Quansah Leoni to zawsze może być nasza para stoperów za parę lat
Czas pokaże. Ja osobiście uważam że trafił do idealnego klubu dla siebie. Nie za słaby nie za mocny. I to jego sufit.
Ale tak jak powtarzam czas pokaże
TAA juz zaczyna na lawce, szybko poszlo. Mnie to osobiscie nie dziwi, bo Trent to zawodnik który żeby grać dobrze potrzebuje całego systemu ułożonego pod siebie
Może trawa nie była zbyt zielona.
Miałeś chamie złoty róg…
Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz
Itd, itp
kij z trentem, jaka tam legenda gra w Oviedo
Ale to też, może Alonso chce pokazać, że tak łatwo Trent grać nie będzie jak w Live od tak.
Trent jest narazie tyle warty ile za niego zapłacono 10 mln

Mr złota piłka drugi mecz i już ławka. Kto by się spodziewał, że jak wyleczy się JE Daniel Carvajal to Alexander nie podniesie się z ławki. Zgodnie z przewidywaniami za 2-3 lata United albo Chelsea.
Od razu cieplej na serduszku
Viniego tez masz i chocby Brahima, ktory ostatnio gral.
Po prostu rotacja dla świeżości, przez ten puchar śmieszny letni trochę inaczej wygląda wejście w sezon.
Ale nie już koniec Trenta…
Chciałam sobie popatrzeć na najlepszego PO na świecie a tu dupa. No cóż, może z ławki wejdzie
Rotacja swoją drogą, ale myślę że na dłuższą metę Carvajal jeśli wróci do formy, to Pręt będzie miał ciężko o granie w pierwszym składzie. Nie tak łatwo wygryźć klubową legendę, a wyżej też nie bardzo jest miejsce, bo gra tam choćby Valverde
Za to można obejrzeć Rodrygo na LS i ten nowy talencik na PS - Mastantuono.
Przede wszystkim problemem TAA w Realu może być to, że Xabi potrzebuję bocznych obrońców, którzy w ataku obiegają skrzydłowych i wbiegają w pole karne (dlatego taką furorę w Bayerze robili Frimpong i Grimaldo). Trent takim PO nie jest. Anglik to passer, którego Klopp wybitnie wkomponował w swój system. Wystarczy zobaczyć pierwszy mecz Realu w lidze, Trent w większości przypadków stał w środku pola, gdzie Oni mają mega przesyt, i to byłoby z Niego na tyle. W dodatku, nie oszukujmy się i nie mówmy o jakimś progresie w tym aspekcie, Trent broni słabo, On raczej miewa spotkania, gdzie broni solidnie, niż odwrotnie.
Poza tym, tak jak ktoś tu wspomniał wyżej - TAA cały życie grał w Anglii, dla Niego zmiana ligi i kraju może być bardzo dużym wyzwaniem.
I jeszcze jedna kwestia, to ofc moje zdanie - Trent w latach 2018-2022 był dużo lepszym grajkiem niż w ostatnich 3 sezonach. On stał się taki strasznie arogancki, nonszalancki, ten cały hype jaki wokół Niego się zrobił na wyspach i w świecie piłki, ta opinia najlepszego PO świata, trochę Go zepsuła.
Jestem zdania, że On 4/5 lat temu, to by nawet nie pomyślał, żeby odejść z Liverpoolu.
moje tez
on nawet przestał biegac, przeciez kiedys tez obiegał Salaha.
Szybko poszło hehe!!! Kibice Realu nawet nie notują już istnienia TAA!!! To sobie chłop zmarnował karierę, za rok czy dwa będzie pewnie biegał w Brentford hehe!!
Chyba Ty za szybko wyciągasz wnioski. Carvajal ma już swoje lata. Wiecznie grał nie będzie. Właśnie po to ściągnęli Trenta
Ciężko się zgodzić że trener już rotuje w drugiej kolejce, ale jeśli to cię nie przekonuje to w pierwszym meczu był jednym ze słabszych i został ściągnięty przed końcem.
Natomiast za wcześnie na skreślanie trenta.
Facet właściwie znał jeden system. Ten Liverpoolu. Całe życie na niego chuchano i dmuchano bo od najmłodszych lat był nasza perełka akademii.
Natomiast w realu nie dostanie nic za darmo i to też pewna próba jego charakteru która czuję że przegra
Pełna zgoda.
Oby historia się powtórzyła tak, jak z owenem, czyli odszedł do realu, by zodbywac trofea, a to my zdobyliśmy w następnym sezonie LM… A teraz jeszcze premier league
Carvajal w tym sezonie kończy 34 lata, biorąc pod uwage, że miał jeszcze kilka poważnych urazów w ostatnich latach, to raczej zdrowie na regularne granie mu nie pozwoli. Myślę, że TAA jest widziany, jako ewidentny starter, co najwyżej może sam sknocić sprawę słabymi występami.
Ja mam dokładnie identyczne zdanie co do TAA, ostatnie 2-3 sezony to mocno na wyrost ten zachwyt nad nim, w obronie mocno go wspomagał Konate, wcześniej jak grał Matip tego aż tak nie było bo po prostu więcej biegał. Ostatni mecz z MU na Anfield to jakaś kpina w wykonaniu Trenta i to w tak istotnym dla nas i kibiców meczu. Trent przygotowywał się do przeprowadzki do Realu podejrzewam od 3 lat sama nauka języka którym teraz włada nieźle to nie było kilka tygodni nauki, inna sprawa że jego bardzo chciał u siebie Perez a nie tyle Xabi Alonso który też od prawie roku szykował się na powrót do Realu. Inna sprawa że przyszedłby do nich gratis gdyby nie ten KMŚ i dostaliśmy 10 mln by go zwolnić w czerwcu. Dla mnie osobiście on na Bernabeo kariery nie zrobi podobnie jak Beckham, Owen i nie widzę go w innej drużynie w Hiszpanii (Barca Atletico) zostaje PSG ale musiałby ich ktoś inny prowadzić niż Enrique ew Bayern, w SerieA nikt mu nie da takiej kasy i zostaje powrót do PL jako 28-29 letni zawodnik. Wątpię byśmy my go wzięli ale może taki MC jako głębia składu Chelsea czy Tottenham? Na grę w Arabii będzie chyba za wcześnie. No chyba że zanotuje total zjazd i wyląduje w Turcji w Galacie co mnie też nie zdziwi. Ja poza PL to najczęściej oglądam mecze Barcelony i Bayernu i pewnie oglądając rywalizację Barca-Real będę widział co tam z Trentem ale osobiście mam go w … poważaniu, chyba że za 2-3 lata jednak wróci na Anfield jako zawodnik LFC to się będę nim interesował. Na pewno też za wcześnie by wyciągać jakieś wnioski z jego gry w Realu, liga pewnie zdominowana przed 2 drużyny bo Simeone i jego chłopcy nadal zostali w blokach i zobaczymy co pokaże Real w LM.