Nie zdefekuj się.
Dziś masz się z czego cieszyć, w końcu przegraliśmy. Triumfujesz!
Nie zdefekuj się.
Dziś masz się z czego cieszyć, w końcu przegraliśmy. Triumfujesz!
YNWA Darwin za chwilę cię tu zjedzą.
To że zjebał to mnie nie dziwi, szkoda tylko tego, że w czasie meczu przegrał każdą piłke, zepsuł wszystkie zagrania, ale najlepsze było to jak człapał pod koniec dogrywki, jakby rozegrał 240 minut. Smutny koniec.
HhaahahahahahahahahA Nunez
Jednou trzeba oddać nie zawodzi. Jak szedł do karnego jestem pewny że każdy z nas wiedział jak się to skończy
Ehh Darwin… Autentycznie jest mi go szkoda ( gdzie jest ten chłopak z dwumeczu z Benficą?)
Podejrzewam, że się już nie pozbiera, będzie rownia pochyła podobnie jak przy Kariusie.
Idź spać synek, ty masz pewnie większe powody do triumfu. W końcu życzysz Liverpoolowi jak najgorzej, bo liczy się fsg.
To fakt. Dziwi decyzja Slota, on i Jones to było pewne że nie są od karnych. Salah Elliot, Endo VVD i Gakpo
To był tzw “Karius moment”. Oczywiście skala zupełnie inna, jednak finał będzie taki sam, gwóźdź do przysłowiowej trumny.
Wspaniała to była podróż Urusa na Anfield, nie będę tęsknił, zapomnę pierwszego dnia po sprzedaży.
Ale przecież to ty dzwonisz i cieszysz się, że odpadliśmy, bo możesz teraz pokrzyczeć na znienawidzone FSG? No to o co masz pretensje? Otwieraj lepiej szampana!
Darwin Nunez to kosztuje 70 mln, ale rubli. Niesamowitego nieudacznika kupił Klopp.
Chłop nie wie gdzie jest piłka na tym poziomie i komunikacja 0. A broniłem go dwa lata nie no przegięcie jest. Jak szedł do karnego to wiedziałem już ale to wina arne że dał mu strzelać i tyle
Jeszcze nie śpisz ? Jutro szkoła. Idź się cieszyć nie wiem na kanonierów czy inne united. I pamiętaj fsg rulez. ![]()
Od 3 lat jedyne co robi, to pałuje to piłką gdzieś w bramkę na siłę. I tak przez cały czas. Więc jaki jest pomysł? Niech strzela karnego, na pewno zrobi coś innego. To trzeba być niespełna rozumu, by to zrobić.
O ile jego wpuszczenie na boisko rozumiem, bo przydałby się ktoś do fizycznej walki z przodu, tak wyboru do karnego absolutnie nei rozumiem. Ktoś zjebał, nie tylko Nunez.
Czasami mecze sie po prostu przegrywa, myslisz ze jakis transfer odmienilby ten mecz? Po prostu bylismy slabsi
Myślę, że nie mamy na ławce jakości. Jones, Eliott, Chiesa, Nunez… To są piłkarze na jeden mecz na 10. Potem nie dźwigają presji. Dobitny dzisiaj przykład.
Nunez nie powinien wejść na boisku, ale to nie jego wina, że jego konkurentem jest tragiczny Jota, który nic w tym meczu nie zrobił. Nunez przynajmniej zrobił wynik w pierwszym meczu. Za karnego go nie obwiniajcie, bo i tak byśmy przegrali.
Beka z ludzi co sie dzis uwzieli na Nuneza. Jego wina ze doszlo do karnych i cale skupienie i presja padla na goscia ktory ma problem z presja? Szkoda że Slot nie czekal do 80 minuty ze zmiana za Jote ktory poruszal sie jak woz z weglem.
Dwoch najwiekszych winowajcow tego meczu mamy w osobie Slota i Salaha. Jeden za pozno robil zmiany i to z reszta malo trafione. Zdjal Allistera z duzym pokladem sil, a zostawil Gravena ktory nie nadazal za rywalami, Zostawil Salaha ktory psul wszystko co sie dalo, a mogl znowu pokazac ze cos tam mu zwisa w portkach i postawic na Elliotta ktory juz RAZ uratowal nas.
Ja wiem ze Slot nie jest jeszcze Kloppem ani Guardiola, to bardzo perspektywiczny trener, z wielkim nosem taktycznym i intuicja, ale to nie znaczy ze sie nie uczy i nie popelnia bledow. Dzis popelnil i to sporo.
Natomiast Nunez wszedl za pozno, trener narzucil mu zbyt duza presje dajac go na rzuty karne.