Darwin Núñez

No to trochę bramek zabrakło :rofl: Ale też był chyba dał min 15 bo jeszcze przed tym sezonem w niego wierzyłem . Ale tego już za wiele czas na niego . Nie mogę sie doczekac az wkoncu odzyskamy za niego troche pieniedzy .

Hermano z nową fryzurą :scissors::grin:

Dobrze, chłodniej mu w głowę będzie w słonecznej Italii

1 polubienie

Jest taka przypowieść bilijna, że jak Samsonowi obcięli włosy to nagle stracił wszystkie siły, że nawet browara nie dał rady otworzyć. A może tu będzie odwrotnie akurat.

Jak miał krótkie włosy to bramki sadził aż miło :wink:

2 polubienia

W końcu jak człowiek wygląda :saluting_face:

4 polubienia

Balony tak pod Napoli?

Kurcze tak już po czasie to żałuję że mu nie wyszło bo od niego zawsze biła taka pozytywną auta i dało się chłopaka lubieć. Nawet z tą gorąca głową. Niestety piłkarsko ostatecznie rozczarował

4 polubienia

Pewnie ten kucyk miał zbyt mocno związany i przez to był taki " spięty" na boisku.
Zobaczycie jak teraz odżyje :sweat_smile:

Mam to samo. Mega zawiódł oczekiwania ale jednocześnie miał w sobie coś co sprawia, że nie da się go nie lubić pomimo tego ile razy irytował marnując setka ze setką. Jeśli w Neapolu odżyje to będę mega szczęsliwy i z chęcią będę obserwował jak mu się tam wiedzie. Charakterem i aparycją mega pasuje do klubu z południa Italii. Tam kochają takich gorąco krwistych wariatów

5 polubień

Darwin człowiek, który wzbudzał tyle emocji, nadziei że będzie godnym następcą swojego rodaka ale niestety nie wyszło :pensive:
Lubię go i dlatego życzę wszystkiego dobrego :blush: w Neapolu-oby tam pozbył się tej frustracji jaką przysporzyły mu występy u nas.

1 polubienie

Nie trafił z kolorem, cały Darwin

Nie no, tutaj chodzi o barwy Urugwaju pewnie

4 polubienia

Ben Jacobs twierdzi, że aby pozyskać Nuneza potrzebna jest oferta w wysokości ok 70 mln euro. Mi się wydaję to nierealną kwotą, ale wiemy jak nasi umieją wyciągać.
Złapmy chociaż te 50mln euro i działamy dalej.

Dopiero co Napoli przytuliło 70 mln za Kvaratskhelie. Nie widzę powodu, by sprzedawać im Nuneza taniej. Niech sobie de Laurentiis pluje w brodę, że Gruzina sprzedali poniżej wartości. Inne kluby nie muszą teraz robić tego samo dla Napoli.

@FankaLFC w sumie racja, w końcu to my przepłaciliśmy, a nie Napoli niedoszacowuje.

2 polubienia

Osobiście nie uważam, żeby był wart więcej niż maks 50 mln euro. Ma za sobą słaby sezon, który trochę przyćmiło zdobycie mistrzostwa. To na pewno obniży cenę.

2 polubienia

Analitycy ostrzegali

Uważa się, że Darwin Nunez jest bliski odejścia, ponieważ spadł w hierarchii po tym, jak został osobiście wybrany przez byłego szefa Jurgena Kloppa, mimo niepokojącego „ostrzeżenia dotyczącego danych

1 polubienie

Niech sie już dogadują , szkoda czasu na tego ogórka bo przez niego mamy zamrożone pieniadze na napastnika.