plotki, pomówienia, złe języki ludzkie
poza tym ona lubi murzynów
Na tym forum nie wolno obrażać murzynów, bo zaraz się zlecą obrońcy od Kotuli i innych przygłupów.
ja wiem co mogie i gdzie mogie.
Ale Sadio nie lubił jej
to akurat ściema bo ja wtedy z nią byłem
ale serio, to gówno plotka
Z tym Lukaku to bym nie przesadzał. Chłop rozegrał w najwyższych ligach (mówię tylko o meczach ligowych) prawie 480 spotkań i zdobył 229 goli.
Nunez póki co zdobył tylko 58 (chyba) goli na najwyższym poziomie, z czego połowę (28) w ciągu jednego sezonu w Portugalii. Także Nunezowi do Lukaku bardzo dużo brakuje.
powstrzymuje sie zeby sie nie odpalić i póki co jakos wychodzi
Podobno Pululu jest na sprzedaż. Jagiellonia wyceniła go na 5 mln euro. 18 goli i 4 asysty.
możesz przestac mordo dziekuje
Jeśli Darwin Nunez to flop dekady, jak nazwać Huj-lunda?
@Risg nie chce się kłócić bo ostatnio był architektem dwóch bardzo ważnych zwycięstw. Ale chcesz mi powiedzieć, że 70 mln za gościa co ma 7 bramek w sezonie to sztos wynik?
Tylko ameby na tej stronie mogą uważać, że Nunez to flop. Jak przez cały pobyt tutaj jest drugim najskuteczniejszym zawodnikiem po Salahu.
@CzerwonyBartek Sezon ma słaby, ale dużo osób na tej stronie mówi że to flop dekady i najgorszy trasfer Kloppa, tutaj się nie zgadzam. Pożegnamy go latem, ale na pewno nie był to najgorszy transfer. Umiejętności ma, ale głowa nie dojeżdża w najważniejszym momencie przy wykończeniu.
Bo ludzie nie komentują rozsądkiem a emocjami często i taki jest efekt.
Prawdopodobnie Darwin odejdzie w lecie i będzie to dobra decyzja. Jest to za drogi i w sumie za dobry gracz na ławkę, ale nie pasuje do naszej taktyki.
On po prostu jest bardzo wyrazisty na boisku i generuje mnóstwo emocji. Jest świetny fizycznie więc dochodził do mnóstwa sytuacji niestety słabość techniczna i mentalna sprawiały że mnóstwo tych sytuacji popsuł. Krytycy nie skupiali się na pracy jaką wykonał dochodzą do sytuacji tylko krytykowali jej zepsucie. Dużo lepiej dochodzic do mniejszej ilości sytuacji że względu na ograniczenia np fizyczne ale dobrze je wykorzystać jak jota wtedy widz nie ma poczucia że marnuje dokonania kolegów.
Do tego dochodziło mnóstwo zachowan budzących emocje jak uciszanie kibiców po strzelaniu gola, albo głupie ataki prawie na czerwień jak wczoraj. Jednak ta gorąca głową dawał nam też gościa który potrafił naprężony biegać jak oszalały i walczyć Za 3. Mówiąc wprost nie dało się z nim nudzić.
Osobiście ocenie ten transfer po jego odejściu bo główny minus to duża kwota. Piłkarsko nie wszedł na wyższy poziom jaki wszyscy sobie obiecywaliśmy. Jednak obiektywnie te liczby były całkiem ok w pierwszych dwóch sezonach. Do tego przypuszczam że był utrapieniem dla obrońców. Zdrowe też ma świetne. Ten sezon najsłabszy ale jednak kilka meczów pomógł nam wygrać
Ostatnie spotkanie z PSG pokazało że w zespołach grających bardziej siłowo i z kontry Darwin dalej może być bardzo dobrym napastnikiem.
W naszym bardziej kontrolującym systemie przyda się ktoś lepszy technicznie.
Jeśli ktoś serio porównuje Darwina do takich tuż jak caroll i nazywa mega wtopa to naprawdę ciężko o polemikę. Taka wypowiedzią sam daje sobie świadectwo
Niezła zmiana ale jak ktoś go wyznaczy do karnego to nie wierzę w ten sztab.
No jako 11 w razie czego będzie strzelał nasz greenkeeper.
Szybko, zablokować ten wątek!
Transfer niepotrzebny, jesteśmy na pierwszym miejscu w lidze mistrzów, a nie zaraz. …
Brak mi słów, przecież to ewidentnie nie jest piłkarz na ten poziom. Karny strzelony źle, niby na bramkę, nie można oceniać piłkarza po jednym karnym, ale ewidentnie całokształt jest nie ten. Na ligę portugalską akurat, ale nie tutaj.