Federico Chiesa

Keita, Mane i Lovren sprawiali problemy dyscyplinarne? No chyba coś przegapiłem. Pozostali których podałeś to nie ta epoka. Od czasu Kloppa działa to właśnie tak jak Aqu napisał.

1 polubienie

Wszyscy zostali wywaleni z klubu. Od lat nie było żadnej grubej afery z udziałem piłkarza Liverpoolu

@Loku64 w jaki sposób problematyczny? Zgwałcił kogoś? Bierze narkotyki? Rozjechał babkę na pasach?

1 polubienie

Thiago, Keita, Melo, Ox, Chiesa, Kabak, Davis. Słaba teoria. Może jakby to czytał ktoś kto nie zna tych transferów mógłby tak pomyśleć, ale są tacy co już dłużej się temu przyglądają.

Sakho został niesłusznie skazany. Mane żadnych problemów przecież nie robił- to że się boczył i czasami pojękiwał to coś kompletnie innego. Lovren był świrem, ale znowuż to nie przekładało się na boisko.

Mówię o zauważalnej niskiej jakości w podejściu do pracy, treningów itd.

Keita faktycznie w ostatnim czasie taki był, Balotelli to mimo wszystko dopiero początki, więc i trudności.

Co do Stu to nie wiem o co chodzi, a Suarez przychodził przecież jeszcze za komitetu.

Mówimy o poważnych transferach, a nie jakiś zapychaczach czy panic buya, bo były związane ręce.

Mówię o rzetelnie przeprowadzonych transferach, a nie wypożyczeniach czy jakiś jak już wspomniałem - panic buyach.

Co do OXa - nie przewidzisz tego, że ktoś zerwie więzadła, a to że potem się stał wrakiem piłkarza to inna kwestia.

2 polubienia

A ja z uporem maniaka będę powtarzał : ten transfer to zamknięcie gęby i mydlenie oczu kibicom LFC przez FSG i nic więcej na zasadzie “jak to nie ma transferów a Chiesa?”
Dla mnie skandal w każdym szczególe :rage:

1 polubienie

Aha czyli Keita i Thiago to nie były poważne transfery ? Ich historia nie została solidnie sprawdzona ? Poszło w ciul kasy na nich.

Przecież poruszyłem ich temat. Ty przeczytałeś co ja napisałem?

Wpadki się zdarzają. Są nieuniknione, aczkolwiek warto zauważyć, że Thiago był często naszym najlepszym pomocnikiem przez okresy jak byl akurat zdrowy, aczkolwiek co do konkluzji to się zgodziłem. Byli wtopami.

1 polubienie

Przecież Naby się prawie nie łamał przed transferem do nas, a był jednym z najgorętszych nazwisk na rynku.

Z Thiago popełniono błąd, ale i tak chłopak miał całkiem dobry czas u nas. Takiego magika wmieszanego w beton.

1 polubienie

Wiecznie nieobecny, wygląda na coś grubszego, bo w meczu domowym był na ławce. Z wyjazdami coś ma problem.

Klopp go skreślił za numery na tournée. Spóźnianie się plus pewnie rzeczy, które nie wyszły.

Tu ewidentnie etyka. Klopp wypowiadał się o nim, że jest za miękki i te jego kontuzje to wynikają głównie z tego, że się za bardzo cacka ze sobą. Czyli sugerował, że właśnie Daniel lubi posiedzieć na L4 :sweat_smile:

Jak ktoś robi coś takiego po zwycięstwie na OT, to raczej wiele innych rzeczy robił które nie wyszły i z pewnością nie spotykały się one z poparciem w szatni. Ogólnie z tych wrzutek z oficjalki na yt dało się poznać, że Sadio jest takim odrzutkiem i się nie bardzo dogaduje z innymi. Więc jakoś musiał sobie na to zapracować :sweat_smile:

To już są twoje teorie spiskowe. Slot wyjaśnił dlaczego dziś go nie zabrał do Londynu.

2 polubienia

Jasne tu akurat nic nie mam na poparcie jeszcze poza wieczną nieobecnością i coraz to innymi wymówkami.
Kontuzja, choroba, nieprzygotowanie.
Nie brzmi Ci to niepokojąco :sweat_smile:?

Powtórka z Nabyego, czy Arthura jak dla mnie.

@Kratos tylko powyżsi panowie tak samo byli tłumaczeni, więc dziwne przypadki chodzą po zawodnikach LFC :upside_down_face::upside_down_face:

Absolutnie nie. Rozumiem sytuację Fede i jestem cierpliwy.
Jak w przyszłym sezonie będzie tak nieobecny, to przyznam rację przeciwnikom tego transferu.

2 polubienia

Słuchaj, ja nie chcę tutaj być pamiętliwy, ale zwłaszcza Ty powinieneś sobie dać na wstrzymanie zwłaszcza w kontekście swoich ocen o Ryanie ;] Bo ja je dobrze pamiętam :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Ale ja tego się nie wypieram :upside_down_face::upside_down_face:
Poza tym nadal mam co do niego wątpliwości :joy::joy:

Z czym mam dać sobie na wstrzymanie, powiedzieć, że jest spoko :sweat_smile:? Oceniam stan bieżący i zapowiada się na powtórkę z rozrywki.
Jak się zmieni to przyznam, że się myliłem.
Z Ryanem też się przyznałem, aczkolwiek nie rozpływam się nad nim, aż tak, bo jednak poza świetnym okresem( do listopada) to ma ostatnio różne momenty.

Radzę trzymać kciuki za Fede bo długoterminowo on tutaj przyszedł jako zastępstwo za Salaha od przyszłego sezonu

4 polubienia

Jeśli już to zastępca Salaha grał dziś w West Hamie. Też Mohamed

Co za fikołka z logiki robisz Jezus. Nie pisz jak cos ci się wydaje, albo donoszą coś jakiś śmieszne media typu the sun które żyją z tego że muszą żyć z takich głupot za pewnik.
To że lovren grał słabo w piłkę nie znaczy zeodrazu był problematyczny. Ma swoje przekonania, ale ujawnial je dopiero po odejściu od nas.
Manę miał charakterek, ale co to ma wspólnego z profesjonalizmem? Że się wkurzył na salaha? To że go inni nie lubili to świadczy o tym że był problematyczny? Serio.
Skąd twój wniosek że keita się źle prowadził? Arek Milik wszem i wobec jest uznawany za ultra profesjonalistę i jest wiecznie kontuzjowany. To że facet nie miał zdrowi na poważną pilke to jedno, ale nie musi byc to od razu jednoznaczne. Straszne bzdury.

Ze stu też śmieszne. To nie klopp mówił a w książce Steviego G była wzmianka że miał niski próg bólu i często chciał dłużej się kurować po urazie.
To nie jest to o czym wspominali koledzy wyżej. Brak profesjonalizmu to było to co robi rashforda balo.

Jako zastępstwo Salaha gra tutaj Darwin Nunez. Przecież niektórzy tutaj wyraźnie to piszą, teraz Salah cały czas strzela to nie pozwala Darwinowi rozwinąć skrzydeł, ale niech tylko Egipcjanin odejdzie to zobaczymy wszyscy “Powrót Króla” ᵗᵐ.
Federico to jest kurde top, piłkarski olimp. Sporo osób tutaj potwierdza to swoim…eeeee…autorytetem. No nie mogę się doczekać po prostu aż to zobaczę w końcu.

Lovren był zawieszany za komentarze , jak jeszcze byl naszym zawodnikiem
https://www.reuters.com/article/sports/lovren-banned-over-social-media-outburst-against-spain-idUSKCN1P514X/

Keita u nas czesto podejrzanie był niewiadomo czemu nieobecny, Klopp nawet przestał powody podawać. Po tym jak odszedł do Werderu to wyszły rozne akcje, jak odmawial wyjazdów itp. Więc jak coś nie wychodzi dosłownie/oficjalnie to łatwo można między wierszami doczytać.

Co do Mane to dałem filmik z zachowaniem po wygranej na Old Trafford, w meczu gdzie wszedł w drugiej połowie i był totalnie bez formy. To zamiast świętować zwycięstwo, to stroił fochy. Poza tym często nie podawał, do dużo lepiej ustawionych partnerów i na siłę próbował wszystkie akcje kończyć strzałem. Szczególnie jak był pod formą, co się przekładało na totalną frustrację jego i kibiców.

wiec poczytaj/posprawdzaj troche zanim zaczniesz sie rzucac

2 polubienia