Florian Wirtz

Niemcy na dzisiaj maja,jak na swoje wymagania i przeszlosc pilkarska,przecietna reprezentacje.
Jedynie dwoch zawodnikow aspiruje u nich,moim zdaniem oczywiscie,do miana-klasa swiatowa.
Ten pierwszy to Musiala ale on jest podatny na kontuzje a drugi to naturalnie nasz Florek lecz tutaj musi on jeszcze wiele poprawic aby do takiego miana dojsc.

Koniec koncow do MS pewnie sie zakwalifikuja ale baraze sa calkiem mozliwe a tam… :grimacing:

A tam pod wodzą Jurgena zdobędą złoty medal :wink:

Tu mozna obejrzeć i samemu ocenić.

Jak tam nawet nie widać jednego dobrego podania Wirtza do Voldemorta na tym co @karol4m32 wrzucił, chyba inny mecz ogladales.

Być może dla wirtza przygotowania były za mocne i nogi nie niosą, a jak wiemy wtedy nic ci nie wychodzi. Nie ma co zakłamywać rzeczywistości na ten moment flo gra przeciętnie/słabo. Plusem jest to że ma momenty w których widać błysk talentu i geniusz a dodatkowo zasuwa. Pamiętajmy że to naprawdę młody gość i pierwszy raz zmienił kraj w którym żyje, mieszka. Przyjaciół zostawił, rodzinę. Wiem że dla nas to brzmi czasami jak wymówka, ale piłkarze to też ludzie. Flo widać że taki spokojny z niego gość.

Ja tam daje mu czas żeby zatrybil i jestem spokojny o jego jakość. Póki wygrywamy nie ma co bić na alarm. Odzyska świeżość i wygra nam jeszcze mnóstwo meczy.

Wczoraj całe Niemcy wyglądały dramat. Zobaczcie co wyprawiał rudiger to nawet nie jest a klasa

3 polubienia

Zeby nie bylo,ze mam cos przeciw Florkowi-oczywiscie nie! i zycze mu jak najlepiej oraz mam nadzieje,ze juz wkrotce zaprezentuje cala game swoich umiejetnosci.
Na dzis ma problem z intensywnoscia i szybkoscia gry w PL ale to da sie poprawic.
Jednak badzmy obiektywni w ocenach-to wczorajsze zachowanie przy pierwszym golu Slowakow…Virgil za takie cos u nas to chyba by mu “leb urwal!” :grimacing:

bardzo dobrze że pzyszedł Isak bo ta presja kwoty transferu trochę z niego zejdzie. A pamietacie jak w lidze mistrzow Sterling przepchnął Virgila i sprzelili po tym bramkę na początku jego kariery u nas?

1 polubienie

Na tym filmiku wygląda dobrze, ale wiadomo jak te kompilację, nie pokażą strat czy innych mankamentów.

Florian z bramką z rzutu wolnego na 3:1 w meczu Niemcy - Irlandia Północna :clap:

2 polubienia

wirtz z ładna bramka dla niemiec

1 polubienie
11 polubień

Konkurencja ze strony Florka dla Sobo przy wykonywaniu rzutow wolnych-fajna sprawa :smiley:
Ogolnie Niemcy ale slabo,kolega z pracy byl na meczu i poza wynikiem to za wiele dobrego o tym spotkaniu nie mial do zakomunikowania.

Paul Joyce informuje, że 16 mln funtów bonusu za Wirtza (oprócz gwarantowanych 100mln) zostanie wypłacone Bayerowi, jeśli Liverpool 4 razy zdobędzie mistrzostwo lub LM (w sensie sumarycznie tych tytułów będziemy mieć 4 z Wirtzem w składzie).

2 polubienia

Życzę Bayerowi, żeby przytulił te kasę za dwa lata.

16 polubień

To nie jest tak, że wypłacamy im 4mln za tytuł i max za 4?

1 polubienie

Wydaje mi się, że Bayer nie zobaczy tych 16 mln JEŚLI nie wygramy właśnie łącznie 4. tych tytułów. Słowo klucz tutaj to “jeśli/only” z przytoczonych informacji. Tak wynika mi z tych tekstów i z mojego rozumowania.
Czyli jeśli na chwilę obecną do 30. czerwca 2030 roku (bo do tego czasu obecnie ma kontrakt chyba Wirtz?) wygramy tych tytułów 3, np. 2 razy Premier League i raz Ligę Mistrzów czy tam na odwrót to Bayer ŻADNYCH 16 mln nie zobaczy!
No chyba, że te informacje źle są przytoczone ale tak wynika z tego co mamy tu podane od @kacciq

W sumie dobre pytanie, biznesowo miałoby to więcej sensu. Ale z tego tekstu który wstawili to ja nie potrafiłbym rozstrzygnąć.

1 polubienie

xD jaka dziś będzie wymówka?

Murarka fest, fo jest wystarczajacy argument. Dzis tylko Konate z Virgilem maja niezle oceny.

Narazie nic z tego nie wynika. Ale troche wiecej miejsca jest i sie zdecydowanie lepiej pokazuje