Darwin Núñez

8 polubień

A ktoś mówił, że Darwin nie umie w angielski :wink:

9 polubień

czyli finalnie nie ma tragedii :smiley:

5 polubień

Może się okazać że jeszcze na nim nawet zarobimy co byłoby niesamowita sprawa patrząc na ostatni sezon.

Nuneza na tik tongu znalazłem.

1 polubienie

Jutro ostatni dzień okna transferowego (tego pierwszego) i Al-Hilal jezeli chcą aby ich nowy nabytek zagral na klubowych mistrzostwach świata, no to musza działać szybko :smiley:.
Victor Osimhen i Viktor Gyokeres odmówili więc Darwin wydaję się idealnym kandydatem.
€70m ?

1 polubienie

Myślę, że uda się wyrwać zimowa cenę za Nuneza. Oni mają nóż na gardle, a my Edwardsa. Za mniej niż 70 nie pójdzie.

Nunez będzie grał w Liverpoolu w kolejnym sezonie z prostej przyczyny. Nie znajdzie się żaden idiota, który się na niego nabierze.

6 polubień

Trzeba im wyslac kasete VHS z bramka piętką z Realem itp plus jakis doping ma na Anfield to moze sie nabiora :smile:

1 polubienie

Najlepiej wysłać im kasetę z bramkami Nuneza dla Benfiki. Może się nie zorientują, w końcu strzelał w czerwonej koszulce.

On musi odejsc . Lepszego momentu nie bedzie . On musi wiedziec ze jak bedzie odrzucal inne oferty to u nas jedyne co mu zostalo to lawka. Co sezon go bronilem i wierzylem ze nastepny bedzie lepszy ale teraz to jest dla mnie pierwszy gosc do sprzedaży biora pod uwage wiek i dlugosc kontraktu. Tylko jeszcze trzeba znalezc jakiegos frajera ktory zaplaci ponad 50 mln funtow :sweat_smile:

Wszem i wobec chciałbym tylko poinformować, iż kolega @Donkokos jak najbardziej dotrzymał słowa i wywiązał się z umowy odnośnie przegranego zakładu, szacuneczek!

Nagroda dotarła, idealnie pod transfer Wirtza!
Pozdro.

23 polubienia

Jak by się kolega @Donkokos chcial się jeszcze o coś założyć to ja chętnie

@Donkokos jeśli chodzi o moje profilowe, to akurat nie ja tylko Jurgen Klopp (nie wiem może kojarzysz gościa), a czy bym się wywiązał to byś się zdziwił, bo uważam się za słownego człowieka, mimo wszystko szacunek dla ciebie, że się wywiązałeś z umowy, gdybyś kiedyś się chciał o coś założyć to mam w domu ok 50 butelek whisky, możesz sobie jakąś wybrać.

2 polubienia

A jaki tam był spór ? Czego dotyczył zakład bo nie pamietam :slight_smile:

1 polubienie

Darwin w samej lidze miał strzelic 15 bramek w sezonie.

1 polubienie

Z całym szacunkiem, ale nie wygladasz mi na osobe, która dotrzyma słowa w razie przegranej.

1 polubienie

Ciekawe jest to życie Darwina Nuneza. Jego partnerka Lorena Manas naciska na powrót do Hiszpanii. Stąd się wzięły plotki o transferze do Atletico, a rok wcześniej do Barcelony. Manas przyjaźni się bardzo mocno z Gerą Ponce, żoną Luisa Diaza. Ta również narzeka, że chce przeprowadzić się do Hiszpanii, jak to baby.
Wrócmy do 2019. Darwin grał w Almerii i tam poznał swoją partnerkę. Ona od dzieciństwa chodziła na mecze UD Almerii i tak się poznali. To nie pierwsze spotkanie kobiety z piłkarzem, gdyż jest byłą żoną Aleixa Vidala. Tego samego, który grał jako obrońca w Barcelonie. Wzięli rozwód, gdyż on za pieniędzmi chciał iść do Kataru, a ona nie chciała się wyprowadzać. Transfer nie doszedł do skutku, a piłkarz odszedł do Sevilli.Ciekawe czy dlatego tak naciskał Darwin na Saudi money? Może też ma dość swojej kobiety? Lorena i Vidal mają córkę Chloe, którą wyhowuje razem z Darwinem. Od stycznia 2022 oficjalnie to ogłosili, przy okazji chwaląc się narodzinami syna, Darwina Juniora.

Zabawne jest to, że Lorena namawiała Darwina na przejście do LFC, chwaliła się tym kiedyś na Instagramie. Aktualnie jej konto jest prywatne.

Warto odnotować, że Manas przyjaźni się z żoną Messiego, Antonela Roccuzzo i dalej utrzymują kontakt.

Przepraszam, że tak średnio stylistycznie i składniowo, ale musze wracać do pracy

1 polubienie

Widać Darwin niezbyt jest rozgarnięty nie tylko na boisku, ale i też poza nim.

Kto pcha się w związek przy tylu czerwonych flagach?

Z Hiszpanią będzie ten problem, że tam raczej nikt nie da nam satysfakcjonujących pieniędzy.

No chyba , że Atletico Madryt.

Atletico może dać 50mln, Liverpool oczekuje 60 plus 12 w bonusach. Czyli chcą odzyskać niemal wszystko za skompromitowanego sportowo Kariusa ataku. Rozbieżności póki co są zbyt duże. Najchętniej by go wypożyczyli i do tego będą dążyć pozostałe kluby. Tu będzie gra do ostatnich dni okienka aż Anglicy zmiękną. Kalkulacja czy opłaca się go wypożyczyć za 8mln i szukać następcy, ale znowu za co? Sprzedaż Diaza, Joty? Czy jednak zakomunikować mu, jeśli nikt nie zapłaci, zostajesz z nami. I tu widzę duży kompromis na który pójdą Anglicy przyjmując te 50 mln +bonusy, może procent z późniejszej sprzedaży, wszystko rozłożone na 5lat bo jednak jest tu całkowicie skreślony.

Przyjąć 50 z bonusami i nie marudzić

2 polubienia