Wina bramkarza że Nunez kopie się kolanem po czole?
Trzeba otwarcie przyznać to w końcu, że Darvin to wtopa transferowa.
Dzisiaj póki co irytujący. Non stop na spalonym, kładzie się od byle kontaktu próbując wymuszać karne, a przede wszystkim zamiast po prostu uderzyć na bramkę to próbuje jakiś dziwnych zagrań. I nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że próbuje podawać piłkę tyłem, piętami, w dziwne miejsca, gdzie jest znacznie gorsza okazja na strzał, zamiast samemu po prostu uderzyć jak napastnik.
Bardzo słaba połowa, oby w drugiej się poprawił, jeśli będzie tak dalej to trzeba wprowadzić Gakpo. Mam wrażenie, że trochę ta postawa wynika z ogólnego chaosu na boisku, Klopp musi to jakoś uspokoić (pewnie wprowadzając Jonesa ).
xD
Myślę, że warto zauważyć, że to właśnie po jego podaniu Salah miał 100% pod koniec pierwszej połowy, ale co tam, do fryzury się trzeba przywalić
Mam nadzieję, że moderacja działa, bo to wyżej zostało napisane, nie powinno się na forum pojawiać.
Ktoś nie może mieć jakiejś fryzury, bo ma określony kolor skóry? Brak mi słów, to jest tak smutne ograniczenie umysłowe.
Dokładnie, szczególnie, że obok Diaz zaliczył chyba najwięcej strat przy podaniach progresywnych na całym boisku.
Leci z nami napastnik ? Słaba połowa chyba tylko jedno zagranie mu wyszło.
Pare spotkań zagrał lepiej i znowu gra takie samo dno jak w zeszłym sezonie
Ja tego nie rozumiem. Gosc zrobił swoim podaniem najbardziej klarowną sytuację w meczu- może nawet 100%. Wystarczyło, żeby Salah odegrał do Diaz na pustą- a ludzie i tak się czepiają xD
Jak można poważnie traktować niektórych ludzi tutaj.
Jak można traktować poważnie ludzi, którzy od napastnika za 90 milionów wymagają jedynie jednego sensownego podania, które ktoś jeszcze gdzieś tam i do kogoś musi odegrać i może ta czwarta osoba to wbije. Jak dla mnie MOTM.
E: I cyk kolejna setka zmarnowana ale co tam, przecież raz celnie podał w pierwszej połowie i ma fajne warkoczyki z Avatara
E2: I NASTĘPNA XD
Ja pie***e. Ile jeszcze można go bronic? Co musiałby jeszcze spartolić?
Parodysta od kilku spotkań.
Co musi Salah zrobić żeby Darwin trafił ? Ustawić mu piłkę na lini bramkowej ? Już zaczyna mnie mega irytować.
W pierwszym momencie byłem pewny, że to Leno obronił, ale…
Natomiast co do poprzeczki, powraca poruszany już wielokrotnie temat. Nunez w zasadzie w takich sytuacjach bije po prostu na siłę. Brakuje mi finezji, cierpliwości, położyć bramkarza, lekka podcinka, zakręcić obrońcą i wbić do pustej… Wszystko leci na siłę.
Tylko że to trzeba mieć jeszcze minimum orlikowej techniki, której Nunez nie ma
Strzelac nie umie. Ale zgral
salahowi i Tsimikasowi. Bez tego tych dwoch bramek by nie bylo. Wiec jakis wklad w wygrana ma. Jakby kosztowal tyle co Diaz to by nie bylo az takiej tragedii
Zjarany kolego Ty umiesz czytac ze zrozumieniem?
Zaczyna się!
„Miał ogromny wkład w zwycięstwo, był wszędzie, robił chaos, miał fajne różowe buty”
I hit: napastnik za 90 milionów „strzelać nie umie”. Idealne podsumowanie obrońców Nuneza
Nie no po takim meczu Nuneza można jedynie ganić. Dobrze, że nie skończyło się stratą punktów.
Tak to jest jak trzeba za wszelka cenę bronic swojej tezy. Wczoraj przedstawiałem racjonalne argumenty, że jest problem z Nunezem to w odpowiedzi słyszę, że jest super, bo Salah jest w top formie to Nunez nie musi strzelać, a jak Salah zgaśnie to Nunez zacznie strzelać … bo tak.
24 lata, 80 milionów, 2 sezon, a tu dalej głaskanie po głowie bo fajnie biega, albo wywalcza rożne, czy coś xD Zespół musi sie starać do 97 minuty na maksymalnym skupieniu i trafiać jakieś chore bramki z 25 metrów, bo ten nie potrafi trafić w piłke w prostej sytuacji.
Chyba nie było drugiego takiego któremu kibice tyle wybaczali, przynajmniej ja takiego zawodnika nie pamiętam
Najlepszym podsumowaniem Nuneza jest to, że Jego trzeba bronić po praktycznie każdym meczu. Czy tym, że biegał, czy tym, że miał udziały w bramkach, to bez znaczenia, po prostu non stop trzeba Go bronić. To dużo o Nim mówi. Niestety gość to trochę parodia NAPASTNIKA. Może faktycznie trzeba sprowadzić tego Opende z Lipska.