Prędzej wypożyczymy Chiese do Włoch niż Nuneza.
Spróbować na wymiane Tijjani Reijnders + Filippo Terracciano i myślę ze Edwards zaliczy by deal życia…
Sam fakt że robi coś takiego podczas gdy gra w innym klubie to tak średnio pokazuje klase zawodnika, ale może za bardzo się czepiam
Darwin w Liverpool zwłaszcza w obecnym sezonie jest fatalny. Gdyby Milan przyszedł nam z pomocą i wyłożył za niego 55 mln to nie pozostałoby nam nić poza całowaniem ich po stopach. Ale transakcja winna przebiec po zakończeniu sezonu. Nie możemy osłabić się w środku TAKIEGO sezonu.
Nie gra, to siedzi na Instagramie, proste.
Więc w czym problem?
Może i jest beznadziejny ale jedyna rola z jakiej się wywiązuję jest istotna. Odciąża resztę zawodników
On lajkuje te posty, bo nawet przez ten przeciąg w głowie nie przeleci mu myśl, że to może słabo wyglądać. Może i nie strzela za dużo bramek, ale przynajmniej nie jest zbyt bystry.
Nikt nie da za niego 55 mln euro, bo się odbił od poważnej piłki. Musi iść do nieco słabszej ligi np. właśnie włoskiej i tam się odbudować. AC Milan to niezły kierunek, a zwłaszcza teraz, bo przyszedł portugalski trener.
Na Morate kluby się od lat nabierają, a jest zawodnikiem gorszym moim zdaniem od Nuneza.
Darwin jak trafi na zespół, który będzie pod niego grał, a on będzie mógł się skupić tylko na grze pod bramką to w końcu wypali i myślę, że chętni na pewno się znajdą. La Liga czy Serie A to mogą być dla niego świetne ligi.
55 mln € to bardzo dobra kwota, u nas i tak jest bezproduktywny, ile on minut zaliczył w tym sezonie, nie chce mi się sprawdzać, a przypominam, że mamy już styczeń 2025, można powiedzieć, że połowa sezonu. Liczyłem na niego ale niestety. Ale kolega, kibic Milanu by się zdenerwował takim transferem
Spokojnie mógłby wyłapać czerwoną za takie zagrania, tym bardziej w czasach VARu.
On jest w tym sezonie jeszcze gorszy. To bd cud jak uda się go sprzedać chociaż za 15 mln.
Od 60 minuty graliśmy w 10
W 9, bo przecież na boisku był jeszcze Trent.
Kurva mac on nie umie prowadzić piłki.
Autentycznie, wejście na boisko Nuneza to jest instant granie w 10 i redukcja szans na 3 punkty, jeśli jest konieczność strzelenia bramki.
najwyższy czas przestać uczyć się angielskiego, a zacząć się uczyć tekstu piosenki “Sara perche ti amo”. Zawsze go broniłem, niestety nie daje nam on już nawet tego chaosu co dawał za Kloppa, Isakowi w czerwonym też ładnie