Jak już robiłeś screenshota, to szkoda że nie objąłeś pucharu Anglii i ligi. Tam ma asystę i bramkę
Ale Chiesa nie zabiera im minut, wszedł na końcówkę
A tak w ogóle to zupełnie nie rozumiem jego krytyki. Przecież mogli mu zrobić jakieś testy wydajnościowe. Chłop jak tylko wchodzi na boisko, to daje z siebie wszystko. A to, że miał braki kondycyjne, czy później jakieś kontuzje, czy choroby, to kiepsko go za to krytykować. Chyba specjalnie niczego sobie nie zrobił.
I nie piszę tego bezpośrednio do Ciebie.
Celowo. W pucharze Anglii czy carabao to bym wolał żeby się ogrywali młodzi chłopacy z akademii jak Danns, Quansah , Bradley czy taki Elliott, a nie kupować 28 latka z Włoch za kilkanaście milionów a później chwalić go za bramkę z czwartoligowcem
O to nie powinno być trudno, do pobicia jest 37 minut w cztery miesiące
O tuż to, jeśli ma być wartością dodaną, to powinien wnieść coś w priorytetowych rozgrywkach. Danns wali bramkę bodajże co 45 minut, a szansy i tak nie dostaje w EPL czy LM.
W każdym razie powoli chyba Slot będzie więcej rotował, więc może w końcu coś Fede zobaczymy w ważniejszych rozgrywkach.
@Kolumbjajo mam na myśli, że w miarę regularnie będziemy go oglądać, może parę spotkań rozpocznie w pierwszym składzie
Ehh ale większość z tych mlodych jest za słaba na Liverpool. Ogrywać oni się powinni na wypożyczeniach. Tacy gracze jak fede powinni dostawać tam minuty aby w momencie jak nie daj Bóg salah dozna kontuzji to spadek jakości nie będzie drastyczny.
Ja wiem że mega super brzmi ogrywanie młodych, ale to tak nie działa. Przypomnę że mnóstwo ludzi jeszcze nie tak dawno chciało bajceticiem grać w premier league, a z quansaha robiono mini vvd. I to mówimy o najlepszych z naszej akademii. Kilka lat temu próbowaliśmy ogrywać woodburn, brewstera ojo itp
Taka jest rzeczywistość. My i tak teraz mamy moment gdzie gramy olbrzymią ilością młodych (eliott, Bradley quansah)
Wiem że moja opinia nie będzie popularna bo pisanie o szansie dla młodych super brzmi, a jak za 3 lata okaże się że są za słabi to nikt tego nie bd pamiętał
Zgadzam się, dlatego uważam że jeśli chcemy zdobywać trofea to muszą grać najlepsi!! Gdyby teraz nie daj Bóg wypadł nam salah i gakpo na 2 miesiące to kto byłby lepszym na ten okres?
Ograny w miarę chiesa czy dans który w seniorskiej piłce nie ma chyba nawet 200m?
Fajnie że Chiesa łapie rytm liczę, że odegra jeszcze rolę w tym sezonie.
Może dlatego za każdym razem jak jego wątek jest w topce na forum to mam obawy że znowu się połamał
To Adriana to musiałeś nienawidzić bo bym 3 bramkarzem bez żadnych szans na gra a kasował kupę siana. Dla mnie argument z czapy, ale ok (ten o pensji )
Federico był dzisiaj znakomity, to taki piłkarz co sam pociągnie zespół, dzisiaj poza Harveyem nie miał nikogo do gry i zrobił 2 bramki, szum, kilka bardzo niebezpiecznych strzałów. Plus wreszcie ktoś kto poza Mo umie w prawe skrzydło
Coś tu strasznie cicho? Gdzie są ci którzy tak pisali że kupiliśmy wraka?
Gdzie są ci którzy zupełnie pomijali że w zeszłym sezonie chiesa grał całkiem dobrze i pisali że ostatnie dobre występy to on miał na mistrzostwach?
Trzeba powiedzieć otwarcie. Slot dal mu więcej czasu na poprawę fizyczności i teraz zbiera owoce. Praktycznie za każdym razem kiedy wchodzi z ławki daje konkret. Teraz pełne 90 minut i nasz najlepszy gracz. Brawo panie fede
A ! Kolega znowu dzwoni
Hurra,ze Fede wytrzymal 90 minut i nastepne hurra,ze byl bardzo przydatny na boisku.
Ale chyba jakos musi na ta swoja mocno zawyzona ( to moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzac ) pensje zapracowac.
Jak narazie to jedna jaskolka wiosny nie czyni ale…daj Boze! aby w takich meczach czy tez w koncowkach waznych stal sie/byl opcja dodana.
To wyjdzie klubowi i nam kibicom na dobre.
Co trzeba przyznać, że ganiał po tym boisku jak wściekły i przyczynił się do obydwu naszych goli pytanie teraz czy po tych sprintach i kilometrach on będzie w ogóle dostępny na następnej mecze.