Krzysiek Drewno jest lepszym napastnikiem. Darwin by tego nie wykończył.
Brak Darwina jako zmiennika nie jest dla nas zbyt korzystny gdyż nie ma tego ognia i tej dzikości ! Nie było Darwina i ceh punktów ni ma. Arsenal jutro pyknie ż**kówi czuć oddech armatek.
Pierdykne teraz bardzo kontrowersyjną opinię, jeżeli klub nie da rady sprzedać Darwina w lato bo podejrzewam, że do takich prób dojdzie to Slot powinien go wystawiać na środku. Nie wiem dlaczego ale uważam, że stało by się to samo co z Joelingtonem w Newcastle, Brazylijczyk też był kupiony na 9 za duże pieniądze i okazał się totalnym niewypałem a w środku pola robi dla Srok bardzo dużo dobrej roboty.
Daj spokój, wyobrażasz sobie Darwina na ‘8’ czy ‘10’, próbującego rozegrać koronkową akcję z zespołem?
Tak, myślę, że chodziłby całkiem solidnie. Co jak co ale waleczności mu odmówić nie można tym bardziej, że w tym sezonie najwięcej mieścimy z niego korzyści jak pomagał w pressingu i takiej ogólnie pracy przy trzymaniu wyniku.
Tylko że w pomocy zawodnik musi mieć przegląd pola, przynajmniej niezłą technikę, dobre podania, inteligencję piłkarską. Wypisz wymaluj Darwin Nunez
Jak sie urodzi to zacznie strzelać
Przecież on ledwo piłkę przyjmuje a ma grać w środku?
Hola, hola ludziska, z tym Darwinem w środku pola to taki trolling, prawda? prawda? Choroszcz wita, bo nikt normalny by na taki pomysł nie wpadł. I jeszcze porównanie do Joelintona, który technicznie po prostu zjada Nuneza. Krótko mówiąc jak pijecie to nie piszcie na forum, pozdrawiam.
Wystarczy poprosić przed meczem pomocników przeciwnika żeby pozwolili mu spokojnie przyjąć piłkę i rzeczywiscie może być niezłem dodatkiem do pomocy
Też żeby go za bardzo nie zaczepiali, bo może nałapać wiele kartek.
Darwin w środku to by się nadawał chyba tylko w jakiomś klubie półamatorskim. Gdzie grają radosny futbol i Darwin by sobie radośnie hasał w nim
Brawo, zaczyna się spłacać
chłop jeszcze prawie z czerwoną kartką skończył nudy to z nim nie ma
Dziś Darwin Król ale ogólnie do sprzedaży
Darwin chłopie obudź się na stałe bo potrzebujemy cię jak nigdy. Rozszalej się jak na krótki moment w poprzednim sezonie i udowodnij, że wszyscy się mylimy.
Odejdzie latem, ale za mecze z Newcastle, Nottingham i dzisiejszy, zostanie zapamiętany.