Darwin Núñez

Krzysiek Drewno jest lepszym napastnikiem. Darwin by tego nie wykończył.

Brak Darwina jako zmiennika nie jest dla nas zbyt korzystny gdyż nie ma tego ognia i tej dzikości ! Nie było Darwina i ceh punktów ni ma. Arsenal jutro pyknie ż**kówi czuć oddech armatek.

Pierdykne teraz bardzo kontrowersyjną opinię, jeżeli klub nie da rady sprzedać Darwina w lato bo podejrzewam, że do takich prób dojdzie to Slot powinien go wystawiać na środku. Nie wiem dlaczego ale uważam, że stało by się to samo co z Joelingtonem w Newcastle, Brazylijczyk też był kupiony na 9 za duże pieniądze i okazał się totalnym niewypałem a w środku pola robi dla Srok bardzo dużo dobrej roboty.

Daj spokój, wyobrażasz sobie Darwina na ‘8’ czy ‘10’, próbującego rozegrać koronkową akcję z zespołem?

1 polubienie

Tak, myślę, że chodziłby całkiem solidnie. Co jak co ale waleczności mu odmówić nie można tym bardziej, że w tym sezonie najwięcej mieścimy z niego korzyści jak pomagał w pressingu i takiej ogólnie pracy przy trzymaniu wyniku.

1 polubienie

Tylko że w pomocy zawodnik musi mieć przegląd pola, przynajmniej niezłą technikę, dobre podania, inteligencję piłkarską. Wypisz wymaluj Darwin Nunez

7 polubień

Jak sie urodzi to zacznie strzelać :wink:

Przecież on ledwo piłkę przyjmuje a ma grać w środku?

2 polubienia

Hola, hola ludziska, z tym Darwinem w środku pola to taki trolling, prawda? prawda? Choroszcz wita, bo nikt normalny by na taki pomysł nie wpadł. I jeszcze porównanie do Joelintona, który technicznie po prostu zjada Nuneza. Krótko mówiąc jak pijecie to nie piszcie na forum, pozdrawiam.

2 polubienia

Wystarczy poprosić przed meczem pomocników przeciwnika żeby pozwolili mu spokojnie przyjąć piłkę i rzeczywiscie może być niezłem dodatkiem do pomocy

1 polubienie

Też żeby go za bardzo nie zaczepiali, bo może nałapać wiele kartek.
Darwin w środku to by się nadawał chyba tylko w jakiomś klubie półamatorskim. Gdzie grają radosny futbol i Darwin by sobie radośnie hasał w nim :smiley:

1 polubienie

AUUUUUUUUUUUUUUUUUU

41 polubień

Brawo, zaczyna się spłacać

1 polubienie

chłop jeszcze prawie z czerwoną kartką skończył :slight_smile: nudy to z nim nie ma

12 polubień

Dziś Darwin Król ale ogólnie do sprzedaży

1 polubienie

:heart:

6 polubień

10 polubień

Darwin chłopie obudź się na stałe bo potrzebujemy cię jak nigdy. Rozszalej się jak na krótki moment w poprzednim sezonie i udowodnij, że wszyscy się mylimy.

2 polubienia

Odejdzie latem, ale za mecze z Newcastle, Nottingham i dzisiejszy, zostanie zapamiętany.

7 polubień

8 polubień