Ibrahima Konaté

Widziałem gdzieś jego wypowiedź, że to żartobliwe odniesienie do Kounde, ale czy legitne źródło, to nie nie weryfikowałem :stuck_out_tongue:

Jaki worek, przecież to kaptur.

A skąd wiadomo, ze to Ibu? :smile:

No masz racje. Chodziło mi o całokształt.

Kaptur na śmieci , czego to ludzie nie wymyślą :rofl::rofl::rofl:

Jaki kaptur? Wyraźnie widać, że to przerobiony worek na ziemniaki. :stuck_out_tongue:

Worek na ziemniaki

A stylówek Kounde nic nie przebije. Przeważnie im więcej ludzie mają kasy, tym przekomiczniej się ubierają.

Kounde

Kounde to akurat niektóre stylizacje miał bardzo dobre. Ta z krawatem z powyższego zdjęcia mi się szczególnie podoba.

Ta od Konate też całkiem fajna, ciekawa, trochę Ye coded

Mają dużo kasy i wyczucie stylu to się ubierają niecodziennie, awangardowo. Ja lubię takie “nietypowe” stylizacje (jeżeli są dobrze dobrane). Jest to coś nowego, ciekawego do zobaczenia wśród wielu podobnych outfitów i stylizacji jakie widzimy na codzień

Mi się nie podobają, ale Kounde przynajmniej myśli nad stylizacją. Konate założył drogi garnitur na drogą bluzę i zadowolony choć nic do siebie nie pasuje. Ale może się nie znam

Tu każdy szczegół jest przemyślany. Jeden worek ziemniaków na głowie a idzie jakby kolejne dwa niósł pod pachami. A wszystko żeby uczcić Święto Ziemniaka. Brawo Ibu!
https://gloswielkopolski.pl/to-najwieksze-swieto-ziemniaka-poznanska-pyra-w-szreniawie-przyciagnela-milosnikow-tradycji-byly-wykopki-i-przysmaki-zobacz-zdjecia/ar/c8p2-26852393

1 polubienie
1 polubienie

1 polubienie

Ibou jak zwykle w formie :smiley: https://www.youtube.com/shorts/zdeJrz_MKUM

MOTM. Kasował dziś równo i naprawiał błędy Trenta.

:clap:

1 polubienie

Bestia. 2 najlepszy środkowy obrońca ligi. Ibou i Virgil zdecydowanie najlepsi nasi zawodnicy na początku sezonu.

8 polubień

Oj nie raz musiał ratować nas dzisiaj kiedy Trent całkowicie odpuszczał. Drugi raz z rzędu głos na zawodnika meczu. Świetnie się spisuje ostatnio.

1 polubienie

Ibou prezentuje się świetnie cały sezon a to jak dziś kasował martinellego wyglądało jak by grał na juniora. Szczerze powiedziawszy to zaczynam uważać że ibou to najlepszy gracz jeśli chodzi o pojedynki 1na 1 na świecie

W tym meczu w końcu wszedł na poziom jakiego od niego oczekiwałem, właściwie od początku po transferze. Miewał wcześniej przebłyski, teraz tylko ustabilizować dobrą formę. Szkoda Quansaha, bo myślałem pod koniec zeszłego sezonu, że to jest nasza przyszłość, ale może to właśnie jego dobre występy zmotywowały Ibou do wytężonej pracy? Oby bez kontuzji jak najdłużej.

1 polubienie

Quansah jest przyszłością, wejdzie kiedyś za VVD, ale póki co niech młody czeka na okazje których będzie dużo

3 polubienia

dobre wieści od ibou

18 polubień

Wręcz bym powiedział świetne wieści

Gomez super wejście, ale jednak Konate to totalna klasa i dobrze, że nie musimy się martwić jego nieobecnością

2 polubienia