Historia godna ekranizacji ![]()
Nie wiedziałem gdzie to napisać więc napiszę tu.
Na X od dwóch dni jest niesamowita beka z naszego kolegi kibica Liverpoolu o nicku perchi (chyba). Gosc wywalił na taxe prawie 600zl mimo dość dużych problemów finansowych które tam regularnie opisuje i dość łatwej do pokonania w znacznie tańszy sposób trasy. Nawet bilet na wydarzenie na które jechał dostał za darmo bo twierdził że ma problemy finansowe. Prawdziwy hit, ale postaci niestety wcześniej nie kojarzyłem
pan irek nie będzie narzekał na brak roboty po tym
Fanbaza Liverpoolu na twitterku to uniwersum z innej planety. Tyle się naśmiałem przez ostatnie 2 lata, że nawet stare kabarety nie miały takiego poziomu humoru. I to nie tylko Krzychu, ale prawie każdy jest tam taki udany.
No właśnie ja nie miałem tej przyjemności wcześniej natrafić natomiast ta akcja bardzo mnie rozbawiła. Z tej racji troszeczkę głębiej zajrzałem i ufff no tam jest srogo pod dachem ![]()
No i wyjaśniło się w jaki sposób Arsenal przegrał mistrzostwo ![]()
Kolo Toure, Lijnders
Patrząc na warsztat Lijndersa który pokazał w Salzburgu, to nie mamy się czego bać.
Alexisa nie ma wśród kandydatow, bo z czego pamiętam na forum wygrał
Obecność Aliego może świadczyć, że zostanie i będzie jedynką.
Dobrą fryzurę ma. Widzę, że pomocnik. Ciekawe, będę kibicował. Ciekawe tylko czemu nazywają go Aiden Jozef, a nie Aiden Tomaszowicz
Przecież Józef to wynika, że to jego drugie imie.
Co do vice kapitana to też bym obstawiał któregoś z tej trójki. Naturalnym wydaje się Robbo, ale on będzie najprawdopodobniej grzał ławę. Co do Aliego to wydaje mi się, że Slot kiedyś mówił, że jest sceptyczny z bramkarzami w roli kapitanów, bo słabo czują mecz. Więc zostaje Mo i to on pewnie najczęściej będzie wychodził z opaską pod nieobecność VVD.
Hugo Ekitike zostanie piątym zawodnikiem o nazwisku będącym palindromem, który występował w Liverpoolu, po Andrew Hannahu, Davidzie Hannahu, Ozanie Kabaku i Sheyim Ojo.
Może ściągniemy szóstego (Eze)?
To jakiś syn Lewandowskich i instruktora tańca?
A poważniej to każdy Polak w klubie będzie cieszył.
Może łatwiej im to wymówić niż polskie nazwisko. Co ciekawe, podobnie było z Diogo - Jota to po prostu “jot” po portugalsku, inicjał jego drugiego imienia.
Kto i dlaczego dał Chiesie taki kontrakt?
Ciągle mnie to wkur… a! ![]()
to chyba jakis żart jest? ![]()
Endo to jest Endo, kupiony w ostatnie dni okienka mógł sobie wymyślić kontrakt 2x wiecej a na taki przystał chłop, mało co gra a takie dobre ma sie o nim zdanie, a najlepsze jest to, że o dobrych rzeczach o nim dowiadujemy sie z otoczenia (Slot itp) a nie od niego samego jaki on super jest ;D