Wy chyba nie śledzicie jak inflacja poszła w górę .
Za rezerwowego Alvareza trzeba płacić 100 baniek , za placka Jezusa Arsenal zapłacił 60 baniek, Solanke 70 baniek, Richarlison 60.baniek.
Przy dobrym negocjatorze spokojnie można odzyskać lwią część pieniędzy za Nuneza, tylko trzeba mieć cwanego lisa który będzie umiał to zrobić.
@Roan był zmiennikiem, max rotacyjnym piłkarzem coś jak Jota.
Rzeczywiście!!
Muszę przyznać, że się myliłem i masz pan rację , ale nadal podtrzymuję, że za Nuneza śmiało można odzyskać 60/65 baniek.
Ja widzę tylko jedną opcję. Włoski klub proponuje wypożyczenie z opcją wykupu za 20 mln i z pokryciem połowy pensji zawodnika
@Lapaino Przecież Alvarez był podstawowym zawodnikiem City
To sobie sprawdź statystyki z zeszłego sezonu Alvarez ma więcej minut niż Salah i w większości w pierwszym składzie. Alvarez rozegrał 2600 minut w PL, a Jota 1100 to słabe porównanie.
Wątpię zobacz sobie takiego Sancho jak cena za niego spadła przychodził za 85 mln, a sprzedali go za 20-25.
Ale się nabraliśmy na tego Nuneza, sam byłem podjarany tym transferem, niestety jak jest każdy widzi. Śmieszą mnie bardzo opinie ostatnich jego obrońców, że on przecież umiejętności ma tylko głowa, tylko cośtam… Oczywiście, głowa u niego nie dojeżdża, to jest fakt ale o jakich umiejętnościach mowa ? Przecież on literalnie potyka się czasem o własne nogi, notoryczne przyjęcia na dwa metry, że o podaniach już nie wspomnę. Darwin jest bardzo surowy technicznie i według mnie kto twierdzi inaczej to średnio uważnie ogląda mecze. Oczywiście na wszystkie jego piłkarskie mankamenty można by przymknąć oko gdyby wykorzystywał chociaż połowę tych sytuacji, które marnuje no ale jest jak jest. Według mnie jeśli się uda to jak najszybciej sprzedać i zapomnieć.
To akurat prawda niestety. Sam go pamiętam z tego dwumeczu z nami. Jego sila, pewność siebie, wykończenie. Materiał na wspaniałego killera. Byłem podekscytowany że w końcu będziemy mieli finishera. Niestety im dalej w las (kolejny sezon) to wygląda gorzej. Gdy tylko przyspieszamy i gramy na jeden kontakt przed bramką rywala, i nagle dostaje podanie to przyjęcie trwa kilka sekund na dwa razy i później nie celne podanie albo do najblizszego. Ogólnie bardzo surowy. Kompletnie nie pasuje do gry kombinacyjnej. Tylko długa laga i biegnie. A gdy biegnie to wiemy jak to sie skończy pod bramką rywala. Przykro że tak to się potoczyło. Natomiast w leci czas rozstania. Może zmiana otoczenia, cieplejszy kraj, mniejsza presja dobrze mu zrobi i wykorzysta chociaż w połowie swój potencjał.
5 bramek,bardzo fajny mecz szczegolnie w 2 polowie i jak zwykle fantastyczna atmosfera w Dortmundzie
A co do Darwina: BVB i tak niestety ma problem ze strzelaniem goli jak wczoraj wiec nasz Urus nawet by im pasowal
A na powaznie- Buli moim zdaniem tez nie dla niego bo i pogoda nie lepsza niz w Liverpoolu,jezyk chyba trudniejszy do nauki niz angielski (nie wiem jak Nunez mialby sie nauczyc liczyc…od tylu ) i mentalnosc ludzi kompletnie niepodobna do tej poludniowoamerykanskiej.
Niech go zakupi ktos z poludnia,dalekiego zachodu Europy.
Forum to miejsce do bardziej merytorycznej dyskusji, w przeciwieństwie do sekcji komentarzy, które często bywają pełne przypadkowych lub nieprzemyślanych wypowiedzi.
Forum daje Ci więcej możliwości niż sekcje komentarzy pod artykułami, co pozwala na prowadzenie bardziej wartościowych dyskusji, a także możliwość zablokowania trolla.
Wow, niespełna trzy lata zajęło wam dojście do tego, co ja dostrzegłem już po trzecim jego występie w naszej koszulce. I że mi się chciało dyskutować z takimi januszami piłki nożnej…
Brawo Panowie Igorix i Risg.Oczywiscie że był odpowiedzią na Halanda.A Kloop wiedział już że odchodzi jak go ściągał czy się zastanawiał.Jeszcze wierzę że odpali.
Klopp sprowadzał Darwina półtora roku przed ogłoszeniem, że odchodzi z Liverpoolu.
Mac, Szobo cyzy Ryan podchodzą pod ten pomysł, chociaż Kloppowi myśl o odejściu z LFC przyszła do głowy po kilku miesiącach sezonu 2023/24.
Cena za Rasha z sufitu, jeśli PSG go za taką kwotę klepnie to będzie interes życia ManU, coś prawie jak opchnięcie Cou do Barcy.
Ale na kogo ostatecznie wyszło? Jaki jest koniec tej historii?
Po prostu niektórzy się na czymś znają a niektórzy nie, ja na przykład znam się między innymi na piłce kopanej.
Jakie 100 milionów? mowa jest o 52 milionach funtów za raszfordszrota;)
Nunez , myślę że jest wart koło 70 milionów
Obaj i tak grają w tej samej lidze przeciętności. Lubię podgrzewać temat Darwina ponieważ są tu tacy na forum którzy mocno go bronili może i bronią ale ja więcej od niego nie oczekuję ,bo jota wraca po kontuzji i za chwilę w statystykach go przegoni po długiej nieobecności.
Czy można sprawdzić, z czystej ciekawości, jaki odsetek Twoich postów to posty w temacie Darwina? Bo jak scrolluję po kolei to tylko Darwin i Darwin i sporadycznie jakiś inny temat bez złośliwości, po prostu komicznie to wygląda. Mam nadzieję że szampan na letnie okienko już się chłodzi