike
Chiesa
Może powinno, ale nie jest. City powinno być ukarane za swoje machlojki transferowe, a nie jest. To źle, że się nam udało wyjść z tych spotkań zwycięsko? Wszyscy się cieszyli, że mamy mentalność zwycięzców, którzy grają do końca i były zachwyty, a teraz co ? Że fart ?
CichyFan weź sobie do serca swój nick i przestań pierdolić, ok ?
Noż się w kieszeni otwiera!!! Jesteśmy liderem na tym etapie to o co walczymy? O spadek?
Dlaczego mam się wylicza mecze przepychane kolanem, ale u rywali takie mecze to pokaz charakteru?
Dlaczego jak szobo przesada swoją indywidualną jakością mecz z Arsenalem to fart (armaty pół sytuacji nie mialy), a jak przez lata robiło to city to czytałem że “tak wyglądają gracze klasy światowej"
Ludzie obudźcie się. Nie byliśmy tak dobrzy jak wygraliśmy 6 meczy, ale nie jesteśmy tak słabi po tej porażce. Graliśmy z ekipa która nie przegrała najdłużej w lidze. Która mega nam nie leży. Pół naszego składu to nowi gracze. Dajcie się temu wszystkiemu rozpędzić.
Lodu!!
Na ten moment jesteśmy liderem Premier League.
Myślę że ludzie piszą że zespół gra słabo bo na 6 meczów w PL co najmniej 4 zagrał słabo bądź bardzo słabo (Crystal, Arsenal, chociaż tam na obie drużyny nie dało się patrzeć). Oczywiście chodzi o samą grę, bo jeśli chodzi o ocenę wyników to każdy je ocenia bardzo wysoko
Ciekawe co wybierze Arne. Walke o wszystko czy zadowolonego Salaha i gre w 10.
Nie wiem, choć się domyślam.
Ja wiem, że kilku innych zawodników wygląda kiepsko ale Mo (uwielbiam Go) jest fatalny od wielu miesięcy. Pojedynków już nie wygrywa, podania słabe a do tego zaczął bronić nasze strzały ![]()
Faktycznie, bój z United za 2 kolejki będzie ważnym meczem o utrzymanie! Naprawdę? Na 6 meczów w lidze przegraliśmy jeden, jesteśmy liderem z 15 punktami a niektórzy histeryzują bo oczekują wyników jak w FM
Dziwne. 1 miejsce w tabeli i przewaga kilku punktów nad drugim miejscem, a ja sie dowiaduje ze nie walczymy o mistrzostwo xd.
Źle to wygląda jak trener zwala winę na swoich piłkarzy publicznie, dziennikarze nie czekają na nic innego niż na to by im dostarczyć pożywki do rozdmuchania hejtów. Słabe zachowanie Slota z tym, że wytknął Salahowi prawdopodobnie to że jest winny temu wynikowi bo chciał atakować zamiast bronić. Takie rzeczy lepiej załatwiać w szatni.
To chodzilo o Salaha, a nie Rio, albo jeszcze kogoś innego?, tam widać, że Salah wracał a jedna osoba zostala z przodu
Edit. Niemal pewien jestem, że chodzi o Gakpo, bo jakby wrócił, to by mógł zapobiec temu autowi, bo ta piłka po prostu się toczyła dobra chwile, zanim wyleciała na aut. A Gakpo był gdzieś w połowie drogi między połowa a polem karnym CP.
Sa momenty kiedy się chwali drużynę i indywidualne osiągi a teraz czas przyszedł na krytykę , kiedy poszczególne obszary boiska zawaliły to trzeba mówić o nich
5 razy ktoś dostał pochwałę a raz krytykę to powinien to przyjąć na klatę. Brawo Slot przyda im się ale Przemyśl sprawę z sałahem, bo chłop odwala…podobno vandajk też umie karne i wolne strzelać ;D
To był aut gdzie się wszyscy ustawili jak do rożnego, Salah był przygotowany na biegnięcie do kontry, nie brał udziału w bronieniu.