Stary, taki jest internet, gość zagra źle - beka, zagra dobrze - mor*y zamknięte
Z Nuneza po dwóch pierwszych sparingach cały internet cisnął bekę.
Stary, taki jest internet, gość zagra źle - beka, zagra dobrze - mor*y zamknięte
Z Nuneza po dwóch pierwszych sparingach cały internet cisnął bekę.
Naprawdę jedynie nieliczni ignoranci albo dzieci wysnuwają tego typu wnioski, grafiki powyższej nie komentując nawet bo żenadą ciśnie na kilometr
Trochę się obawiałem i nadal obawiam jak wpasuje się Nunez do LFC, ale bardzo ważne ze zaczął strzelać, mega ważna bramka i to z rywalem z absolutnego topu. Doda mu pewności siebie, mam w głowie przykład Torresa,świetnego napastnika który poszedł do CFC i totalnie się skompromitował, stał się memem napastnikiem a z każdym meczem bez gola presja wzrastała a on coraz bardziej marnował okazje
Mam nadzięję że Ha Ha Haland podzieli jego los w City
On się już wpasowal,czy Ty tego nie widzisz?
To jest napastnik z prawdziwego zdarzenia i będzie strzelał gola za golem!!!
Wystarczyła mi jedna połowa z RB Lipsk i City.
Takiego kozaka nie mieliśmy od dawna. Darwin posiada wszystkie atrybuty,aby stać się najlepszym napastnikiem na świecie,to będzie wręcz maszyna!! Uspokoiłem Cię???
Kiedyś na tlitterku wpadły mi w ręce statystyki, że podczas ostatniej edycji Ligi Mistrzów osiągnął podobną szybkość co Salah. Nie wiem na ile są one prawdziwe. Może ktoś potwierdzi/zdementuje.
Ty serio stwierdzasz to po dwóch meczach? Jednym sparingowym a drugim o puchar mniej ważny niż Carabeo Cup?
Oczywiście chciałbym żebyś miał rację ale za długo siedzę w piłce i różne rzeczy widziałem
A ja grałem długo w piłkę na pozycji napastnika i żyje tym ciągle,więc wiem co mówie
Darwin Nunez is only the 2nd player this century to score in each of his first 2 competitive matches for Liverpool, after Daniel Sturridge
Firmino :
0 strzałów
0 kluczowych podań
1 obiór
34 kontakty z piłką
80% celnych podań
0 pojedynków główkowych
Niewidzialna praca: 4747337
Nunez
4 strzały
2 kluczowe podania
1 gol
1 asysta
3 pojedynki główkowe wygrane
86% celnych podań
Niewidzialna praca: nie odnotowano
Kto był lepszy ?
Tylko jeden jest po prime, a drugi przed, lol. Taki Firmino do rotacji jest idealny. I tak hierarchia będzie Nunez - Jota - Bobby.
Co ty kuczq chcesz udowodnić ?
Jak w następnym meczu zagra Firo to je***… pierwszy i chyba jedyny raz zgadzam się z kuczqiem.
hejtuje Bobbego dla zasady. Zapominał, co Firmino zrobił dla tego klubu.
Wjechał właśnie świeży artykuł o Nunezie od Neila Jonesa na goal.com.
Mamy swojego Zidana
Gościa już w dugiej kolejce przerosła Premier League. Myślicie, że zawodnicy innych drużyn nie będą chcieli wykorzystywać jego gorącej głowy?? Obnażyliśmy swój bardzo słaby punkt który będzie wykorzystywany bezlitośnie przy każdej sytuacji - otóż napastnik za 85 baniek wali z dyńki. Nosz kur…!!
Brakuje mi słów, żeby opisać jak idiotyczne było to zachowanie. Pominę już fakt, że trzykrotnie w świetnej sytuacji nie umiał czysto trafić piłki… Mam nadzieję, że po takim występie Klopp odstawi go na ławkę na kilka tygodni.
Posracie sie zaraz. Wam też gorące głowy przeszkadzają
Głupota ze strony Urugwajczyka, ale na pewno tę przerwę przepracuje z Kloppem na tyle, że wróci silniejszy i jeszcze mocno zadziwi. Pytanie tylko właśnie czy nie będą próbowali go prowokować teraz… ;/
W takich momentach dopiero docenia się klasę Mane, niby się na Senegalczyka narzekało, ale Sadio nawet w swojej najgorszej formie dawał druzynie więcej niż ten dzban