Owszem. Wyraźnie to zaznaczyłeś.
Tez zaznaczyłem…
Po raz kolejny. Nie próbuj przyprawiać mi gęby, bo ja rzadko stosuje słowa jak “tylko”, “wszystko”. I w tym przypadku także takich nie użyłem do opisania działań FSG. Przeczytaj proszę najpierw cały tydzień (w zasadzie to już 2) dyskusji w tym wątku, gdzie było wymieniane się argumentami. Nie mam ochoty wdawać się kolejny raz w dyskusję, z kolejny antyfanem FSG, z kolejnymi dokładnie takimi samymi argumentami sprowadzającymi się ostatecznie do jednego “za mało transferów - FSG złe” albo koronnym argumentem zaczynającym się od “gdyby”.
P.S. Doceniam, że przynajmniej próbujesz posiłkować się faktami i wymieniasz te trofea. Jesteś 3 (z jakichś 20 osób, które podjeły dyskusję).
Może chociaż ty odpowiesz na zadawane przeze mnie 100 razy pytanie:
Absolutna dowolność. Można pokazać MU bo zdobyli więcej PL, można pokazać Chelsea bo zdobyli więcej LM, można pokazać Lecha Poznań bo też zdobyli 2x lige a my tylko 1. A można tez powiedzieć, ze “nie ma kryteriów” i uciec jak większość niezadowolonych z FSG, gdy pada to pytanie… Powiedzmy ostatnie okrągłe 10 lat: Dla mnie Real jest lepszy, City i Bayern porównywalne i my najgorzej 4 miejsce czyli bardzo dobry wynik. Gdzie są te europejskie kluby lepiej zarządzane od nas, z lepszymi transferami, które dały im lepsze trofea? Gdzie?
18 klubów z PL jak widać nie ma żadnych ambicji, albo ma je jeszcze mniejsze jak my, bo jakoś nie chciało im się zdobyć 2x Premier League i 2x Ligi mistrzów (żeby mieć więcej od nas). A transfery, i to drogie przecież robili. Ale by były jaja jakby okazało się, że to nie jest żądna gwarancja wygranych?