Gość jest historycznie skończony
To może być dobry moment na rynku. Grube ryby skupione na Gyokeresu, a Edwards po cichu wyciąga Isaka. Ehh marzenie
W ogóle jaka zmiana nastroju, po meczu z City:
- super pracuje, daje z siebie wszystko. Widać sporą poprawę.
Po 3 dniach:
- oddać go za paczkę fajek do Kambodży.
Chorągiewy😝
Dziś był fatalny, zgadzam się, ale po co się tak pastwić ?
Odczepić się od Darłina jest sympatyczny, ma fajną kitkę i się stara. Dzięki niemu wygraliśmy z City.
i se będą siedziec na zmiane z Jota w szpitalu, gorzej jak jednoczesnie
Obawiam się, że był to nietrafiony transfer…
Generalnie Nunez i Gomez mają wiele wspólnego. Jeden na papierze szybki obrońca z dobrą techniką i doświadczeniem, drugi na papierze szybki, waleczny i silny napastnik. Szkoda, że jeden jest chjowym orońcą a drugi chjowym napstnikiem. Różnica? Cena
Taki Isak na jego miejscu miałby dziś hattricka. Nunez jest fatalny, już pomijam tę sytuację co na dupie nie dał rady oczywiście wcisnąć tego, ale ta druga gdzie z 7 metra nie trafia w 7 metrową bramkę tylko wali kartofla gdzieś obok Salaha?! Wyjazd z tym gościem do jakiegoś Galatasaray i to już w zimę
To moze pojdziemy po Osimhena? Niedrogi bedzie.
I pewnie jakieś asysty. Bardzo podoba mi się ten piłkarz. Ma coś z Firmino, ale jest też cholernie wysoki i skuteczny.
Niepotrzebny nam drugi Jota, mamy Porrugalczyka. Jak jest zdrowy to jest zajebistym grajkiem.
No dobra bo byłem wobec niego wyrozumiały jak się tylko dało ale chyba najwyższa pora się pożegnać. To nawet Andy Carroll był bardziej użyteczny. Może przesadzam ale jestem urugwajczykiem mocno zawiedziony.
Nunez za taki mecz przez następne kokejki powinien dostać jakieś ochłapy 5-10 min. Ma szczęście, że Joty nie ma bo już w ogóle by nie pograł sobie. Sprzedać latem za 1/3 ceny może ktoś się skusi i szukać nowej 9. Jonathan David będzie latem wolnym piłkarzem w sam raz zastępstwo za Ursusa.
Na Facebooku widziałem komentarze fanów LFC że od dziś zaczyna sie zjazd i bedzie juz tylko gorzej bo drużyna się podłamała. Niektórzy powinni mieć po meczy na kilka godzin wyłączony Internet
Nunez ma taki sam ciąg na bramkę jak Isak, tylko na koniec zapomina kopnąć piłkę;) On się nadaje do MMA, zawsze tam ktoś go jeb… , albo on kogoś. Może go damy obok Van dijka na Everton?
To, że jest nieskuteczny, to już wszyscy wiedzą. Problem z Nunezem w tym sezonie jest taki, że on nawet nie dochodzi zbytnio do żadnych okazji. 619 minut i uzbierał 2.64xG, co daje 0.38xG/90min. To jest połowa wartości xG/90min z jego pierwszego sezonu i 40% z drugiego sezonu. Może i jest nieskuteczny i przestał znajdować się w dogodnych sytuacjach, ale zamiast tego również słabiej kreuje niż w poprzednich sezonach. W bieżącej kampanii 0.15 xA/90min, a w latach ubiegłych 0.3xA/90 i 0.26/90.
Nieskuteczność gościa zabrała nam od początku sezonu 22/23 14(!) bramek.
Nie wiem czy nie czas na Salah Diaz Gakpo. Ta trójka chyba lepiej się spisze z Evertonem niż Nunez biegający bez celu. Niestety, ale gość notuje jeden w miarę dobry mecz na 5-7 bezproduktywnych. Nie można na nim polegać kiedy trzeba, opierać ataku. Przegrywa pojedynek biegowy z drewnem pokroju Burn, źle ocenia sytuację na boisku. Ławka to najlepsze co można teraz zrobić.
Jezeli ktos na powaznie mysli,ze FSG sprzeda Darwina po tym sezonie, to chyba przespal ostatnie lata i nie jest zorientowany w polityce transferowej bostonczykow.
Na 99 % nic takiego sie nie wydarzy!
A wiec czy chcemy czy tez nie "Darwin my kochamy cie "
Dla FSG najwazniejsze, ze nie trzeba drugi raz za nich płacić.