Harvey Elliott

Dobrze, że zrobiłeś edit, bo już chciałem Cię prostować kolego.

Przepraszam, że tak odświeżam wątek ale Eliott ma dopiero drugą kontuzję w ciągu 3 sezonów.

4 polubienia

już pisałem gdzieś na stronie, że jego dwie najdłuższe kontuzje to urazy których raczej się nie dostaje od biegania

Harvey coraz bliżej gdyby nie uraz to przy dyspozycji Szobo miałby duże pole do popisu! Wszystko w jego rękach a raczej nogach

4 polubienia

Czekam na niego z niecierpliwością. Da nam dodatkowe opcje w środku pola.

Już blisko powrotu. Dziś widziany na treningu, ale jeszcze nie z drużyną.

https://x.com/AnythingLFC_/status/1852337627837485090

1 polubienie

Czekam na Harveya. Slot może stworzyć z niego topowego grajka.

1 polubienie

Fajny Harvey ma tyłeczek, zaczyna przypominać Shaqiriego.

1 polubienie

Mam nadzieję że Harvey za niedługo dostanie swoją szanse na 10 i posadzi Węgra na ławce. Trzymam kciuki za nasz :gem:

1 polubienie

Są szanse na występ że Świętymi.

A co to Elliotta to bardzo się cieszę , że wróci , bo to kolejna opcja do pomocy, ale nie sądzę, że będzie dostawał jakoś super minut.

Ok Szobo jest słaby i w sumie nasz najgorszy zawodnik pojawiający się w 11, ale na nieszczęście Harviego jego kolega Jones całkiem dobrze sobie radzi i to on będzie raczej pierwszym wyborem.

4 polubienia

Najwyższa pora aby Harvey pokazał że stale robi progres i zasługuje na regularny skład.
W zeszłym sezonie dawał kapitalne zmiany i końcówkę sezonu ciągnął grę.
Natomiast na dłuższą metę w pierwszym składzie nigdy nie ugruntowała swojej pozycji. Skoro szobo gra mocno przeciętnie Harvey ma szansę pokazać że na to zasługuje.

Węgra to już posadził Jones.

Szkoda, że jego strzał nie dokręcił się w światło bramki, ale miło jest widzieć Harveya spowrotem w grze. Liczę że dołoży swoją cegiełkę w tym sezonie :fist:

11 polubień

Bardzo dobre spotkanie po wejściu z ławki, starał się, rozgrywał, widać było “głód gry”.

Liczyłem na znacznie więcej minut Elliotta i z Tottenhamem, i z Leicester, i z WHU, zwłaszcza przy tak korzystnych wynikach. Szkoda, bo nam chłopak zgnuśnieje na ławce. Jestem jego dużym fanem, w tym sezonie jak wchodził to pokazywał się ze świetnej strony i liczę, że w następnych tygodniach będzie dostawał więcej szans i to nie tylko w Carabao.

Źródło może być niepewne(Liverpool Legends - Facebook) jednak pojawiają się informacje, że Harvey Elliott jest niezadowolony ze swojej pozycji w klubie. Główny powód - brak minut
Brighton i Borussia Dortmund są wśród klubów, które monitorują piłkarza.

Życzę mu transferu do Borussii, mógł by tam zostać naprawdę gwiazdą

Oby nie doszło do takiego transferu, bo Harvey to fajny grajek i na pewno się nam przyda. Poza tym powinniśmy raczej kadrę poszerzać, a nie pozbywać się kolejnych zawodników.