Darwin Núñez

Prędzej wypożyczymy Chiese do Włoch niż Nuneza.

:eyes:

Spróbować na wymiane Tijjani Reijnders + Filippo Terracciano i myślę ze Edwards zaliczy by deal życia…

Sam fakt że robi coś takiego podczas gdy gra w innym klubie to tak średnio pokazuje klase zawodnika, ale może za bardzo się czepiam

2 polubienia

Darwin w Liverpool zwłaszcza w obecnym sezonie jest fatalny. Gdyby Milan przyszedł nam z pomocą i wyłożył za niego 55 mln to nie pozostałoby nam nić poza całowaniem ich po stopach. Ale transakcja winna przebiec po zakończeniu sezonu. Nie możemy osłabić się w środku TAKIEGO sezonu.

5 polubień

Nie gra, to siedzi na Instagramie, proste.

Więc w czym problem?

2 polubienia

Może i jest beznadziejny ale jedyna rola z jakiej się wywiązuję jest istotna. Odciąża resztę zawodników :stuck_out_tongue:

3 polubienia

On lajkuje te posty, bo nawet przez ten przeciąg w głowie nie przeleci mu myśl, że to może słabo wyglądać. Może i nie strzela za dużo bramek, ale przynajmniej nie jest zbyt bystry.

7 polubień

Nikt nie da za niego 55 mln euro, bo się odbił od poważnej piłki. Musi iść do nieco słabszej ligi np. właśnie włoskiej i tam się odbudować. AC Milan to niezły kierunek, a zwłaszcza teraz, bo przyszedł portugalski trener.

Na Morate kluby się od lat nabierają, a jest zawodnikiem gorszym moim zdaniem od Nuneza.

Darwin jak trafi na zespół, który będzie pod niego grał, a on będzie mógł się skupić tylko na grze pod bramką to w końcu wypali i myślę, że chętni na pewno się znajdą. La Liga czy Serie A to mogą być dla niego świetne ligi.

3 polubienia

55 mln € to bardzo dobra kwota, u nas i tak jest bezproduktywny, ile on minut zaliczył w tym sezonie, nie chce mi się sprawdzać, a przypominam, że mamy już styczeń 2025, można powiedzieć, że połowa sezonu. Liczyłem na niego ale niestety. Ale kolega, kibic Milanu by się zdenerwował takim transferem :wink:

7 polubień

Spokojnie mógłby wyłapać czerwoną za takie zagrania, tym bardziej w czasach VARu.

1 polubienie

On jest w tym sezonie jeszcze gorszy. To bd cud jak uda się go sprzedać chociaż za 15 mln.

Od 60 minuty graliśmy w 10

W 9, bo przecież na boisku był jeszcze Trent.

11 polubień

Kurva mac on nie umie prowadzić piłki.

Autentycznie, wejście na boisko Nuneza to jest instant granie w 10 i redukcja szans na 3 punkty, jeśli jest konieczność strzelenia bramki.

2 polubienia

najwyższy czas przestać uczyć się angielskiego, a zacząć się uczyć tekstu piosenki “Sara perche ti amo”. Zawsze go broniłem, niestety nie daje nam on już nawet tego chaosu co dawał za Kloppa, Isakowi w czerwonym też ładnie :wink: