Diogo Jota

Kelleher też był
Znaki

2 polubienia

Ok, widziałem już fotkę wrzuconą przed Robbo. Para młoda + Andy z partnerką + Kelleher z partnerką.

Takiego trzeba go zapamiętać.

2 polubienia

To był mecz z Chelsea

Myślę, że już zawsze na Anfield w 20 minucie powinna wybrzmiewać przyśpiewka o Diogo :slightly_smiling_face:

15 polubień

Takie marzenie na przyszlosc :blush:
Ktorys z synow Diogo zostanie zawodowym pilkarzem,znajdzie sie w LFC i wtedy obejmie numer 20 na koszulce i dopisze niedokonczona historie ojca.

16 polubień

Uroczystosci pogrzebowe Diogo i Andre w sobotę.

1 polubienie

Tę sobotę? Jakoś bardzo szybko. Bez sekcji bez niczego?
W takim razie przygotowania do sezonu pewnie się zaczną planowo - w poniedziałek. Nie będzie to jednak najłatwiejszy okres dla klubu.

Sekcja już się odbyła, a ciała są transportowane do Portugalii. Z tego co czytałem na hiszpańskich stronach to trzeba było przeprowadzić badania genetyczne w celu identyfikacji czyli pewnie ciała były tak spalone, że aż nie do rozpoznania.

3 polubienia

Team będzie gryzł trawę, aby upamiętnić Diogo w przyszłym sezonie. To prawdziwy zespół, fajnie że zawodnicy zobligowali się do pomocy rodzinie Diogo.

6 polubień

A są jeszcze jakieś ustalenia tego zdarzenia? Od wczoraj w sumie nie widzę updatów. Wiadomo co dokładnie się stało (poza tym, że opona strzeliła - wiadomo dlaczego?)?

Sekcja czego? Tam praktycznie nic nie zostało.

1 polubienie

Mam nadzieję, że klub też zadba o pomoc. Może będą wypłacać pensję Diogo do końca kontraktu? Kurcze ja wiem, że biedy tam nie było, ale mimo wszystko trójka małych dzieci…

Wydaje mi sie, ze kluby w takich wypadkach wypłacają do końca pensje rodzinie piłkarza

Ktoś się nie mógł doczekać wpisu Trenta to proszę

Wpis Ibu również wzruszający.

Wczoraj przed meczem kobiet Portugalia - Hiszpania minuta ciszy ku pamięci Diogo i Andre. Reakcja kibiców łapie za serce.

To samo mi przeszło przez myśl wczoraj

A kto nie mógł się tak doczekać?

Szybko. Spodziewałem się że pogrzeb będzie po weekendzie.
Ale pewnie taka byla wola rodziny Diogo.

10 polubień

16 polubień

Nie pokazuj tego Ziaji bo się chłopaczek spłacze znowu tak jak to zrobił wczoraj :upside_down_face: