Też mnie to denerwuje. Nie dają mu grać w u21, bo biorą go do seniorskiego składu, gdzie i tak nie ma szans zmienić Salaha, a jeżeli już go zmienia to na kilka minut. Dla mnie to bezsens. Powinien trenować z seniorską kadrą, a grać w u21. Nawet na boisko z LASK nie wszedł.
Wiadomo na jakim etapie jest ten uraz Bena i co w ogóle mu jest?
Szkoda, że tak nagle przepadł, bo pod nieobecność Salaha mógłby trochę minut złapać.
Teraz jak już sezon jest w finalnej fazie to będzie o to ciężko.
Za rok spokojnie może pełnić w zespole większą rolę niż Chiesa, nie wiem po co był ten transfer Włocha, w klubie chyba co roku mają zakład o to kto da radę zrobić bardziej bezsensowny transfer
Bycie zawodnikiem meczu z Chorwacją w wieku 18 lat i to nie strzelając jakichś gówno goli jest co najmniej imponujące. Świetny mecz i nie wiem kto w klubie był odpowiedzialny za wypożyczenie go właśnie tam, ale to byl strzał w 10.
Jeszcze jedno dobre wypożyczenie i może uda się go nam sprzedać za 20m + (tak nie wierzę że osiągnie poziom lfc, ale obym się mylił).
Bravo Ben. Jest gaz i są konkrety to
Kolejny dobry mecz młodego, 2 asysty. Mam nadzieję, że jeśli Salah zostanie, to nikomu nie wpadnie do głowy głupi pomysł, by wrócił do klubu.
Wypożyczyć za rok do kogoś w PL, beniaminek, inny Brentford. Jak się sprawdzi, to wtedy możemy spróbować go w klubie, chociaż nie zdziwię się jak go spieniężymy, bo wygląda na typowego jeźdźca, więcej szybkości niż techniki, ciężko go porównać do Salaha czy nawet do Diaza, o Gakpo nawet nie mówię. Oczywiście Ben może się jeszcze rozwinąć, więc wróżyć co będzie z nim dalej nie ma co, 19 lat w tym miesiącu dopiero skończył, więc dobrze że w końcu jest w klubie, w którym gra regularnie.
Narazie tylko Doak radzi sobie dobrze na wypożyczeniu. Gra regularnie i doklada na ogól asysty. Koumas w Stoke gra mało, Gordon w Norwich kompletnie pomijany a Bajcetic ostatnio też nie jest podstawowym zawodnikiem w Salzburgu, który gra słabo. Reasumując, narazie wygląda na to, że FSG bedzie musialo szukac pieniędzy gdzieindziej.