Ibrahima Konaté

On tam będzie mieć ławę w tym Realu. Kupić kogoś i zrobic z niego opcję nr 3. I tyle.

Alonso przejdzie pewnie na grę 3 z tyłu w pewnym momencie, tak jak w Leverkusen, więc nawet jeśli będzie nr3, to ciągle da mu 1 skład.

Anyway, mam nadzieję, że pokażemy jaja i JEŚLI TO PRAWDA, bo plotek wyssanych z palca nie brakuje, to Ibu będzie grał w Carabao Cup, jeśli zostanie. Wolałbym probować wypchnąć go z klubu ryzykiem braku gry przed MŚ, takie praktyki nie powinny mieć miejsca.

1 polubienie

Ja bym się chwilowo powstrzymał z osądem. Marca to żadne źródło. Poczekajmy na pewniejszy przeciek lub info z klubu.

Choć nie ukrywam, że mój stary żart źle by się zestarzał.

@RzecznikFSG
No i wtedy będzie pewność, teraz można sobie szczekać dla samego faktu szczekania. Jeśli odejdzie, to będzie cenna lekcja dla włodarzy i potwierdzenie, że 2 lata przed końcem kontraktu albo następuje prolongata, albo już można wystawiać na sprzedaż.

Dosłownie kilka miesięcy temu czytałem ten sam tekst słowo w słowo w wątku Trenta xD Dostaniesz info od klubu na miesiąc przed wygaśnięciem kontraktu tak jak ze szczurem

3 polubienia