Fenway Sports Group (FSG)

Czyżbym też go znał :thinking::zany_face:

2 polubienia

Ryszard nigdzie się nie rusza, nie będzie jadł palcami i robił do dziury. W zeszłym roku plotkowali, że chcą Edwardsa.

Wiadomo cos o tym nowym klubie fsg? Przydalby sie patrzac na ilosc mlodych zawodnikow sciaganych nawet do mlodziezowki.

Niech zabiera Słota że sobą

No ponoć Hughes bardzo mocno wstawia się za Slotem u Edwardsa, żeby go zostawić, bo Edwards chcę go wywalić. Więc pewnie może to go kosztować posadę. Więc te plotki mają sens.

2 polubienia

Widziałem tego newsa, ale nie brałem go na poważnie. Mógłby tak po prostu “uciec” ?

Nie sądzę że to jest ucieczka. Nie zdziwię się po prostu jak i tak by miał polecieć może nawet coś nam za niego zapłacą. Albo po prostu go puścimy pod pretekstem zmiany miejsca pracy. Bo myślę że Hughes nie zwalniając Slota sam posadą przypłaci. I jak by tak było nie zdziwię się jak Ward wróci bo dobrze mu się pracowało z Edwardsem.

Huges popełnił błędy, które mocno nas kosztują. Nie jest to tylko Slot ale również dwa ostatnie okienka. Pytanie jak będziemy działać gdy pogonimy tego cwaniaczka. Tak naprawdę okienko powinno byc pracowite, czasu z powodu mistrzostw będzie mało. Potrzebujemy kogoś kto jest jus w naszej strukturze żeby miał rozeznanie.

Skąd wgl płyną takie info? Jeszcze jakieś ciekawe smaczki tego typu istnieją?
Moja wiedza ogranicza się do tego forum.
A i tu pewnie wiele przoczam bo ostatnimi czasy po naszych meczach mam niechęć nawet myśleć/czytać o tym co się w klubie odwala… Dzięki Slot <3

Do tej pory Hughesa i Edwardsa traktowałem jako jedność - dobrych ziomków. Dziwią mnie informacje o ‘wywaleniu’ Richarda.

Co więcej, nie podchodze do w/w panów negatywnie, wręcz przeciwnie. Zwłaszcza do Hughesa (Edwards to wiadomo - wyższe szczeble organizacji)
Mam w głowie wizje Hughesa, szefa który dopina to co chce dopiąć. Okienko dla mnie było kozackie, wine za nasze niepowodzenie zwalam na sztab szkoleniowy,
słabe przygotowanie, słabe zaangażowanie, taktyka no i oczywiście troche pecha (Isak, Leoni).
Co nie zmienia faktu, że top3 powinniśmy wykręcić tymi piłkarzami z palcem w dupie, a w nadchodzące okno dokończyć przebudowe składu.

Sory za haotyczny post.
W skrócie do tej pory dla mnie Hughes był cacy, Slot i ekipa - nie cacy.
Jeśli Hughes ślepo wierzy w Slota to spoko, miło z jego strony lecz wszystko ma swoje granice, a granica wiary w Slota wg mnie już dawno została przekroczona.
Jeśli chłop brnie w zaparte to ma u mnie minusa.

Na redditku dużo ciekawych rzeczy można znaleźć z ciekawych źródeł, ale wiadomo do póki nie zwolnią Slota Hughesa to te rzeczy nie wypłyną, a może nawet nie są prawdziwe. Dlatego użyłem słowa ponoć.

Błędem było zatrudnienie trenera, który dał nam 20 tytuł Mistrza Anglii? :laughing:

Zgoda, Slot powinien zostać zwolniony z Liverpoolu w trakcie tego sezonu, ale nie przesadzajmy z opiniami w drugą stronę :wink:

6 polubień

Na podstawie aktualnych opinii można stwierdzić, że istnieje niezerowa szansa, że nawet jakby wtedy wzięli Michniewicza, to ten by się otartł o mistrzostwo.

tak masz mistrza, masz czolowke graczy PL poprzedniego sezonu ( Isak, Kerkez) czolowke z MVP bundes ( Frimpong, Wirtz, Ekitike) A Ty jeszcze sie czepiasz okienka? ok moglby przyjsc jeszcze skrzydłowy, ale w zeszlym sezonie to wiecej grał tam Gakpo niz Diaz, więc było jakies tam liche prawo myslec, że wystarczy plus Rio będzie sie mógł ogrywać.
Do tego jak niby mial Hughes przewidziec, że tak marnie fizycznie bedzie przygotowana drużyna. Jedyna jego wina, że nie zwolnil w pore Slota.

Dawać tego wariacika a nie tam Hughesy i inni

4 polubienia

No i to jest właśnie to co mnie zastanawia gdy krytykuje się Hughesa i transfery. Młodzi topowi zawodnicy przyszli do nas, Salah, VVD zostali. Leoni do powolnego wprowadzania, w zimę Jacketa, być może Konate zostanie do rotacji. Guehi nie wypalił przez z dupy veto trenera. W Lato dorzucimy zapewne kolejnych parę nazwisk. Gdzie tu te błędy które nas tak wiele kosztują?
Może jednak nie w piłkarzach trzeba szukać problemu.

Hughes łączony z al-hilal, schmadtke wróć

Ten to by zrobił rewolucję xd

Niesamowite to trochę dla mnie. Dyskusja rozwinęła się bo jakiś randomowy napisał że Hughes odchodzi.

Co do oceny jego pracy. To zupełnie inna sprawa niż praca piłkarza i trenera. Tu często za ocenieniem jego pracy trzeba poczekać trochę dłużej.

Czy to Hughesa wina że:

• Frimpong który nigdy nie miał tak dużej liczby urazów u Slota ma je ciągle.
  • Wirtz który błyszczał w Niemczech blyszcal w reprezentacji od najmłodszych lat pod batutą naszego sprzedawcy dywanów gra przeciętnie?
  • Że najlepszy lewy obrońca zeszłego sezonu który słyną z końskiego wręcz zdrowia do biegania gra jakby zakazano mu biegać?
  • Że Hugo który wszedł w ligę z przytupem i pokazał pełna paletę umiejętności od 2 miesięcy około gra mniejszy lub większy piach?
  • Że nasze skrzydła w postaci salaha i gakpo które w zeszłym sezonie były najlepsze w Anglii dzis są na poziomi championship bez żadnego urazu czy kontuzji?
  • Czy to wina Hughesa że Mac Alister który od kilku lat z roku na rok gra w Anglii co raz lepiej i jest w ścisłej czołówce ligi w tym sezonie jest koszmarny?
  • Że Gomez który grał w ostatnich meczach całkiem solidnie na siedmiu obrony i pokazał że mógłby z dołem tabeli spokojnie występować i nie odstawać był przez bardzo długi czas przyspawany do ławki w efekcie czego gramy dwójka na okrągły nawet jak popełniają błędy wynikające ewidentnie z przemęczenia?
  • Poziom jako pokazuje Rio nie jest kamyczkiem do ogródka bardziej trenera który skrajnie ograniczał ilość jego minut mimo skandalicznej formy naszych skrzydeł?
  • Że mimo że nasz gruziński bramkarz od pierwszych meczy pokazuje i fajny poziom i mocny charakter praktycznie nie dostaje szans i to mimo najsłabszego chyba sezonu w naszych barwach Aliego i tego że Brazylijczyk od kilku lat ma polrobleny mięśniowe i jest wręcz pewne że będzie co jakiś czas wypadał?
2 polubienia

To co wymieniłeś absolutnie nie jest winą Hughesa i się z tobą zgadzam. To wszystko to w większości wina Slota. Winą Hughesa może być już to, że tak długo tego Slota trzyma.

3 polubienia

Tylko odpowiadając na to obiektywnie. Czy naprawdę uważasz że są jacyś poważni dyrektorzy sportowi którzy po zainwestowaniu 450 milionow w kadre którą wskazywał trener zwolnili by go już w grudniu? Potem Slot poprawił nie grę, jednak wyniki już tak. Seria 14 meczów bez porażki się pojawiła. Do tego wyśmienity wynik w Lidze Mistrzów.

Mimo wszystko my ciągle jesteśmy w grze w lidze mistrzów i o ligę mistrzów mimo miernej gry.

Ciężko uznać mi to za błąd Dyrektora skoro nie wiemy czy byłoby lepiej z trenerem tymczasowym(przykłady NF, west hamu i Tottenham pokazują że raczej nie). Dodatkowo na rynku jest jeden manager który jest bardzo utalentowany ale od topowego klubu się odbił i nie wiadomo czy chce w trakcie sezonu przejmować ekipę.

Raczej będzie można to ocenić dopiero po sezonie kiedy np Arne jednak nie zrealizuje celów minimum czyli awansu do LM poprzez ligę i solidnego wyniki w lm.

Jeśli odpadnie z Turkami czego niestety się spodziewam to uważam za idealny moment no zwolnienie sprzedawcy dywanów.

Natomaist znając Arne paradoksalnie po raz kolejny może uciec spod szubienicy