Pomimo tych marynowanych setek był bardzo aktywny w odróżnieniu od reszty drużyny.
czyli jednak nic poważnego z barkiem i obejdzie się bez kontuzji.
Tak ale mamy Jotę, więc myślę, że spokojnie Portugalczyk ogarnie.
Właściwie tak pomyślałem, z kim byłby problem jakby wypadł i przychodzi mi na myśl tylko Robertson, TAA i Allisson, inni grają takie G, że nawet jak kogoś zabraknie to strata nieodczuwalna
Jestes coraz lepszy xD
Tylko nam ten wiatr jest potrzebny jak tlen. Gdyby nie ten wiatr to nie strzelilibyśmy pierwszej bramki z Evertonem i Newcastle. Facet jest silny, szybki i przebojowy. Chłodna głowa w niektórych akcjach i bramki zacznie strzelać.
Coś konkretnego masz na myśli czy przypierdalasz się jak zawsze?
Nie odpowiadaj, wszyscy znają odpowiedź
No tak problem jest w tej marynadzie tak poza tym spoko!
Pojawiła się szansa,że Darwin jutro być może wystąpi - oby!
Darwin trenuje.
@Snatchi jeśli Darwin jest zdrowy, to raczej nie będzie kombinowania i wyjdzie stała trójka.
Świetnie, ciekawe jak Klopp złoży linię ataku.
Oczywiście nie piję do nikogo, ale to zabawne, że najpierw obśmiewany przez pół forum, nazywany flopem, teraz nagle okazuje się kluczowym zawodnikiem w ataku, a fani mogą odetchnąć z ulgą, bo okazuje się, że Darwin bierze udział w treningu i prawdopodobnie będzie zdolny do gry w arcyważnym meczu.
Trzymam kciuki, żeby załadował bramkę, niech Ancelottiemu w końcu zrzednie mina w starciu z Kloppem.
Darwin wydaje się być gotowy na mecz z Realem, skoro trenował z zespołem, zawsze to więcej opcji w ataku, wreszcie mamy z kogo wybierać i kogo wprowadzać z ławki.
Stawiam na trójkę w ataku jak w dwóch ostatnich meczach.
Only four Premier League players - Haaland, Rashford, Kane, Salah - have more non-penalty goals in all competitions this season than Darwin Nunez.
z czego Darwin 3 mecze zawieszenia,2 mecze kontuzja. Tragiczna forma drużyny, nowy kraj, nowa liga, bariera językowa…
Poczytaj sobie za to opinie kolegów kilka tygodni/miesięcy wstecz, jaki to flop jest…
Haaland by u nas strzelił już 40 i bylibyśmy na 1. miejscu w lidze i lige mistrzów juz by nam podarowali
pozostaje się tylko cieszyć, że Darwin powoli się odnajduje w klubie. Nie jest to jeszcze to czego się spodziewałem od napastnika za 80 milionów, ale na pewno robi krok w dobrą stronę.
Panowie litości no!
Przestańcie Darwinowi wypominać te miliony ponieważ to NIE JEGO WINA że Benfica tyle zażądała a LFC zgodził się zapłacić.
Czy naprawdę ocenialibyście go inaczej gdyby przyszedł za np 40 milionów?
Osobiście patrzę tylko na jego umiejętności a te moim zdaniem posiada w wystarczającym stopniu aby grać w takim klubie jak nasz-naturalnie to nie jest w tym momencie ostatni szlif, Jorguś ukształtuje jeszcze ten diament😊
Warto było zapłacić te 80 baniek dla takiego oplucia Realu.
Wiadomo, co z Darwinem? Podobno uraz barku u Darwina jest bardziej bolesny niż groźny, ale pytanie kiedy wróci. Dobrze byłoby mieć go na ManU.
Chyba nie było jeszcze komunikatu w tej sprawie, a poza tym, one i tak są mało wiarygodne w tym sezonie. (: