Darwin Núñez

Ja np zauwazylem że może Darwin ma mniej sytuacji, ale dużo lepiej kontroluje piłkę. W ostatnich dwóch meczach dostał kilka takich piłkę po których żaden z nas nie miałby pretensji gdyby zakończyły się strata i pewnie w zeszłym sezonie tak by się stało ale ursus kapitalnie je opanował.
Ja dalej będę trzymał się zdania że jota jest dobry ale Darwin ma potencjał być lepszy. Ten sezon jest dla niego make or breake. I ja po sezonie się wypowiem czy dał radę czy trzeba szukać.

3 polubienia

Największą zmianą w jego grze jest to, że w końcu zaczął używać mózgu i od razu jego gra wygląda dużo lepiej. I jakby poprawił trochę technikę, bo dużo lepiej panuje nad piłką i potrafi przyjąć trudną piłkę. Na minus to to, że jest mocno nabuzowany i nerwy mu puszczają ( też bym się wkurzył jak w ostatnich dwóch meczach sędziowie to poziom tego siwego koksa z Brazylii (polecam obejrzeć parę jego meczów, co tam się wyprawia jak on sędziuje, to kabaret niesamowity ), ale musi opanować głowę bo kiedyś wyleci z boiska)). Podsumowując, oby tak dalej.

8 polubień

Mega mi się ostatnio podoba gra Nuneza tyłem do bramki, to zgrywanie długich piłek na boki albo do pomocników, czy zabieranie się z piłką z obrońcami na plecach.

Być może to jest optymalna rola dla naszego Urusa, taka cofnięta dziewiątka.

Za Slota Trent gra lepiej w obronie, może Nunez nauczy się strzelać :thinking:

Ale co Darwin za asystę wymyślił przy 4 golu :joy:
Nobel piłkarski się należy!

6 polubień

Lecąc z kontrą 4 vs 2 zastanawiałbyś się do którego kumpla podać, a Pan Darwin nie ma takich problemów, bo nie myśli xD

11 polubień

Niestety im więcej czasu na pomyślunek, tym gorsza decyzja.
Dla jego to najlepiej jak jest jakiś kopanina w polu karnym i piłka przypadkowo spadnie mu pod nogi i kopnie bez namysłu, wtedy z reguły gol

Bo Darwin to jest taki naturszczyk😂

3 polubienia

Po prostu Darwin czuję że strzela za mało goli. Wygrywaliśmy 3:0 i chciał też się odblokować. Każdy kto gral w piłkę to zrozumie.

Natomiast z jego dziwnych decyzji które mamy drugiego gola w ostatnim czasie (uchylenie głowy na Brighton) ale on nie ma żadnej asysty :joy:

Z dystansem

Póki co fatalny jest Darwin.

i strzelił hehe :smiley: ale się trochę bałem jak mu ta piłka odskoczyła

Mogłem się powstrzymać pół minuty xd

5 polubień

Poki co swietny jest Nunez. :smiley:

2 polubienia

Weź nie zapeszaj już teraz xD

2 polubienia

Brawo Darwin, świetnie to zrobił :slight_smile:

Wrócił stary, dobry Darwizzy :smiley:

Aleś zrypał panie. A idź panie…