Fiutes-Mori zakończył karierę Origiemu. Pajac później nawet całował herb Evertonu. Taki był dumny z tego.
OK, macie rację, ale chodzi mi o coś innego.
W Liverpoolu Origi był gościem dającym sporo goli jako zmiennik, ważnym zawodnikiem dla zespołu, mimo iż rzadko wychodził w podstawie.
W Milanie czy Forest stał się wrakiem. Jeden gol w całym roku?
Może lenistwo Dlatego pewnie nigdy nie zrealizował potencjału ,u nas grał niewiele, na wypożyczeniu radził sobie średnio. Jednak te kilka ważnych bramek zdobył i chwała mu za to
W ostatnich sezonach u nas był często pomijany w kadrze meczowej, czymś na to musiał sobie zapracować
Ten chłop to dla mnie mem od materiału gdzie uwaga, powiedział że piłka Ancelottiego w Realu to wolność i to co w futballu najpiękniejsze a piłka Guardioli to nuda i schematyzm. Albo, że Ronaldo się skończył i ciągnie Portugalię w dół gdzie w eliminacjach strzela na potęgę.
Mnie wku*wia jego głos i narracja. Tworzy te filmy i mówi tak jakby chciał żeby widz sie rozpłakał z tego wzruszenia (ta muzyczka np. )… Strasznie irytujące materiały, kompozycja ich. Obejrzalem kilka ale się odechciało i tych smętów o Torresie nawet nie zamierzam oglądać bo by mnie “cringe łapał”.
A i ten tytuł… Strasznie zabawny bo nie wiem w którym momencie ten Torres upadł na dno. Może i piłkarsko nie był już tak dobry jak w LFC ale przecież nie skończył na ulicu jak jakiś zapijaczony Paul Gascoigne. A i pokopał sobie coś nawet później i powygrywał czy to z chelsea, repką czy nawet atleti. A teraz zostal trenerem i jeśli powiedzieć o formie fizycznej obecnej Torresa to ja nie wiem gdzie tu upadek.
mówił to jako piłarz Chelsea o Ancelottim(prowadzącym wtedy Chelsea), że mu daje swobode i może grać na jakiej pozycji chce z przodu Wiesz, że dzwonią ale nie wiesz w którym kościele
O Guardioli widzę tylko pozytywne wypowiedzi i to obustronne, więc nie wiem skąd to wziąłeś.
O Ronaldo też nie widzę nic złego w ostatnich latach. Tylko tyle, że w 2016 w LM Ferdziu był bliski rękoczynów wobec Cristiatno.
Nie sądzę aby ten YouTuber grał w Chelsea. Może w 4 lidze polskiej tak ale Premier League?
W tym wypadku jest na odwrót. Bo ja nie pisałem o Torresie.
Nie chce mi się odsłuchiwać całości ale to było CHYBA to:
Dlaczego Futbol Robi się NUDNY?
A to bardzo przepraszam. Moja pomyłka. Ja ogólnie Ferdzia bardzo lubię. Dlatego mi się obrona zaraz włącza:joy:
Dziś na boisku wystąpił Liam Coyle('99). Wychowanek, który zagrał ponad 50 spotkań w młodzieżowych drużynach Liverpoolu, nigdy jednak nie doczekał debiutu w seniorskiej kadrze. Odszedł z klubu w 2021 roku.
Właśnie coś te nazwisko mi się kojarzyło, miałem sprawdzić i zapomniałem