Diogo Jota

Bo Portugalczyk wraca po urazie i z meczu na mecz wygląda co raz lepiej choć to prawda dalej szlaku nie ma. Wczoraj byłby super mecz gdyby nie zmarnowana setka.

Oby miał zdrowie bo ja urusa już na oczy widzieć nie chce

1 polubienie

A Diogo coś dziś zrobił na boisku? Poważnie pytam, końcówkę oglądałem mało uważnie i ani razu go nie widziałem w akcji :sweat_smile:

Nic. Bezbarwny, bezpłciowy.

2 polubienia

Zapomniałem, że on w ogóle wszedł na boisko.

1 polubienie

Diogo od powrotu polo kolejnym już urazie zagrał chyba tylko dobrze na west ham. Trzeba powiedzieć wprost to jak słabo i jak mało gra jota w porównaniu do tego jak mało o tym na naszym forum się pisze to chyba dla mnie największą zagadką.

Dla mnie pierwszy do sprzedaży w lecie.

Wątek Nuneza żywy jak zawsze z uwagi na pudło z karnego, ale nie chciałbym, żeby ten streamer znowu pozostał w cieniu. Tak jak przy nazwisku Nuneza, tak przy nim powinien zostać postawiony nie znak zapytania, a wykrzyknik. Po sezonie obaj out, dość grania z dziurą na 9.

7 polubień

Okropnie się na niego patrzy. Powtórzę to co napisałem po pierwszym meczu z Psg - typ wygląda jakby był wyjęty z ligi okręgowej. Kwadratowy straszny się zrobił.

To najgorszy czas Joty u nas. Juz pomijajac bramki, ale on nie stwarza zadnego zagrozenia.

Mało tego, dzisiaj starałem się przyglądać temu jak gra i on notorycznie robi pozorowany pressing, albo w ogóle totalnie go odpuszcza, a tylko czasem w drodze wyjątku przesunie się żeby zamknąć drogę podania. To jest dokładnie ten sam problem przez który padła ostatnia bramka w meczu z Evertonem - Jota odpuścił i dalej poszło (pomijając skandaliczny wkład pana z gwizdkiem w tamtym meczu). Absolutnie nie zasłużył i nie zasługuje żeby wychodzić w pierwszym składzie.

1 polubienie

Jota przez długi czas był zawodnikiem u którego była największa różnica między tym co daje na boisku a tym co myślą o nim ludzie. Skrajny przeciętniak. Ma spryt i dobre wykończenie, ale jego notoryczne urazy nie pozwoliły mu rozwinąć się. Ten dwumecz fatalny. Forma po powrocie fatalna. Dla mnie nr 1 do sprzedaży w lecie jednka jak znam naszych szefów to diogo zostanie i dalej będzie ciulal po 7goli na sezon ale w kluczowych momentach albo z urazem albo pod forma

Mimo,ze to ja zalozylem ten watek to po sezonie chetnie go zamkne.
Lubie Diogo ale nadszedl moment na Andree Bocelli-Time to say goodbye badz Misia Colargola-juz najwyzszy czas opuscic ten las! :grimacing:

1 polubienie

Statystyki Joty z dzisiaj, wystąpienie z cyklu” co ja robię tu?”

Ja jebię, niestety na marzec zeszła się razem katastrofalna forma Joty, Nuneza i Salaha z powrotem po kontuzji Gakpo i przeciętnoscią Diaza. Ta wybuchowa mieszanka musiala pier*olnąć.

2 polubienia

Wszystkie mecze od powrotu po ostatniej kontuzji tak wyglądają w zasadzie. 521 minut rozegranych i 0 goli. Bilans beznadziejny, biorąc pod uwagę, że gra w Liverpoolu, a nie w jakimś Soton.

2 polubienia

Dlatego mnie dziwi, że wychodzi praktycznie w każdym spotkaniu ostatnio w pierwszej XI. Jakby Slot liczył na jakiś cud…