Krzywa i uszkodzona przez krety murawa była przyczyną, w sumie nawet dużo nie braklo Bardziej ciekawi mnie co zrobi teraz, będzie rozpamiętywał i grał gorzej, czy szybko wyrzuci z pamięci.
Rozumiem nie trafić, ale to było jedno z najgorszych wykończeń sytuacji sam na sam z bramkarzem jakie w życiu widziałem, ciężko uwierzyć że on jest napastnikiem patrząc na te paniczne strzały
Podoba mnie się Nunez mimo już Classic kontry w jego wykonaniu.
On plus Konate na moje najlepsi w pierwszej połowie.
Ludzie przypieprzali się do Darwina, że w sytuacjach 1vs1 strzela w bramkarza, no to postanowił go omijać wraz z bramką xD
Słabiutko. Bramka tak ledwo ledwo, bo piłka uciekła. A później klasyczna zmarnowana setka.
zawalil te setkę, ale chyba nikt nie powie, że gra dziś słabo.
Diaz dla odmiany z 3metrów podał metr od Alexisa, a tam tez bylaby fajna okazja. Nie setka wiadomo.
Drugi gol w sezonie. Goni Haalanda.
Jak zwykle narzekanie, strzelil bramke jest aktywny. Diaz strzelil 3 na tygodniu, a w pierwszej połowie w ogóle go nie bylo. Jest 1:0 i trzeba sie cieszyc, a nie tylko narzekać.
Masz trochę racji, niestety każdy gdzieś liczy, że Darwin w końcu zacznie wykorzystywać więcej sytuacji, które ma, po czym partoli następną setkę. Jeśli nie zmieni się to do końca sezonu to trzeba go sprzedać.
Dobrze, że kibice na stadionie nie mają metalności tego forum, bo nasz klub byłby smutnym miejscem pełnym hejtu.
Dobry mecz Darwina w pierwszej połowie, pomimo niewykorzystanej szansy. Bez fajerwerków, ale zawsze jest tam gdzie powinien być.
@diablinadali Wiadomo, nie wszyscy - pije tylko do nałogowych hejterów
Pewnie część z nich ma, ale akurat siedzą na stadionie, a nie na lfc.pl
@Beol trzeba też zrozumieć ludzi, bo można napisać sporo dobrego o Darwinie, a on za 2 minuty z 6 metrów wali głową obok bramki
Powinien mieć już hatticka
Narzekanie, bo chłop idzie sam na sam, ma cały czas na świecie, a wykańcza gorzej niż małolat na orliku. I okej, każdemu się zdarza zmarnować setkę, nawet najlepszym. Jemu jednak przytrafia się to zadziwiająco często.
Malkontentów, pesymistów i narzekaczy. Sezon bez transferów jakich domagało się forum, aż kipiało tutaj ze złości a każdy kto myślał inaczej był mieszany z błotem, miał ten sezon zakończyć się spektakularna klęską a tu patrzcie nie do wiary
Edit: Odp miała być do @Beol
Taki se mecz Darwina. Fajnie, że z golem ale dupy nie urywał. Chciałbym oglądać Nuneza w wersji z o wiele lepszą decyzyjnością.
Mimo strzelenia gola NA PEWNO nie był to jakiś jego dobry mecz. O wybitnym nawet nie wspominając.Celowanie w światło bramki, zeby dać szansę błędu bramkarzowi, to podstawy warsztatu napastników, których uczą od III ligi wzwyż nawet w Polsce. A Darwin? Nie wiem, czy gość celuje za każdym razem w okienko, że kończy się to tym, ze piłka leci 5 metrów nad bramką? Nie trafić z główki z 3 metrów, nie będąc szczególnie naciskanym przez obrońców, w bramkę? No, ale znając tę stronę i psychofanów Darwina, zapewne zostanie nawet zawodnikiem meczu w ankiecie, bo dostawał czasem 10% głosów nawet jak wchodził na 2 minuty…
Nie ma bardziej wspieranego zawodnika w tym klubie, a ty znowu jakieś brednie o narzekaniu i hejterach. Całe szczęście po sezonie Darwina już w klubie prawdopodobnie nie będzie i ten temat zostanie raz na zawsze zamknięty, bo bardziej absurdalnej dyskusji o zawodniku tu nigdy nie było.
Jak można głaskać po głowie 3 sezon z rzędu napastnika za 70 milionów który nie potrafi wykończyć sytuacji sam na sam
Może jakiś zakładzik, że jednak nie odejdzie ?
Powiedzmy 100 zł blikiem na cokolwiek chcesz.
Czy to alko czy Tornister? Sam sobie zdecydujesz
@Radbug nie będę kłamał, że jego transfer out by mnie nie zdziwił o ile Salah zostanie, a pojawi się jakaś okazja na transfer pół darmo jak Mac tylko, że do ataku.
Dlatego o 100 mi nie żal, bo jakieś grubsze akcje jak usunięcie konta czy coś to był się nie odważył
Ja bym sie w życiu nie zakładał o kwestie transferowe, będąc kibicem Liverpoolu.
Tyy czekaj. Ja się z kimś na podobne zasady założyłem i nie pamiętam o co, z kim i kto wygrał zakład.
HALO kolego co się ze mną założyłeś, weź się odezwij jak możesz i rzeknij jak się nasz zakład rozstrzygnął i o co
edit. ty się ze mną założyłeś? A o co? tak dokładniej