Jasne, że można w końcu tyle tych dobrych sezonów dotychczas nastukał, że strach się bać. Nie rozumiem dlaczego nie miałby zostać legendą mimo, że ku zdziwieniu niektórych w systemie Slotta jednak nie został killerem. Skoro byli tutaj tacy, którzy oglądali Ozana Kabaka na boisku i twierdzili, że 18 baniek za takiego gracza to biznes na którym nie da się stracić, albo że Joe Allen jest niezbędnym elementem środka pola w Liverpoolu to dlaczego nie Darłin king of The Kop?
Jesteśmy pierwsi w lidze, mamy komplet zwycięstw w Lidze Mistrzów, przestańmy się spinać, a zacznijmy kibicować i cieszyć że są jeszcze we współczesnej piłce zawodnicy z takim serduchem do gry
Czyli w skrócie nie ma umiejętności ale chociaż walczy dla drużyny.
Doceniaj Darwina swego bo mógłbyś dostać gorszego
Ja tam go lubię choć piłkarsko to czasami
Raczej ciężko trafić gorszego napastnika za 100 mln🤣
Felix, Dembele, Hazard, Antony, Lukaku, Griezmann
dokladnie, mimo wszystko on wnosi jakąś jakosc. A co nas obchodza pieniadze amerykancow, dla mnie moga zbankrutowac, wazne zeby liverpool był na topie
Co prawda Falcao 100 milionów nie kosztował, ale w Premier League zupełnie mu nie poszło, a napastnik niby wybitny. Pepe był też słaby. Mudryk, Hojlund, Antony xd
Szewczenko też nie zwojował wiele. dawne czasy, ale teraz to pewnie by pod 100 kosztował.
jesli znasz trochę historię a pewnie znasz, to my lubimy wydawać kupę kasy na nieudane transfery napastników.:
Collymore, Carroll, Benteke, teraz Nunez.
Suarez, Torres. Tani na swoje czasy nie byli. No ale trzeba pod tezę dobrać tylko tych nietrafionych.
Pomijam fakt, że napad to mocno specyficzna pozycja. Dużo łatwiej zaadaptować się obrońcy czy nawet pomocnikowi, nie mówiąc o bramkarzu do nowej ligi, drużyny, inna pod stylem gry i przede wszystkim bronienia liga dla napastnika to już całkowicie inna bajka, zresztą nie jesteśmy jedyni z niewypałami transferowymi napastników w lidze. Chelsea to my chyba nie przebijemy w marnowaniu kasy na tej pozycji.
Jaki hipsterski przykład. W ogóle gościa nie kojarzyłem, ale z czego widzę to nastrzelal się trochę u nas i naasystowal, do tego został sprzedany niewiele taniej, więc chyba nie do końca pasuje pod tezę.
Chyba że jakoś rozjaśnisz sprawę ?
€85.00m a €100.m to jednaka jest różnica. Jak już masz się czepiać to przynajmniej używaj poprawnych danych.
Z tego co pamiętam to z bonusami dochodziło do 100.
Si z tego co poszukałem to z bonusami może wyjść 100 mln euro (83 mln funtow). Bez bonusów to było 75 mln euro (jakies 62 mln funtow).
tu jest dokładnie rozpisane po 60 występach kwota wynosi 76,5mln funtów, pozostało 8,5mln, które mogą zostać odblokowane po osiągnięciu bliżej nieokreślonych warunków dotyczących wyników indywidualnych i drużyny
To chyba możemy być spokojni, żarcik na miły poranek
I cyk, kolejny plusik na konto Nuneza. Gosc po prostu nie chce nadwyrezac naszego budzetu. Zobaczycie co sie bedzie dzialo jak te klauzule wygasną. xD
Darwin ostatecznie jest niewypałem jeżeli chodzi o stosunek ceny do jakości i tego już nic nie zmieni, ale przynajmniej jest sympatyczny i pracowity, więc się łatwiej znosi te jego niepowodzenia. Widać, że mu zależy, że zawsze biega na pełnej szybkości i intensywności, więc chociaż tym osładza tę swoją niemoc.
Jak cos to ja go dziś nie bede bronił.
Jak ktoś chce się podjąć samobójczej misji to zapraszam.
Żeby on jeszcze w jakimś niskim procencie takie piłki marnował, ale i Niego to chyba podchodzi pod 99% zmarnowanych setek…
Nigdy nie pisałem w tym stylu, ale….
Róbcie screeeny ! Z Darwina w tym klubie już nic nie będzie.