Arne Slot

To już jest koniec, nie ma już nic.

Zapewniam Cię, że ani jeden polski fan innego klubu niż Liverpool nie ma bladego pojęcia o tym, jakie poglądy dominują w Merseyside. Takie rzeczy pod uwagę biorą tylko ludzie, którzy są tak zaangażowani w politykę że nie potrafią oddzielić jej od zwykłego życia.

Dotknąłeś moim zdaniem clou problemu. Bo te “miliardy na transfery” to sytuacja w której nadal netto wydaliśmy mniej niż Arsenal, nie wspominając o wcześniejszych latach gdzie nas deklasowali pod tym względem, rozwijając projekt Artety. Nie uwzględniam też straty Joty którą również można byłoby wpisać po drugiej stronie bilansu. Więc to jest po prostu nieprawda, że wydajemy nie wiadomo jak olbrzymie pieniądze, tak samo jak nie jest prawdą to że sędziowie nam sprzyjają czy że specjalnie przedłużają nam mecze.

I to jest dla mnie problem - nie to, że się śmieją z naszej formy, bo to akurat logiczne i się należy, ale właśnie takie przylepianie łatek, tworzenie narracji, szerzenie fejków. Zapewne to kwestia kompleksów które wywołał w reszcie fanbaz poprzedni sezon, gdzie przecież po odejściu Kloppa mieliśmy dołować. To teraz sobie odbijają, ale mam wrażenie, że większość z nich naprawdę wierzy w te bzdury, dlatego będę nazywał ich głupkami :wink: a to kto jakie ma poglądy polityczne to mnie g… obchodzi.

1 polubienie

Byl Arne Slot jest Arne Lost kolekcjoner porażek. Zagubiony, przegrany a wkrótce stracony. Chłop ma nawet w nazwisku ukrytą porażkę .

3 polubienia

Przyjeżdża sobie byle leszcz i leje nas 3-0 na naszym stadionie. Takiego wstydu i żenady nie czułem już od dawna, ale cienias z tego Slota, na dodatek zero charakteru i zero autorytetu.

Łysy robi postępy taktyczne. Wynalazł “lagę na Chiesę”…
Poza upokarzaniem Chiesy i urządzaniem nas w d*pie, Slotowi zupełni nic już nie wychodzi. Jak wrażenia artystyczne od marca niektórym nie wystarczają jako argument za zwolnieniem, to to jak Holender zlekceważył sobie dziś wszystkich, dosłownie wszystkich, jest totalnie nie do zaakceptowania. I nie może być do zaakceptowania w takim klubie.

From doubters to believers - Jurgen Klopp
Kibice opuszczają stadion przed końcem meczu - Arne Slot

Wolę dograć sezon z tymczasowym Gerrardem, niż z tym holenderskim Probierzem.

@Goalkeeper

Też mi to przeszło przez myśl

1 polubienie

Dajcie spokój, dał pograć chłopakom. Zagrał va banque postawił wszystko na mecz z AV, jak się tam nie uda wygrać to wtedy można będzie się przypierdzielac :sweat_smile:

2 polubienia

Nie oglądałem i bardzo mnie to cieszy. Wstyd, że mistrz Anglii odpuszcza na starcie jeden z pucharów. Nie mam już żadnych argumentów za tym by Slot pozostał na stanowisku. Żegnamy

1 polubienie

A co jeśli Slot na początku ogarniał, ale jego własny sukces tak go utwierdził w przekonaniu, że jest świetny, że stracił kontakt z rzeczywistością? Z racjonalnego gościa stał się szamanem przekonanym o własnej racji. Bo to co się dzieje z tą drużyną jest aż przesadnie powalone.

6 polubień

Aaaaaarne sloooot nananan

1 polubienie

Od meczu z United piszę, że każdy kolejny dzień tego człowieka na stanowisku trenera to krzywda dla niego, piłkarzy, kibiców i całego klubu. Ile takich wieczorów jak dziś jeszcze mamy znosić, bo 12 miesięcy temu wygraliśmy z Realem i City pod rząd?

5 polubień

Nie no przecie Slot pozamyka mordy i wyjdzie z kryzysu bla bla bo zagrał dobre pół roku a rywale byli tak upośledzeni, że od kwietnia wystarczyło wygrać jeden męcz a i tak skończyło się +10 przewagi w lidze.

1 polubienie

Mam nadzieję że cierpliwość władz klubu do Arne się właśnie kończy. W ostatnim czasie jesteśmy po prostu pośmiewiskiem. Ostatnio tak mizernie wyglądaliśmy za Roya Hodgsona. Tylko jaki on miał wtedy skład….

A teraz, już po meczu, przeczytajcie sobie (jeszcze raz) artykuł na głównej “Slot: Nie ma żadnych wymówek”

Jaki to jest hipokryta i odklejeniec :smiley:

2 polubienia

Tu już czuć, że nic z tego nie będzie i kwestia bardzo niedalekiej przyszłości jak się wszystko wyjaśni. Przypomina mi się końcówka Brendana jak człowiek miał odruch wymiotny włączając mecz lub sprawdzając wynik gdzie kto nie przyjechał to nas bił ( a to west ham, a to jakiś fc sion na kiju itd). Teraz jest to samo tylko różnica jest taka, że tam biegali parodyści a tu piłkarze za grube miliony. Jednak efekt jest ten sam

2 polubienia

Teraz człowiek żałuje tych późnych wygranych na starcie sezonu, bo mielibyśmy nowego trenera. Tak trza jeszcze czekać, najpóźniej do grudnia

Slot niezadowolony, bo kibice wychodzili ze stadionu.

Chłopie, naplułeś im w twarz doborem składu i doborem ławki rezerwowych. Wystawiłeś dzisiaj białą flagę na Anfield, które przez ostatnich latach było twierdzą. Nawet jak były kryzysy, to wygrać tu było bardzo ciężko. A dziś to jakby Crystal Palace potrzebowało wygrać 5 bramkami, to by tymi 5 bramkami wygrało. Wstyd i żenada.

9 polubień

Attention Danger: Simone Inzaghi s'effondre toujours en seconde partie de  saison - F.C. Internazionale Milano

Ale on tu siądzie.

1 polubienie

Ciekawe co mają do powiedzenia kibice, którzy zapłacili kilkaset funtów za bilet, wielu pewnie leciało do Liverpoolu samolotem, a lysy większość pierwszej drużyny wysłał do domu. Mam nadzieję, że do startu FA Cup go wypierdzielą, bo ten puchar też nam przegra

“Jeśli ludzie poświęcają kilka godzin swojego dnia na oglądaniu mnie w akcji jestem im winien grę na najwyższym poziomie, na najwyższym poziomie przez cały czas” - Michael Jordan.

Panie Slot warto by było tak podejść do meczy. Wstyd co teraz pokazujesz i jak traktujesz kibiców.

4 polubienia

Do kompletu brakowało, aby przed meczem nasz holenderski Probierz zadzwonił do Virgila z info, że zabiera mu opaskę xD

1 polubienie