Aaaaa to blancik miał bana za śmianie się z Nuneza. Aż strach mieć inne zdanie na forumku.
Btw to Nunez pomimo braku znajomości angielskiego nie ma problemu z taktyką tylko skończeniem akcji.
Aaaaa to blancik miał bana za śmianie się z Nuneza. Aż strach mieć inne zdanie na forumku.
Btw to Nunez pomimo braku znajomości angielskiego nie ma problemu z taktyką tylko skończeniem akcji.
Odnośnie Amorima to faktycznie po jego odejściu i 4:1z City Sporting same porażki . Już Arsenal dał im lekcje a potem dwie w lidze.
On dostał bana , bo chyba obrażał innych użytkowników i styl pisania odbiegał od poziomu forum, ale to osoba która mu wlepiła bana wie pewnie coś więcej.
Bardzo lubię Sporting dlatego też uważam Amorima za kawał ch*ja i mam nadzieje, że jego przygoda skończy się w sposób przewidywany.
Bo blancik miał rację odnośnie nuneza;)
Za chwilę wraca jota i chiesa i któryś z nich pewnie wyląduje na szpicy. Może slot będzie kombinował z Federico żeby zagrał na środku
A Nunez odrazu na ławkę;)
Mi osobiście na środku się podoba Diaz. Dla mnie atak Gakpo - Diaz - Salah na ten moment byłby optymalny.
Niedawno Diaz strzelił grając na środku trzy bramki w jednym meczu
Diaz oststnio gra na poziomie Nuneza, początek sezonu dobry. Teraz znów słabsza forma u Lucho. Oby Jota wrócił jak naszybciej i zdrowie mu dopisało, wtedy Gakpo-Jota-Salah podstawa. Nunez i Diaz rotacja.
Blancik nie pisał konstruktywnej krytyki tylko hejtował w stylu polit-bota na Twitterze.
Popatrzcie na gola Wissy jak się zachowuje napastnik, który ma pojęcie co trzeba zrobić z piłką.
W zasadzie można to powiedzieć, o każdym napastniku z drużyn przeciwnych obecnie- nawet przy ligowej cieniźnie.
Nie ma wielu meczów, gdzie Nunez wyciąga nas sam i to chyba już nikogo nie dziwi - problemem jest to, że nie ma też obecnie zbyt wielu meczów gdzie po prostu pomaga.
Są te mecze gdzie ma ten wysoki work-rate i gra na wysokiej intensywności, pracuje w obronie i to jakoś zmniejsza to złe wrażenie, ale potem odpalasz statystyki i tam jest 3G/A.
I jest coś co mnie martwi jeszcze mocniej - nasi wszyscy zawodnicy mają podobne statystyki ofensywne - wisimy na Salahu.
Gakpo 3G/A
Jota 4G/A
Diaz niby lepiej bo 7G/A, ale w ostatnich 9 meczach zrobił słownie 1 asystę i poza początkiem - wrócił stary, przeciętny Diaz.
Może i hejtował ale… z perspektywy czasu okazało się, że tak i tak miał rację Bo ten gość na poziom Liverpoolu i na aspiracje Liverpoolu to totalna pomyłka.
Tak, tylko po co przy tym obrażać innych kibiców? (Nie pytam Ciebie bezpośrednio). Nie oni tu ściągnęli Urusa tylko Klopp, człowiek z o wiele większą wiedzą piłkarską. Jak widać każdy może się mylić, a skoro wszystkim leży na sercu dobro Liverpoolu to po co s*ać we własne gniazdo Co do Nuneza/Joty, na razie mogą stać w cieniu Salaha, ale za jakiś czas potrzebne będzie nowe rozdanie kart i ściągnięcie kogoś wybitnego do ataku. Nie musi być koniecznie 9, tacy chyba u nas najrzadziej wypalają.
Za rok to już na pewno nauczy sie piłkarskich podstaw i przybędzie mu 20 IQ i wtedy pozamiata lige zobaczycie.
Śmiałem się na koniec zeszłego sezonu, że Chris Wood jest od niego lepszy, ale w tym sezonie żart przestał być żartem, facet właśnie strzela dziesiątą bramkę w lidze.
EDIT
Żeby nie było nie śmiałem się z Chrisa Wooda bo on faktycznie był wyżej w klasyfikacji strzelców. Tyle, że sądziłem że w kolejnym sezonie wróci do średniej 10 bramek na sezon i nie chciało mi się wierzyć, że on rzeczywiście jest lepszy od Nuneza, ale teraz zaczynam mieć wątpliwości.
Nie no. Klopp mial dobry pomysł z tym napastnikiem, bo ilość zmarnowanych big chances świadczy, że system funkcjonował. Po prostu zostało wybrane złe narzędzie. Nunez miał być lekiem na nieskutecznosc, a okazał się jeszcze większym impotentem od reszty.
Pokazał kilka przebłysków, chociaż mam wrażenie, że niektóre z nich to był czysty przypadek, a nie pokaz umiejętności. Ot chociażby gdy w zeszłym sezonie (?) dostał górną piłkę z prawego skrzydła, przyjął w powietrzu, odbił sobie klatką i załadował bramkę. Teraz jestem przekonany, że to był tylko i wyłącznie wynik jego tragicznej techniki i braku umiejętności przyjmowania
Ale taka ciekawostka. Od kiedy Nunez jest w PL to…
Nunez - 22/12 GA
Chris Wood - 33/1 GA
Największy niewypał i zawodnik skończony niejaki Kilian Mbappe wbił wczoraj 9 bramkę w lidze i 11 w całym sezonie. Świetny, dobrze rokujący młody talent Darwin Nunez zdobył tyle w całym poprzednim sezonie w lidze (a 9 rok wcześniej) xD Żeśmy se kupili naszego własnego Timo Wernera czy tam Alvaro Morate. Deal życia
To jest powód. Znając działanie klubu, to się nie stanie a Darwin, mimo, że sympatyczny i waleczny, będzie męczył samego siebie i nas w czerwonej koszulce przez kolejne 2,5 roku. My w między czasie stracimy jakieś trofea bo nam zabraknie zęba z przodu.
Jak Wam się chce tak cały czas pierd… na tego Nuneza. Jest jaki jest, ale narzekanie, że go kupiliśmy i zawodzi nic tu nie da. Trzeba się pogodzić już, że nie wypali tutaj i poczekać do lata może ktoś się skusi na niego i przyjdzie nowa 9. Do tej pory dać sobie spokój lepiej.
Też się dziwię, że się ludziom nie nudzi klepanie w kółko tych samych narzekań na Darwina.
Ale co kto lubi.