No to trochę bramek zabrakło Ale też był chyba dał min 15 bo jeszcze przed tym sezonem w niego wierzyłem . Ale tego już za wiele czas na niego . Nie mogę sie doczekac az wkoncu odzyskamy za niego troche pieniedzy .
Dobrze, chłodniej mu w głowę będzie w słonecznej Italii
Jest taka przypowieść bilijna, że jak Samsonowi obcięli włosy to nagle stracił wszystkie siły, że nawet browara nie dał rady otworzyć. A może tu będzie odwrotnie akurat.
Jak miał krótkie włosy to bramki sadził aż miło
W końcu jak człowiek wygląda
Kurcze tak już po czasie to żałuję że mu nie wyszło bo od niego zawsze biła taka pozytywną auta i dało się chłopaka lubieć. Nawet z tą gorąca głową. Niestety piłkarsko ostatecznie rozczarował
Pewnie ten kucyk miał zbyt mocno związany i przez to był taki " spięty" na boisku.
Zobaczycie jak teraz odżyje
Mam to samo. Mega zawiódł oczekiwania ale jednocześnie miał w sobie coś co sprawia, że nie da się go nie lubić pomimo tego ile razy irytował marnując setka ze setką. Jeśli w Neapolu odżyje to będę mega szczęsliwy i z chęcią będę obserwował jak mu się tam wiedzie. Charakterem i aparycją mega pasuje do klubu z południa Italii. Tam kochają takich gorąco krwistych wariatów
Darwin człowiek, który wzbudzał tyle emocji, nadziei że będzie godnym następcą swojego rodaka ale niestety nie wyszło
Lubię go i dlatego życzę wszystkiego dobrego w Neapolu-oby tam pozbył się tej frustracji jaką przysporzyły mu występy u nas.
Nie trafił z kolorem, cały Darwin
Nie no, tutaj chodzi o barwy Urugwaju pewnie
Ben Jacobs twierdzi, że aby pozyskać Nuneza potrzebna jest oferta w wysokości ok 70 mln euro. Mi się wydaję to nierealną kwotą, ale wiemy jak nasi umieją wyciągać.
Złapmy chociaż te 50mln euro i działamy dalej.
Dopiero co Napoli przytuliło 70 mln za Kvaratskhelie. Nie widzę powodu, by sprzedawać im Nuneza taniej. Niech sobie de Laurentiis pluje w brodę, że Gruzina sprzedali poniżej wartości. Inne kluby nie muszą teraz robić tego samo dla Napoli.
@FankaLFC w sumie racja, w końcu to my przepłaciliśmy, a nie Napoli niedoszacowuje.
Osobiście nie uważam, żeby był wart więcej niż maks 50 mln euro. Ma za sobą słaby sezon, który trochę przyćmiło zdobycie mistrzostwa. To na pewno obniży cenę.
Analitycy ostrzegali
Uważa się, że Darwin Nunez jest bliski odejścia, ponieważ spadł w hierarchii po tym, jak został osobiście wybrany przez byłego szefa Jurgena Kloppa, mimo niepokojącego „ostrzeżenia dotyczącego danych
Niech sie już dogadują , szkoda czasu na tego ogórka bo przez niego mamy zamrożone pieniadze na napastnika.