Certyfikowany osiedlowy klasyk
Haha postanowiłem sprawdzić z czego to wziąłeś i trafiłem chyba na jakiś kanał kołczerski
Obserwując przebieg tego sezonu, jak również czytając doniesienia medialne o planach właścicieli co do letnich transferów można się załamać. Trzeba się oswoić z myślą że już więcej nic dużego nie wygramy. 1 LM i 1 mistrzostwo (plus te pomniejsze puchary) to już nasz szczyt. Niestety zamiast się stopniowo wzmacniać, przespaliśmy swój dobry czas. Jedynie atak jest dobrze doinwestowany. Obrona i zwłaszcza pomoc - wymaga teraz gruntownej przebudowy. Znając podejście FSG - prędko się to nie stanie. Dlatego czekają nas chude lata
Oglądało się Dziennikarskie Zero😂
Tak naprawdę nie wiemy kto jest odpowiedzialny za stan naszej kadry. Każdy opiera się na własnych domysłach. Czy to właściciele, czy Jurgen czy może jeszcze inne osoby decyzyjne w klubie. Jaka by nie była prawda to osoba czy osoby które są odpowiedzialne za obecną kadrę są też odpowiedzialne za to co się w obecnym sezonie dzieje. Sezon oddany walkowerem jeszcze przed pierwszym gwizdkiem a raczej przed którąś tam kolejką która była pierwsza po zamknięciu letniego okna transferowego.
Jakieś dane na poparcie tej tezy lub kwalifikacje eksperta, który stawia te wnioski?
Ja za to widzę
16/17 - poza top 4
17/18 - czwarte miejsce,
18/19 - punkt od mistrzostwa, lm
19/20 - mam nadzieje ze nie muszę tu przypominać, ale dla zrzęd macie - ZDOBYLISMY TYTUŁ PO 30 LATACH
20/21 ledwo top 4
21/22 - SEZON w którym chyba pierwszy raz w historii kibic mógł oglądać każdy finał i walkę do samego konca
Wiec dlaczego sadzić ze teraz miałoby być inaczej?
Trzy lata temu ludzie nie narzekali na pomoc?
A 5 lat temu?
Obniżasz zasługi mojego ukochanego klubu i jego piłkarzy, f*** ***
1 premier league
1 liga mistrzów
1 klubowe mistrzostwa świata
1 puchar Anglii
1 puchar carabao
1 tarcza dobroczynności
Nie mówiąc o m rewanżu z Barcelona albo z dortmundem. O meczach z united i z city.
nie zasłużyli na zaufanie?
Liczą się garnki. 2 miejsca za parę lat nikt nie będzie pamiętał. Za 10 czy 15 lat ludzie ocenią że zdobyliśmy 1 mistrzostwo jak Leicester
To jest bardzo ciężkie pytanie bo z jednej strony osiągnęli co mówisz, z drugiej rozwalili potencjał i z perspektywy czasu te wygrane co mamy to jest absolutne minimum tego potencjału co posiadaliśmy.
Niestety, ale jawi się to za jedno z najbardziej zmarnowanych potencjałów w historii piłki.
Moim zdaniem,co zapewne wielu z Was zaboli ale taka prawda,niestety nie mozemy mowic o erze Kloppa w PL.Po prostu ten jeden tytul w 8 sezonow to zbyt malo.
Nasz Jürgen zapisze sie w mojej opinii jako ten,ktory przerwal 30-letnia niemoc,obudzil spiacego kolosa ale nic wiecej-przynajmniej na ta chwile.
Ale zeby nie bylo to jeszcze nie zdefiniowalbym sukcesow Pepa jako ery City w najwyzszej klasie rozgrywkowej w Anglii.Przeciez moze sie tak zdarzyc,ze w tej kampanii wygra Arsenal co oznaczaloby 4 “majstry” w 7 sezonow dla Katalonczyka. A gdyby tak w nastepnych trzech tez nic nie wyszlo z zajeciem pole position to mielibysmy 4 dzbanki na 10 startow w PL a takie cos to osobiscie nazwalbym co najwyzej “chwilowo dominacja” ale juz na 100 % nie era.
PS naturalnie chcialbym 4 tytuly w 7 sezonow dla nas
Dokładnie tak jest. Arsenal gra pierwszy dobry sezon, w którym walczy o tytuł od bardzo dawna. A mogą zdobyć mistrzostwo i mieć ich tyle co my w ostatnich latach. To jest po prostu katastrofa.
Jprdl nastepny obronca ucisnionych obudzil sie z zimowego snu i znowu toczyc sie bedzie jakas bezproduktywna konwersacja.
Rany… ale was boli forma i postawa Arsenalu w bieżącym sezonie. Najlepiej, żeby w PL nie przyznawano tytułu Mistrza Anglii gdy nie wygrywa go Liverpool
A co takiego złego napisał? Napisał prawdę. My najwidoczniej mamy taki syndrom Napoli. Wiecznie drudzy i raz na 100 lat pierwsi.
Zamknąć forum. Zbanować użytkowników…
To zaproponuj jakąś dyskusje, załóż temat. Chyba że marzysz o wyludnieniu się forum?
Nie ma kłótni. Nikt się nie obraza. Nie ma kolejnej gownoburzy charakterystycznej dla tego wątku. O co ci chodzi?
To jest jakis fenomen spoleczno-socjologiczny czy cos w ten deseń, po prostu zadziwia mnie to i fascynuje, jak dlugo mozna prowadzic powtarzalną dyskusję, na tak oczywisty temat. Ale róbcie sobie co chcecie, jak wam nie zabraniam
Liverpool Kloppa w prime to obiektywnie top 5 drużyn w historii całej ligi. Moim zdaniem nawet top 3. Tylko ignorant może kwestionować wielki udział Kloppa w historii ligi. Mistrzostwa to nie wszystko
Żeby zadowolić antyfanów FSG musiałbyś dopisać tam minimum po jednym “0” po każdej jedynce. Bo nam się należy! Bo puchary dają za POTENCJAŁ, bo w sporcie zawsze wygrywa ten kto ma więcej pieniędzy i jest na papierze faworytem, bo gramy w czerwonej koszulce, bo jesteśmy “więcej niz klub”, bo “Liverpool this means more”, bo mamy ładny hymn i herb, bo tak i już.
Pisałem o tym na głównej, ale tutaj także napisze. Radbug dostrzega tylko miliony wydane przez United i Chelsea (czyli źle wydane, zainwestowane), a nie pojmuje, że Liverpool mógłby lepiej je spożytkować gdyby je miał. Nikt nie mówi o wydawaniu byle jak, ale żeby jakieś pieniądze były do wydania.
Konstruktywnej? Jeszcze takiej na forum nie widziałem.
Na stronie ładny post dał @czerwonyy któremu za krytykę FSG dałem nawet serduszko bo była sensowna.
Możecie się od niego pouczyć trochę dyskusji. Polecam.
To poczytaj może najpierw moje zdanie choćby o transferze Nuneza, gdzie chyba sam byłeś jednym z jebiących po mnie gdy napisałem, ze te pieniądze mogliśmy zainwestować lepiej niż 1 drogi transfer. Wtedy tez było “Radbug zły”.
Szkoda, że wy, antyfani FSG, nie widzicie tylko tych dobrych zainwestowanych pieniędzy. Taaa, wy tylko “konstruktywnie” krytukujecie…
Po co wchodzisz w ten wątek i piszesz DOKŁADNIE TO SAMO co za poprzednimi 25239685 razami? Liczysz na wywołanie kolejnej gównoburzy? Chyba sam pisałeś:
Już zapomniałeś o własnych słowach? Czy liczysz, że po 2 porażkach z rzędu dostaniesz większy poklask i więcej serduszek zgarniesz?