Panie, nie prowokuj Pan do naplucia w monitor, dobre?
Nie pojmuję, jak można było Darwina wystawić jako drugiego w serii jedenastek. Czy Slot nie widział, jak Van Dijk pakuje bramki z wapna za Kloppa?
Nunez też uderzył z taką pewnością siebie, że Donnarumma nie musiał się zbytnio wysilać.
Szkoda mi Darwina, jednak on wie, że nie jest wystarczająco dobry na Liverpool. Z ławki wszedł, niewiele zrobił, karnego zawalił. Dziękuję, dobranoc.
Jak słaby by Darwin nie był, to póki jest w kadrze Liverpoolu i Arne Slot uznaje, że powinien grać, to takie teksty powinny być karane banicją.
Gakpo strzelał karne w PSV, Virgil w finale Carabao z Chelsea pokazał, że też jest dobry w te klocki, Harvey ma świetnie ułożoną nogę.
Nie wina Nuneza i Jonesa, że zostali wyznaczeni, chyba każdy oglądający wiedział, jak to się skończy, tutaj wina osoby ze sztabu jest oczywista. Poza tym, karny Jonesa był tak samo zły, więc nie wiem skąd skupienie na Urusie.
Czekają nas zmiany w lato, tego jestem pewny, na razie jednak musimy dograć sezon w dobrym stylu.
Widzisz, post jest humorystyczny, ale jeśli ktoś właśnie wyłożył się na nieznajomości formatu LM, nazywając posty, których nie rozumie durnymi, to poprzez kija w swoim tyłku nie jest w stanie tego dostrzec.
No ale biegał, próbował, jakiś aut pewnie wywalczył, znów wrzucił zdjęcie z Liverpoolem na instagram… to nie jego wina, że w Anglii gada się po tym cholernie trudnym angielsku, gdyby go znał to zapakowałby widły z te karnego.
Lolvren>Nunez, bez kitu
Tylko teraz pytanie kto go kupi. Jaki frajer się na niego nabierze. Kariusa nie chciał nikt.

Widzisz, post jest humorystyczny, ale jeśli ktoś właśnie wyłożył się na nieznajomości formatu LM, nazywając posty, których nie rozumie durnymi, to poprzez kija w swoim tyłku nie jest w stanie tego dostrzec.
No i przyznałem, że się pomyliłem, trudno. Emocje mną targają po tym meczu dzisiaj, a w temacie Darwina mam powoli dosyć tych durnych postów go obrażających, czy to na poważnie czy w żartobliwym tonie, bo tylko napędzają karuzelę spierdolenia; niech odejdzie już w ciszy i spokoju od Nas, bo na to liczę byśmy rozwijali się sportowo, ale dosuwać mu jeszcze mija się z celem.
Klopp go ściągnie, ponoć plotki o Juventusie są
Nunez, Robertson i Tsimikas do ligi saudyjskiej.
No ale jak, to nie Ty wylewałeś siódme poty podając statystyki wygranych autów, ilości nowych słów, których nauczył się po angielsku?
Ale czemu uważasz, że to mija się z celem? Może właśnie celem jest odreagowanie po odpadnięciu.
I fakt, niech odejdzie już, ale czy w ciszy, to o tym zdecydują jego zasługi lub ich brak.
Ja dałem Nunezowi dwa sezony na ogarnięcie głowy i jestem konsekwentny
Ja bym wbrew pozorom nie winił za tego karnego Darwina, tylko tego kto go wystawił do strzelania. Wszyscy wiedzą, że Nunez ma słabą psychikę i spala się pod presją, ale mimo to ktoś postanowił go wystawić na najważniejsze karne być może całej tej dekady.
Błagam co to za myślenie?? Nie winić go że zjebał karnego?? Biedny Darwinek napastnik za tyle milionów miał uderzyć karnego oh jaki biedny
Aha to kto ma strzelać karne przed nim? Quansah, Endo czy może Alisson? Wtedy by było gadane że palimy Darwina że nawet obrońcy strzelają karne a on nie. Pozbyć się go w te lato i tyle w temacie - kolejny raz zawiódł. I na pewno nie ostatni.
Swoją drogą to chyba jego drugi karny w Liverpoolu (raz mu Salah odstąpił w tamtym sezonie z Chelsea) i drugi zmarnowany. Napastnik. Kurtyna.
Ja strzelam, że Alisson to by zajeb** w okno a i jeszcze Nunezowi siatkę założył przed strzeleniem, tak btw
Gdy szef firmy wystawia na rozmowę z zagranicznym klientem pracownika który nie zna angielskiego a ten ponosi oczekiwaną klęskę to czyja to jest wina - tego biednego pracownika którego wystawiono na pożarcie, czy może szefa który o tym decydował?
Taka analogia do sytuacji z Darwinem.

post jest humorystyczny
I nie miał na celu nikogo obrazić, a zwłaszcza Darwina.
Jasne, że Nuñez gra tragicznie i powinien zmienić klub, ale w tym momencie grzecznie proszę, żeby się od niego odwalić. Nie kopcie leżącego. Myślicie, że on się cieszy i teraz spokojnie pójdzie spać, bo mu płacą za granie? A teksty co niektórych sugerują, że w ogóle specjalnie nie trafił nam tego karnego. Można się wściekać za odpadnięcie, ale to już bardziej wina Slota – każdy wie, że Nuñez nie ma psychy i nie dźwignie karnego. Po było go wystawiać? Współczuję chłopakowi całej kariery w LFC, po prostu nie dźwignął presji i dla niego jest to tak samo przykre, jak dla nas.