Ciekawostki

Historia godna ekranizacji :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Nie wiedziałem gdzie to napisać więc napiszę tu.
Na X od dwóch dni jest niesamowita beka z naszego kolegi kibica Liverpoolu o nicku perchi (chyba). Gosc wywalił na taxe prawie 600zl mimo dość dużych problemów finansowych które tam regularnie opisuje i dość łatwej do pokonania w znacznie tańszy sposób trasy. Nawet bilet na wydarzenie na które jechał dostał za darmo bo twierdził że ma problemy finansowe. Prawdziwy hit, ale postaci niestety wcześniej nie kojarzyłem

1 polubienie

pan irek nie będzie narzekał na brak roboty po tym

2 polubienia

Fanbaza Liverpoolu na twitterku to uniwersum z innej planety. Tyle się naśmiałem przez ostatnie 2 lata, że nawet stare kabarety nie miały takiego poziomu humoru. I to nie tylko Krzychu, ale prawie każdy jest tam taki udany.

No właśnie ja nie miałem tej przyjemności wcześniej natrafić natomiast ta akcja bardzo mnie rozbawiła. Z tej racji troszeczkę głębiej zajrzałem i ufff no tam jest srogo pod dachem :joy:

1 polubienie

No i wyjaśniło się w jaki sposób Arsenal przegrał mistrzostwo :exploding_head:

2 polubienia

Kolo Toure, Lijnders

Patrząc na warsztat Lijndersa który pokazał w Salzburgu, to nie mamy się czego bać.

1 polubienie

4 polubienia

Alexisa nie ma wśród kandydatow, bo z czego pamiętam na forum wygrał :sweat_smile:
Obecność Aliego może świadczyć, że zostanie i będzie jedynką.

Dobrą fryzurę ma. Widzę, że pomocnik. Ciekawe, będę kibicował. Ciekawe tylko czemu nazywają go Aiden Jozef, a nie Aiden Tomaszowicz :stuck_out_tongue: Przecież Józef to wynika, że to jego drugie imie.

Co do vice kapitana to też bym obstawiał któregoś z tej trójki. Naturalnym wydaje się Robbo, ale on będzie najprawdopodobniej grzał ławę. Co do Aliego to wydaje mi się, że Slot kiedyś mówił, że jest sceptyczny z bramkarzami w roli kapitanów, bo słabo czują mecz. Więc zostaje Mo i to on pewnie najczęściej będzie wychodził z opaską pod nieobecność VVD.

Hugo Ekitike zostanie piątym zawodnikiem o nazwisku będącym palindromem, który występował w Liverpoolu, po Andrew Hannahu, Davidzie Hannahu, Ozanie Kabaku i Sheyim Ojo.

5 polubień

Może ściągniemy szóstego (Eze)?

2 polubienia

To jakiś syn Lewandowskich i instruktora tańca?

A poważniej to każdy Polak w klubie będzie cieszył.

1 polubienie

Może łatwiej im to wymówić niż polskie nazwisko. Co ciekawe, podobnie było z Diogo - Jota to po prostu “jot” po portugalsku, inicjał jego drugiego imienia.

2 polubienia

Chyba spora wiarę pokładają w Hugo :sweat_smile:

Kto i dlaczego dał Chiesie taki kontrakt?
Ciągle mnie to wkur… a! :rage:

to chyba jakis żart jest? :slight_smile:

1 polubienie

Endo to jest Endo, kupiony w ostatnie dni okienka mógł sobie wymyślić kontrakt 2x wiecej a na taki przystał chłop, mało co gra a takie dobre ma sie o nim zdanie, a najlepsze jest to, że o dobrych rzeczach o nim dowiadujemy sie z otoczenia (Slot itp) a nie od niego samego jaki on super jest ;D

4 polubienia