Widzisz, wystarczyło żebyś ty 1 raz przeczytał mój komentarz, ALE ZE ZROZUMIENIEM, że owszem, tak jak w przypadku Nuneza od razu zwracałem uwagę na wielkie ryzyko wydania takiej kwoty na 1 zawodnika i miałem wtedy rację, tak teraz zwracam uwagę na ryzyko wydania 150 mln na 1 zawodnika i OBYM NIE MIAŁ TYM RAZEM RACJI… Jak widać tobie 2137 razy nie wystarcza bo nadal nie dociera i mylisz bycie konsekwentnym z trollingiem. Nie dziwię się bo wy dzisiaj pokazujecie, że jak chorągiewki zmieniacie stronę jak zawieje wiatr o 180 stopni. Od rozpaczy po braku transferów do jakiegoś szału po kupnie JEDNEGO zawodnika za 150 mln.
Przypominam, że swego czasu 90% forumka było zachwyconych Darwinem i fanatycznie go broniło tradycyjnie obrażając wszystkich o odmiennym zdaniu.
Trollowałeś to może ty i koledzy pisząc, że “hehe klub nie ma kasy na piłkarzy i 100+ milionów to zasłona dymna, hehe, a Henry sobie jacht nowy kupił za to uhahuha!!!” A dzisiaj “bardzo ładnie Panie Henry! Tak jest Panie Henry. Dziękujemy za pieniążki Panie Henry, zawsze Pana lubiłem i szanowałem!”. A nie czekaj! Przecież nawet dzisiaj w obliczu transferu za 150 mln wy nie potraficie odwołać swoich słów, przeprosić za te lata πerdolenia bzdur i powiedzieć, że nie mieliście racji w tym temacie. Tak zapytam - nie jest wam po prostu dzisiaj wstyd za to co wypisywaliście? Pytanie retoryczne, za długo was czytam i przecież znam odpowiedź.
- Najpierw cię ignorują.
- Potem się z ciebie śmieją (próbując zrobić trolla lub fanatyka)
- Potem z tobą walczą (zakładając fake konta na innych stronach, albo tematy na forum wprost próbujące mnie obrazić)
- Na końcu wygrywasz - masz rację, a Liverpool wygrywa ligę nie robiąc transferów, ku rozpaczy piszących, że “tak się nie da”.
Ja już przeszedłem te wszystkie etapy. Dziękuję do widzenia. Razem z Johnem pozdrawiamy hejterów 
P.S. I tak jak każdy chciałbym za 2-3 lata cieszyć się ze wszystkimi, że kupiliśmy w 2025 roku świetnego zawodnika WARTEGO 150 mln, ale w tej chwili jestem po prostu pełen obaw co do przyszłości, bo to nie jest normalny transfer jak każdy inny.
I weź z takim stwierdzeniem dyskutuj.
Nic nie ma. Zupełnie nic. Nasz klub założono wczoraj. Absolutnie nasza ŚWIETNA SYTUACJA finansowa nie wynika z dobrych decyzji W PRZESZŁOŚCI.
A ch***wa sytuacja United po którego stadionie hulają myszy, nie ma żadnego związku z ich popuszczaniem pasa i przepłącaniem za przeciętniaków W PRZESZŁOSCI.
Absolutnie teraźniejszość nie ma oparcia w przeszłości. Nic a nic!