Darwin Núñez

Pomimo tych marynowanych setek był bardzo aktywny w odróżnieniu od reszty drużyny.

1 polubienie

Screenshot 2023-02-20 at 14-51-27 Anfield Edition na Twitterze

czyli jednak nic poważnego z barkiem i obejdzie się bez kontuzji.

8 polubień

Tak ale mamy Jotę, więc myślę, że spokojnie Portugalczyk ogarnie.
Właściwie tak pomyślałem, z kim byłby problem jakby wypadł i przychodzi mi na myśl tylko Robertson, TAA i Allisson, inni grają takie G, że nawet jak kogoś zabraknie to strata nieodczuwalna

Jestes coraz lepszy xD

1 polubienie

Tylko nam ten wiatr jest potrzebny jak tlen. Gdyby nie ten wiatr to nie strzelilibyśmy pierwszej bramki z Evertonem i Newcastle. Facet jest silny, szybki i przebojowy. Chłodna głowa w niektórych akcjach i bramki zacznie strzelać.

2 polubienia

Coś konkretnego masz na myśli czy przypierdalasz się jak zawsze?
Nie odpowiadaj, wszyscy znają odpowiedź :slight_smile:

No tak problem jest w tej marynadzie :rofl: tak poza tym spoko!
Pojawiła się szansa,że Darwin jutro być może wystąpi - oby!

Darwin trenuje.

Screenshot 2023-02-20 at 17-54-14 Anfield Edition na Twitterze

Screenshot 2023-02-20 at 17-54-20 Anfield Edition na Twitterze

@Snatchi jeśli Darwin jest zdrowy, to raczej nie będzie kombinowania i wyjdzie stała trójka.

6 polubień

Świetnie, ciekawe jak Klopp złoży linię ataku.

received_1142380229810037

Oczywiście nie piję do nikogo, ale to zabawne, że najpierw obśmiewany przez pół forum, nazywany flopem, teraz nagle okazuje się kluczowym zawodnikiem w ataku, a fani mogą odetchnąć z ulgą, bo okazuje się, że Darwin bierze udział w treningu i prawdopodobnie będzie zdolny do gry w arcyważnym meczu.

Trzymam kciuki, żeby załadował bramkę, niech Ancelottiemu w końcu zrzednie mina w starciu z Kloppem.

15 polubień

7 polubień

Darwin wydaje się być gotowy na mecz z Realem, skoro trenował z zespołem, zawsze to więcej opcji w ataku, wreszcie mamy z kogo wybierać i kogo wprowadzać z ławki.
Stawiam na trójkę w ataku jak w dwóch ostatnich meczach.

Only four Premier League players - Haaland, Rashford, Kane, Salah - have more non-penalty goals in all competitions this season than Darwin Nunez.

7 polubień

z czego Darwin 3 mecze zawieszenia,2 mecze kontuzja. Tragiczna forma drużyny, nowy kraj, nowa liga, bariera językowa…
Poczytaj sobie za to opinie kolegów kilka tygodni/miesięcy wstecz, jaki to flop jest…
Haaland by u nas strzelił już 40 i bylibyśmy na 1. miejscu w lidze i lige mistrzów juz by nam podarowali :stuck_out_tongue:

pozostaje się tylko cieszyć, że Darwin powoli się odnajduje w klubie. Nie jest to jeszcze to czego się spodziewałem od napastnika za 80 milionów, ale na pewno robi krok w dobrą stronę.

1 polubienie

Panowie litości no!
Przestańcie Darwinowi wypominać te miliony ponieważ to NIE JEGO WINA że Benfica tyle zażądała a LFC zgodził się zapłacić.
Czy naprawdę ocenialibyście go inaczej gdyby przyszedł za np 40 milionów?

Osobiście patrzę tylko na jego umiejętności a te moim zdaniem posiada w wystarczającym stopniu aby grać w takim klubie jak nasz-naturalnie to nie jest w tym momencie ostatni szlif, Jorguś ukształtuje jeszcze ten diament😊

1 polubienie

Warto było zapłacić te 80 baniek dla takiego oplucia Realu.

8 polubień

Wiadomo, co z Darwinem? Podobno uraz barku u Darwina jest bardziej bolesny niż groźny, ale pytanie kiedy wróci. Dobrze byłoby mieć go na ManU.

Chyba nie było jeszcze komunikatu w tej sprawie, a poza tym, one i tak są mało wiarygodne w tym sezonie. (: