Ja go jedynie moge bronic za te niby swietne podanie od Gakpo co nie zdazyl. Tak to on nawet z Burnem nie potrafi wygrac pojedynku biegowego
W niedzielę tu czytalem ze lepszy od Haalanda bo duzo biega i sie stara xD
Przychodzi słabszy mecz druzyny gdzie reszta nie daje juz rady niesc go na plecach i okazuje sie ze samo bieganie u napastnika jest ch*uja warte, toż ci niespodzianka
Gorszego meczu w wykonaniu Nuneza nie widziałem do tej pory. Dzisiaj wielka katastrofa w jego wykonaniu.
Do jego kompletnego występu zabrakło spalonego.
Wyglądał jak totalny amator. Czy jestem zdziwiony? Nie
był na początku meczu
Więcej goli strzeliłby gibający się na wietrze strach na wróble.
Nie wiem co oglądasz ale kolega ci chyba nie ten link podesłał.
Tragiczny mecz w jego wykonaniu. Nie dał nawet jakiegoś nano elementu dla swoich obrońców. Nawet w defensywie nic nie pokazał no masakra, jak byśmy grali w 10.
Samobójczą misją byłoby bronienie go, bo zwyczajnie brak na to argumentów.
Gdy druzyna gra dobrze to i slabszym zawodnikom łatwiej zaistnieć, gdy zespół wygrywa można przymknąć oczy na mankamenty, baa gdy robotę w postaci goli i asyst robią za niego inni, to nawet można docenic małe rzeczy w jego wykonaniu. To, że biega i się stara, przecież inni stoją i się patrzą chyba. Bo wielkich rzeczy to nie ma co się spodziewać po nim. Dzisiaj byl koszmarny jak Graven, Gomez, Quansah za dużo ich żeby wygrac mecz.
Też go broniłem, ale dzisiaj zero argumentów. Szkoda że Jota jest tak łamliwy.
Nie rozumiem, czemu on grał dziś do końca. Dziś był tragiczny
Tak naprawdę ludzie przeżywają jedna sytuację w której sie spóźnił o ułamek sekundy ale w tym sezonie w grze pod bramka przeciwnika Nunez mało daję. Nie przypominam aobie jego akcji zeby sam stworzył jakąś wybitna sytuacje czy zagrał podanie które rozwala system. Biega walczy utrzymuje sie przy piłce ale to jest defensywny napastnik. Slot nie bardzo wie jak go uruchomić. Klopp gral bardzie do przodu szukał przestrzeni i ofensywa rozrywała przeciwnika dynamika urugwajczyka coa nam dawała. Tutaj ja tego nie widzę kompletnie schowany jakby bez pomysłu jak ma sie odnaleźć w polu karnym. Nawet nie ma go kim zastąpić. Jota jak zwykle…
Błagam żeby bez Kloppa już nie było sentymentów w tym klubie i odpalili tego chłopa w lato. Napastnik klasy Isaka za Nuneza, sensowny obrońca nr 3/4 i my wygrywamy ten mecz. Nikt mi nie wmówi, że takiego klubu jak Liverpool nie stać na lepszego napastnika niż Darwin Nunez w 2025 roku.
Dobrze, że wrócił Edwards to go wypierdoli z tego klubu do jakiegoś Los Palacios.
17 meczów i 3 gole strzelone. Niesamowity transfer Kloppa.
Nom ile emocji wywołuje. Dawno takiego piłkarza u nas nie było
Zagrał słabo z winy Joty
Teraz biedny musi grać dużo i jest po prostu przemęczony.
Na sobotę nie mamy zmiennika i ogólnie nasza linia ataku to fenomen 6 piłkarzy , w teorii wszyscy w miarę ok.
A tu poobijany Salah gra od deski do deski , za Nuneza nie ma zmiennika , a za Diaza/Gakpo wolałbym jednego kota.
Nie mam pojęcia jak Slot z żydkami będą łatali już istniejące problemy i te nadchodzące już wielkimi krokami.
Przekonasz się w styczniu
Naprawdę zaczyna już brakować jakichkolwiek argumentów za tym chłopakiem. Ciągle się łudziłem, że może jednak coś się zmieni, niestety z nim w składzie gramy w 10. I oczy mi krwawią jak widzę naszą kontrę 3 na 2 i jak na złość zawsze tą kontrę musi wyprowadzać Darwin, przeciwnicy wystarczy że pokryją naszych 2 ludzi i Nunez sam oddaje piłkę